EVİME ATEŞLER SALDILAR

İnşallah yaa
 
Site grubunda eşim var ben yokum. Eşime de hiç duyurmak istemiyorum çünkü böyle bir durumda çok sinirlenip birileriyle yüz göz olmasından korkuyorum..
O halde yönetici numaralarını eşinizin wp grubundan alın ve kendiniz iletişime geçin. Güvenlik vs varsa onlar da gruba uyarı mesajı atabiliyorlar. Ama asansöre yapıştırma vs sıkıntı olur. Eşiniz de elinde izmaritle gezse dahi kimse benim demez. Bizim site de kriminale göndereceğim diye tehditler bile savrulmuştu o dönem
 
Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Bu dezavantaj .
Etrafimda her sitenin bi yöneticisi var blok blok .
Arkadaslarin dedigi gibi not uyari yazisi yazmak olur bi deneyin gözlem yapın.
 
Süpermiş yaa, denesem mi acaba.. benim dayım adli tıpta çalışıyor diye de eklerim:)))
 
İzmaritten tükürük örneği hatta varsa parmak izi alıp kişiyi bulmaya çalışırdım. Parmak izi daha rahat olurdu. Nefret ediyorum çöpünü atanlara!
 
İzmaritten tükürük örneği hatta varsa parmak izi alıp kişiyi bulmaya çalışırdım. Parmak izi daha rahat olurdu. Nefret ediyorum çöpünü atanlara!
İzmaritler lazım olur (dediğiniz gibi birsey araştırıyor büyük ihtimal) diye saklıyor bildiğim kadarıyla. Bir kez değil defalarca atılmış ya çok ayıp birsey. Madem sigara içiyorsun koy bi küllük.
 
Ciddi sorduğunuz varsayıyorum. Eğer sigarayı ben atsaydım ve bu yazıyı görseydim, artık çifter çifter atardım.
Yok yapmayın bu çok medeniyetsiz bir davranış. Ben şakayla söyledim sonda gülücük var ama biri çıkar çifter çifter yedirmeye kalkar maazallah..
 
Kamera yok mu sitede? Hırsızlık olsa nasıl tespit edecekler? Siz kamera koyun kendi balkonunuza. köşeden yukarı görür diye tahmin ediyorum. Karşıda olsa kesin görür. Karşınızda blok, işyeri var mı?
 

Eklentiler

  • 07A51FE3-ED45-46D3-ADB9-B23C7A6DAF0A.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 24
Bizim blok etrafında dört noktada var aslında. Bu hiç aklıma gelmemişti. Süpersiniz. Yarın güvenliğe gidip baktirayim
 
Söndürüp öyle atın bari yazacağım:))
Ben içtiği sigaranın izmaritini pencereden aşağı atan bir insanin ne yazarsanız yazın anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Ayni şey önce bizimde basımıza gelirdi. Yukarıdaki komşunun insan görünümlü hayv.n oğulları gitti de rahatladim. Aşağı yazı astığımda da yazınin üstüne "evet çok ayıp"yazarlardı. Bende sizin gibi olay çıkarsam herşey daha kötüye gidecek diye düşündüğümden sabrettim. Hayır kül tablası denen birşey var. Elimizdeki küçücük bir fiş parçasını bile yerlere atmiyorsak izmarit hic atilmamali. Bunu bilmek için sadece insan olmak yeterli ama bazıları için değil.
 
Ay cok tehlikeli. Kuzenim 1. Katta oturuyo ve balkonu alev alev yandi bu yuzden. Bebek odada uyurken ustelik. Bebegi kontrol etmeye gitmese olacaklari dusunemiyorum bile. Pvcler erimis balkonda bi kac kutu ayakkabi varmis hepsi yanmis. Insanlar gercekten cok degisik. Balkona bi küllük koymak cok mu zor ya
 
Artık bir şeyler çırpma, çöp atma vs geçtim. Kazara pencere açık olsa evim yanacak.. olay çıkmasından korkuyorum çünkü bu denli medeniyet yoksunu biri Allah korusun takar kafaya, sonra uğraş dur..
 
Buyulu baslik sandim ajsjjsjsjjsjs


Bizim sitede de var boyle dangozlar; balkonumda izmarit, kemirilmis tavuk budu, kirilmis cam bardak, icilmis meyve suyu gibi envai cesit pislik buldum.


Bizim site yönetimi cozuyor bu isleri, bir de alt katimizdaki izbandut bey, surekli bu sigaralar icin honkuruyor, dolayisiyla bizim pek mudahale etmemize gerek kalmiyor. Ama dogru adres yonetim ofisiniz, fotograflayin sikayetci olun, gecmis olsun.
 
Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Sitenin grubu yok mu? Bizim site de 7 bloktan oluşuyor yöneticiye söyleyin o herkese mesaj atar, bizim sitede o şekilde mesajlar geliyor gruba. Yaz olsa pencere açık olsa içeri girebilirdi, yangın çıkabilirdi diye. Yada üst katlara her kapıyı çalıp söyleyin kavga ederek değil uyararak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…