İnşallah yaaYönetimin astıkları dışında yazı tutulmayabilir yalnız ortak alanlarda. Oradan çok umutlu olmayın.
Yönetim dediğiniz bir kişi olmuyor. Büyük ekipler oluyor genelde. Her çalışan ayrı bir siteden sorumlu oluyor filan. O kişiye ulaşırsanız internetten grubundan duyuru da yapar, gerekirse teker teker sizin üst katınıza denk gelen daireleri de arar.
O halde yönetici numaralarını eşinizin wp grubundan alın ve kendiniz iletişime geçin. Güvenlik vs varsa onlar da gruba uyarı mesajı atabiliyorlar. Ama asansöre yapıştırma vs sıkıntı olur. Eşiniz de elinde izmaritle gezse dahi kimse benim demez. Bizim site de kriminale göndereceğim diye tehditler bile savrulmuştu o dönemSite grubunda eşim var ben yokum. Eşime de hiç duyurmak istemiyorum çünkü böyle bir durumda çok sinirlenip birileriyle yüz göz olmasından korkuyorum..
Bu dezavantaj .Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Ciddi sorduğunuz varsayıyorum. Eğer sigarayı ben atsaydım ve bu yazıyı görseydim, artık çifter çifter atardım.Yazının sonuna kimin attığını bulursam gelir o izmariti yediririm falan yazsam etkili olur mu acaba:)
Süpermiş yaa, denesem mi acaba.. benim dayım adli tıpta çalışıyor diye de eklerim:)))O halde yönetici numaralarını eşinizin wp grubundan alın ve kendiniz iletişime geçin. Güvenlik vs varsa onlar da gruba uyarı mesajı atabiliyorlar. Ama asansöre yapıştırma vs sıkıntı olur. Eşiniz de elinde izmaritle gezse dahi kimse benim demez. Bizim site de kriminale göndereceğim diye tehditler bile savrulmuştu o dönem
İzmaritten tükürük örneği hatta varsa parmak izi alıp kişiyi bulmaya çalışırdım. Parmak izi daha rahat olurdu. Nefret ediyorum çöpünü atanlara!Ayni durum oturdugum sitede bir kaç daireye oldu. Kadının kanepesinin üstüne camdan izmarit düşmüş yanık oluşmuş. Çok katlı bina olduğu için kimin yaptığı bilinmiyor. Yönetim herkese mesaj gönderdi vs ama yine devam etti artık en sonunda kadın bütün balkonuna ve camlarına sineklik taktırmış.
Yönetimi arayın, apartman gorevlisi herkesi tanıyordur onada söyleyin.
İzmaritler lazım olur (dediğiniz gibi birsey araştırıyor büyük ihtimal) diye saklıyor bildiğim kadarıyla. Bir kez değil defalarca atılmış ya çok ayıp birsey. Madem sigara içiyorsun koy bi küllük.İzmaritten tükürük örneği hatta varsa parmak izi alıp kişiyi bulmaya çalışırdım. Parmak izi daha rahat olurdu. Nefret ediyorum çöpünü atanlara!
Kiracıyım ve balkonu geçtim de bildiğin pencere yanmış..Cam balkon yaptırmak
Yok yapmayın bu çok medeniyetsiz bir davranış. Ben şakayla söyledim sonda gülücük var ama biri çıkar çifter çifter yedirmeye kalkar maazallah..Ciddi sorduğunuz varsayıyorum. Eğer sigarayı ben atsaydım ve bu yazıyı görseydim, artık çifter çifter atardım.
Ev sahibine söyleyinKiracıyım ve balkonu geçtim de bildiğin pencere yanmış..
Bunu bence ev sahibine de belirtin. Taşınacağınız zaman bir de masrafı size kitler. Bırakın, ev sahibiniz kavga etsinKiracıyım ve balkonu geçtim de bildiğin pencere yanmış..
Ev sahibim çiçek gibi, yap dersek yok demez:))Bunu bence ev sahibine de belirtin. Taşınacağınız zaman bir de masrafı size kitler. Bırakın, ev sahibiniz kavga etsin
Bizim blok etrafında dört noktada var aslında. Bu hiç aklıma gelmemişti. Süpersiniz. Yarın güvenliğe gidip baktirayimKamera yok mu sitede? Hırsızlık olsa nasıl tespit edecekler? Siz kamera koyun kendi balkonunuza. köşeden yukarı görür diye tahmin ediyorum. Karşıda olsa kesin görür. Karşınızda blok, işyeri var mı?
Ben içtiği sigaranın izmaritini pencereden aşağı atan bir insanin ne yazarsanız yazın anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Ayni şey önce bizimde basımıza gelirdi. Yukarıdaki komşunun insan görünümlü hayv.n oğulları gitti de rahatladim. Aşağı yazı astığımda da yazınin üstüne "evet çok ayıp"yazarlardı. Bende sizin gibi olay çıkarsam herşey daha kötüye gidecek diye düşündüğümden sabrettim. Hayır kül tablası denen birşey var. Elimizdeki küçücük bir fiş parçasını bile yerlere atmiyorsak izmarit hic atilmamali. Bunu bilmek için sadece insan olmak yeterli ama bazıları için değil.Söndürüp öyle atın bari yazacağım:))
Artık bir şeyler çırpma, çöp atma vs geçtim. Kazara pencere açık olsa evim yanacak.. olay çıkmasından korkuyorum çünkü bu denli medeniyet yoksunu biri Allah korusun takar kafaya, sonra uğraş dur..Ben içtiği sigaranın izmaritini pencereden aşağı atan bir insanin ne yazarsanız yazın anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Ayni şey önce bizimde basımıza gelirdi. Yukarıdaki komşunun insan görünümlü hayv.n oğulları gitti de rahatladim. Aşağı yazı astığımda da yazınin üstüne "evet çok ayıp"yazarlardı. Bende sizin gibi olay çıkarsam herşey daha kötüye gidecek diye düşündüğümden sabrettim. Hayır kül tablası denen birşey var. Elimizdeki küçücük bir fiş parçasını bile yerlere atmiyorsak izmarit hic atilmamali. Bunu bilmek için sadece insan olmak yeterli ama bazıları için değil.
Buyulu baslik sandim ajsjjsjsjjsjsMerhaba hanımlar. Ben 13 katlı bir binanın 3. katında oturuyorum. Defalarca hem balkonumda hem pencere önlerinde çöp kırıntı izmarit buldum. Kimin attığı belli değil. Bu sabah salonun penceresinin önünde bir izmarit buldum ve yanar halde atılmış. Pencerenin plastik kısmında yanık var. Çok büyük değil ama bu beni çok tedirgin etti. Pencere açık olsa koltuk yanacak yani. Eşime söylesem hiçbir şey yapmadan durmayı kendine yedirmez, gidip tek tek milletin kapısını çalarsa ve istenmeyen sonuçlara sebep olursam da o zaman ben kendimi affedemem. Apartman görevlisi tuhaf bir adam ve bence kulakları yok.. çünkü göz teması kurmadan iletişim kurulmuyor. Onunla da çözülecek gibi değil yani. N e yapsam bilemedim. Bir akıl bir fikir güzel kardeşlerim...
Sitenin grubu yok mu? Bizim site de 7 bloktan oluşuyor yöneticiye söyleyin o herkese mesaj atar, bizim sitede o şekilde mesajlar geliyor gruba. Yaz olsa pencere açık olsa içeri girebilirdi, yangın çıkabilirdi diye. Yada üst katlara her kapıyı çalıp söyleyin kavga ederek değil uyararak.Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?