• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime alışamadım

36692348, member: 527437"]Biraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldim :KK53: Şaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.

Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım! :KK43:

Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledim :KK43: derdime dert mi arıyorum ben napıyorum ? :KK51:

Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.

Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..[/QUOTE]

Maden yeşili deniİ

Eşim de bugünlerde çok yoğun. Geç geliyor bugün de müşteride mesela. Sıkıldım evde sıcak bastı. Bunaldım adam da yok ortada :KK14:

Biraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldim :KK53: Şaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.

Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım! :KK43:

Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledim :KK43: derdime dert mi arıyorum ben napıyorum ? :KK51:

Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.

Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..
siz sanırım b. çekmece de oturuyordunuz daha önce , doğaldır alışamamanız, ben de s.obada oturuyordum güzelce denizini görüyordum odamdan ayaklarımın altında gibiydi.. b.düzüne taşındım siz tam neredesiniz bilmiyorum ama ben b.belediye M.PARK ın oralardayım..evet klıma yasak malesef,gerçi burası serin ama .. b.çekmeceden ev baksanız olmaz mı

siz sanırım b. çekmece de oturuyordunuz daha önce , doğaldır alışamamanız, ben de s.obada oturuyordum güzelce denizini görüyordum odamdan ayaklarımın altında gibiydi.. b.düzüne taşındım siz tam neredesiniz bilmiyorum ama ben b.belediye M.PARK ın oralardayım..evet klıma yasak malesef,gerçi burası serin ama .. b.çekmeceden ev baksanız olmaz mı

Haramidere Carefour'un arkasında yüksek binalar var ya ordayım. Ama maalesef esmiyor burası :( Sinanoba da güzel seviyorum orayı da. Büyükçekme olayını eşime empoze etmeye çalışıyorum valla :(

Haramidere Carefour'un arkasında yüksek binalar var ya ordayım. Ama maalesef esmiyor burası :KK43: Sinanoba da güzel seviyorum orayı da. Büyükçekme olayını eşime empoze etmeye çalışıyorum valla :KK43:

E B.ÇEKMECE DE öyle çokk katlı binalar yok yazlık bir alan olduğundan en fazla 3 katlıydı sanırım her bahçede ağaçlar.. sandelet giy in kordona vs zorlanman normal ..e şimdi eşinde yoğunmuş sıkılıyorsundur.. kız git carefoura bin servise çekmece de in gez gez ohh sonra dönersin :D b. çekmeceyi çok severim liseyi orda okudum :D

E B.ÇEKMECE DE öyle çokk katlı binalar yok yazlık bir alan olduğundan en fazla 3 katlıydı sanırım her bahçede ağaçlar.. sandelet giy in kordona vs zorlanman normal ..e şimdi eşinde yoğunmuş sıkılıyorsundur.. kız git carefoura bin servise çekmece de in gez gez ohh sonra dönersin :D b. çekmeceyi çok severim liseyi orda okudum :D

Valla ben de çok seviyormuşum yeni anladım :( babama kızardım her yere uzak burası diye ama gözünü seveyim deniz iki adım, sahil güzel :( betona bakmaktan içim şişti. Eşim de yoğun evet regl de geldi kaymaklı ekmek kadayıfı oldum :D

biz seninle tanışıyor bile olabiliriz :D bilmiyorum liseyi vs nerede okudun ama çekmece de oturmuşsan en azından bi görmüşüzdür birbirimizi hiç olmadı yaz festivallerinde yada akşam pazarında :D

Olur valla :D orada okudum ben 97 mezunuyum ama yaş kemale erdi :KK45:

Bu arada yazmayı unuttum üç gecede bir kavga patlıyor sitede. Ya karı koca kavgası ya da adamlar birbirine giriyor. Dün gece yarısı ortalık duman oldu gene çığlıklar bağırışmalar ağlamalar. İki aile birbirine girmiş sanıyorum çardakta otururken dalaşıyorlar ya da karıma baktın davası oluyor. Bana da gün doğdu eşime bi ton söyledim gerçi uyuyordu duymadı sanırım :KK53: Sanki evden soğumam için üst üste geliyor her şey.

Back
X