- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Yeni eviniz hayirli olsun bende yeni yaptiriyorum v cok zor is yataklar hakkinda sohbet olmus bende fikir isteyecegim adanada bedline da kampanya varmir bin tlye yatak ve baza gidip bakmadim kalitesi nasil bilmiyorum bana bazali yatak olarak hangi markayi onerirsiniz tesekkurler
evet gidersem orda ki yatasa bakmayi dusunuyorum bazayla beraber mi daha uygun super olur oyleyse yatagim iyi olsun istiyorum birde visco cikmis markafonide indirim var degisik bir markanin cesaret edip alamadim gormeden
Yaa aslında ben cok merak ediyorum evlerinizi :) mailleşmeseniz de bize de gösterseniz nasıl olurcidden merakla takip ediyorum. hem belki bize de fikir verirsiniz :)
çiniyi symrne yaptırdı o daha iyi bilir. ben beyaz sevmiyorum desem mutfak dolabındahatta ben keskin beyazı hiç bi yerde sevmiyorum çok çiğ duruyor. kırık beyaz kemik rengi düşünebilirsin. benim yatak odamın rengi çok güzel kırık beyaz evde de harika durdu onu tavsiye ederim. ikea'da da var bu renkten. istanbul ikea'da pax gardrobun olduğu yatak odası benim odamın rengindeydi hemen gittim onu beğendim sonra farkettim ki rengi benimkiyle aynı
bi de berceste'nin evinde yeşil bi mutfakları var çok güzel bence ona da bi bak derim.
canım merhaba,
dolabı koyu renk dışında bence her renk yaptırabilirsin:)
her ikisi de güzel oluyor;beyaz da krem de..
çinilere gelince..karo istanbul,altınçini ve daha pekçok firma bu işi yapıyor,Karo İstanbul en bilineni..
metrekaresi 100 tl dan başlıyor canım..
aklında olsun;geçen bir country homes diye bir ingiliz dergisi var,orada bir mutfağın zemini dikkatimi çekti,yerleri terracotta yapmışlar harika görünüyordu..özellikle açık renk dolaplarla harika görünüyordu..terracottanın fiyatları daha uygun,bilgin olsun..
teşekkür ederim bu güzel bilgilendimeler için : ) esra canım daha önce mailleştiğimizde dolap rengi için yazdıkların aklıma geldi benimde : ) smyrne nin dediği gibi dergilere , topladğm resimlere tekrar baktm , biraz mağazaları gezdim bende kemik rengine karar verdim , ustamzda onay verdi. dolaplarda açık renk ,aksesuar, örtü ,duvar, vs. de pembe- su yeşili ağırlıklı mutfak istiyorum. zaten aldıklarm genelde bu renklerde : ) çini araştırmaya devam ediyoruz ama terrocotta'ya da bakacağım symrne teşekkür ederim : ) ilk defa duydum netten araştıraym hemen : )
banyomuzda aslnda güzel bir dolap var ama benim istediğim gibi değil banyoyuda değiştirmeye karar verdik.
bu işler gerçekten zor , bir dolaba karar verene kadar akla karayı seçtik
bu arada bana ankastre tavsiyesinde bulunacak olan var mı : ) teka, smeg ve franke arasında gidip geliyorum :S
ben ankestre almıcam canım ya bilmiyorum pek o yüzden :/
kemik rengi çok güzel bi renk inşallah pişman olmayız. güzelliği açısından pişman olmayız zaten de umarım temizliği falan problem olmaz
banyo dolabını ben çok beğenmiştim ya neyse artık bakalım nasıl olacak eviniz :))
livacan symrne taşındı evini inanılmaz merak ediyorum, azcık gördüm ucundan ama yerleşmemişti henüz. çok güzel olacağına eminim, seninkinin de öyle. mutlu sağlıklı yaşayalım da evlerimizde gerisi önemli değil zaten
symrnecim taşınma telaşındasın bugünlerde ama buraya bakınca yazabilir misin bachatayı nerden almıştın? ben baktım da 379 fiyatı 290a mı ne almıştın sen sanırım acaba kampanya devam ediyor mu hala? klasik avize salona pek uymadı. modeli uydu ama rengi koyu geldi bana içime sinmedi beyaz bachata alayım diyorum.
teşekkür ederim bu güzel bilgilendimeler için : ) esra canım daha önce mailleştiğimizde dolap rengi için yazdıkların aklıma geldi benimde : ) smyrne nin dediği gibi dergilere , topladğm resimlere tekrar baktm , biraz mağazaları gezdim bende kemik rengine karar verdim , ustamzda onay verdi. dolaplarda açık renk ,aksesuar, örtü ,duvar, vs. de pembe- su yeşili ağırlıklı mutfak istiyorum. zaten aldıklarm genelde bu renklerde : ) çini araştırmaya devam ediyoruz ama terrocotta'ya da bakacağım symrne teşekkür ederim : ) ilk defa duydum netten araştıraym hemen : )
banyomuzda aslnda güzel bir dolap var ama benim istediğim gibi değil banyoyuda değiştirmeye karar verdik.
bu işler gerçekten zor , bir dolaba karar verene kadar akla karayı seçtik
bu arada bana ankastre tavsiyesinde bulunacak olan var mı : ) teka, smeg ve franke arasında gidip geliyorum :S
symnre canım evine taşınmışsın hayırlı olsun en güzel günleriniz bu evde olsun .bizede yeni alıp memnun yada şikayetçi olduğun ürünler varsa yazarsan seviniriz.
ayy canım yaa aksilikler olmuş ama olsun kendi evin ne güzel seçimlerini kendin yapıyorsun tabiiki bazı sıkıntılar olacak.mudonunn yaptığı büyük ayıp..ustalar hep savsaklıyor sezonla filan ilgisi yok bence geneli öyle..artık ne diyim inşallah eksikler bir an önce tamamlanırda sende bir ohh dersin.
symrnecim harika bir evin olacak bu kadar sorun yaşasan da bunu düşün kendini motive et :))
hayırlı olsun tekrar umarım çok ama çok güzel yıllarınız olur evinizdeher şeyle sen ilgilendin bu da ister istemez seni yoruyor bazı aksilikler de cabası olmuş yine de üzülme sinirlerini sağlam tut. sonuçta o kadar emek verdin keyfini sürerken emeklerime değmiş dersin her şeye değer bence :)
gerçekten bak tüm kalbimle söylüyorum baştan ayağa uğraştın ama değdi ben eminim. gördüğüm en güzel dairelerden biriydi inşaat haliyle bile.
inşallah biz de görürüz evini bir an önce yerleşirsin de :)
şapkasız avizeler var ampülü mum gibi sanırım zbyd'in evinde vardı onlardan gelmiş koçtaş'a. aslında ben hala avize konusunda kararsızım :/ benim aldığım o ahşap avizeye bayılıyorum kıyamıyorum ama kaan koyu oldu diyor salon içinbir de sanırım biraz da ağır oldu çünkü ne kadar da olsa modernlik daha ağır basıyor salonumuzda. oyma ahşap lukens ayak falan kullanılmayınca o avize de olmadı gibi geliyor :S of ama avizeme kıyamıyorum da :/ hem bachata da olmaz gibi geliyor düşününce :/
bak burda var ilk fotolar
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...lari-icin-yorumlar-lutfen-4.html#post24561618
buna yemek takımıyla aynı konseptte orta sehpa ve sana daha önce gösterdiğim v sehpası eklenecek sadece. tv sehpası su yeşili perdeyi pembe düşünüyorum.
sen ne dersin avize için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?