Tamam da bu nasil bir başlık
Yönetici ile konuşun veya giriş kapısına bilgisayardan yazı hazırlayıp asın. Pencereden çöp veya izmarit atmak yasaktır yangına sebebiyet verebilir diye.
Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..Yönetici yok mu?
Kaynanası geldi sandım
Mutlaka asansöre yazı asın yanan izmarit evin içine düştü diye
Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Asansöre yazı asmak daha mantıklı geldi. Yöneticiye ulaşmak bir dert onun keyfini beklemek ayrı dert:)Çok büyük sitelerde zaten eski tip yönetimler yok. Yönetim şirketleri oluyor genelde. Onların da iletişim bilgileri vardır mutlaka bir yerde.
Sormayın ya gına geldi, taşındığım günden beri evin içini bıraktım dışını temizliyorum resmen..Ayni durum oturdugum sitede bir kaç daireye oldu. Kadının kanepesinin üstüne camdan izmarit düşmüş yanık oluşmuş. Çok katlı bina olduğu için kimin yaptığı bilinmiyor. Yönetim herkese mesaj gönderdi vs ama yine devam etti artık en sonunda kadın bütün balkonuna ve camlarına sineklik taktırmış.
Yönetimi arayın, apartman gorevlisi herkesi tanıyordur onada söyleyin.
Yönetim dışında genelde yazı asmak yasak oluyor sitelerde. Biz bir kaç daire bir konu için yazı asmıştık 10 dk sonra yerinde yeller esiyordu. Yonetimin kendisinin asması lazımAsansöre yazı asmak daha mantıklı geldi. Yöneticiye ulaşmak bir dert onun keyfini beklemek ayrı dert:)
Site grubunuz yok mu? Dört beş taneden fazla yönetici olması gerekiyor üç dört bloklu siteler için. Aynı sorun bizde de oldu, bizimkine düşmese de balkon halısı tutuşan birileri oldu Allah korusun. Ne cesaret ne terbiyesizlik anlamış değilim.Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Site grubunda eşim var ben yokum. Eşime de hiç duyurmak istemiyorum çünkü böyle bir durumda çok sinirlenip birileriyle yüz göz olmasından korkuyorum..Site grubunuz yok mu? Dört beş taneden fazla yönetici olması gerekiyor üç dört bloklu siteler için. Aynı sorun bizde de oldu, bizimkine düşmese de balkon halısı tutuşan birileri oldu Allah korusun. Ne cesaret ne terbiyesizlik anlamış değilim.
Söndürüp öyle atın bari yazacağım:))İlla yazmak mı gerekiyor kendileri düşünemiyor mu diyebilirsiniz ama evet bazen yazmak gerekiyor. Hatta yanına da izmarit resmi ve üzerine bir çarpı atın. Garanti olsun.
Biz apartmanda öyle anlatabilmiştik izmarit atılmaması gerektiğini.
Asansöre astığınız yazıyı dikkate alıp, kendilerine çeki düzen verecek tipte insanlar olsalardı; zaten yanan sigarayı pencereden aşağı atmazlardı diye düşünüyorum.Asansöre yazı asmak daha mantıklı geldi. Yöneticiye ulaşmak bir dert onun keyfini beklemek ayrı dert:)
Asansöre yazı asmak daha mantıklı geldi. Yöneticiye ulaşmak bir dert onun keyfini beklemek ayrı dert:)
Yazının sonuna kimin attığını bulursam gelir o izmariti yediririm falan yazsam etkili olur mu acaba:)Asansöre astığınız yazıyı dikkate alıp, kendilerine çeki düzen verecek tipte insanlar olsalardı; zaten yanan sigarayı pencereden aşağı atmazlardı diye düşünüyorum.
Büyük sitelerde isteyen istediği yazıyı asamaz sanki ama en azından, bir kaç kez denerseniz, siz yönetime ulaşamıyorsunuz ama yönetim size ulaşır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?