- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi meredithgrey
taş yok mu taşşşşş
bulmuş bunuyoo
bulmuş bunuyoo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taş yok mu taşşşşş
bulmuş bunuyoo![]()
siz çalışıyor musunz?
ne güzel o zaman ilgilenecek bir şeyiniz varEvet ben de eşim de çalışıyoruz.
siz sanırım b. çekmece de oturuyordunuz daha önce , doğaldır alışamamanız, ben de s.obada oturuyordum güzelce denizini görüyordum odamdan ayaklarımın altında gibiydi.. b.düzüne taşındım siz tam neredesiniz bilmiyorum ama ben b.belediye M.PARK ın oralardayım..evet klıma yasak malesef,gerçi burası serin ama .. b.çekmeceden ev baksanız olmaz mıBiraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldimŞaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.
Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım!
Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledimderdime dert mi arıyorum ben napıyorum ?
Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.
Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..
Eşim de bugünlerde çok yoğun. Geç geliyor bugün de müşteride mesela. Sıkıldım evde sıcak bastı. Bunaldım adam da yok ortada![]()
siz sanırım b. çekmece de oturuyordunuz daha önce , doğaldır alışamamanız, ben de s.obada oturuyordum güzelce denizini görüyordum odamdan ayaklarımın altında gibiydi.. b.düzüne taşındım siz tam neredesiniz bilmiyorum ama ben b.belediye M.PARK ın oralardayım..evet klıma yasak malesef,gerçi burası serin ama .. b.çekmeceden ev baksanız olmaz mı
gel m.parkta kahve içelim![]()
Ben denize gidiyorum dondugumde konuyu actigina pisman olarak gormezsem kk ya olan inancimi yitirebilirim![]()
Haramidere Carefour'un arkasında yüksek binalar var ya ordayım. Ama maalesef esmiyor burasıSinanoba da güzel seviyorum orayı da. Büyükçekme olayını eşime empoze etmeye çalışıyorum valla
![]()
ay sen de mi bendeeMuayyen zaman olmasaydım hemen çıkardım ama hepsi üst üste geldi evde çikolata falan da yok hüfffff![]()
E B.ÇEKMECE DE öyle çokk katlı binalar yok yazlık bir alan olduğundan en fazla 3 katlıydı sanırım her bahçede ağaçlar.. sandelet giy in kordona vs zorlanman normal ..e şimdi eşinde yoğunmuş sıkılıyorsundur.. kız git carefoura bin servise çekmece de in gez gez ohh sonra dönersinb. çekmeceyi çok severim liseyi orda okudum
![]()
ay sen de mi bendee![]()
Sabah açtım yavruş konuyu. Bu sefer ben de yanıldım. Taşlanmadım![]()
biz seninle tanışıyor bile olabilirizOlsam bi dert ağrısı sıkıntısı olmasam amanin![]()
biz seninle tanışıyor bile olabilirizbilmiyorum liseyi vs nerede okudun ama çekmece de oturmuşsan en azından bi görmüşüzdür birbirimizi hiç olmadı yaz festivallerinde yada akşam pazarında
![]()