EVİME ATEŞLER SALDILAR

Bunu anlatmaya çalışmıştım bende ilk mesajımda. Maalesef ki şuan kimin neye kızıp, ne kötülük yapacak tahmin bile edemeyeceğimiz bir zamandayız. İnşallah sorununuz hallolur biran önce.

Hiçbir çözüm bulamazsın ben sana en gerçekçi yorumu yapayım. Bende üst katımla sorun yaşıyorum yüz kere söyledim inkar edip bir de beni suçlu çıkarıyor. Yani bazı insanlar gerçekten eğitilmez. Siz kendinize bir çözüm bulun

Burası çok büyük bir site ve maalesef her blok için ayrı yönetici yok. Yöneticiye ulaşmanın tek yolu apartman görevlisi ve o da çok tuhaf biri..
Çook büyük bir site derken 50 blok yok heralde,yönetici de cumhurbaşkanı mı ulaşamıyorsunuz,numarası yok mu sizde veya eşinizde,sitenin watsapp grubu yok mu

Binanın çevresinde dört kamera var zaten. İnsanda insanlık olmayınca kamera bile işe yaramıyor işte..
Kamera insanlık öğretmez zaten,yöneticiye gideceksiniz,evine yanar halde izmarit atıldı kamera kaydını görmek istiyorum diyeceksiniz ordan kim olduğu tespit edilecek,çözümü burada bulamazsınız

Kamera insanlık öğretmez zaten,yöneticiye gideceksiniz,evine yanar halde izmarit atıldı kamera kaydını görmek istiyorum diyeceksiniz ordan kim olduğu tespit edilecek,çözümü burada bulamazsınız
Rica ederim ilk paylaşımı okuyun. Burada birileriyle yazisirken ortaya çıkan konulardan çıkarım yapmayın. Kameranın ne işe yaradığını biraz kafası çalışan herkes biliyor zaten.. izlenecek yol da belli zaten ve gereken yapıldı. İlginize teşekkür ederim..

Çook büyük bir site derken 50 blok yok heralde,yönetici de cumhurbaşkanı mı ulaşamıyorsunuz,numarası yok mu sizde veya eşinizde,sitenin watsapp grubu yok mu
Siz gerginlik arıyorsunuz sanırım:) başka konuda deneyin şansınızı. Buradan size iş çıkmaz. Hadi bakalım iyi geceler:))

Açıkçası ben de kesin bir çözüm olacağını sanmıyorum ama en azından yöneticinin uyarısı biraz kendilerine çeki düzen vermelerine neden olur diye ümit ediyorum..

Boşanın ay pardon pardon taşının. (Not ironidir). Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir durum olmaz

Ben olsam asla üşenmem.
Hem asansörlere hemde tek tek herkesin kapısına foroğraflayıp uyarı yazısı paylaşırım

Izbandut neya isimmi?

Esinizle paylasin bazen sessiz kalmak olaylari büyütüyor ben bas bas bagirir reklamini yapardim
Bana ne onlar düşünmüyorsa zorla akillarina sokarim hatta yonetime kim yapti bilmiyorum ama bir daha olursa tum yonetimi savciliga sikayet edeceğim gibi sert ifadeler de kullanilabilir whatsapp grubunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…