• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime donmelimiydim

Sakın ne kaynananla, ne kaynatanla ne de görümcenle görüş. Ne biçim insanlar ya.
pardon kaynatanın ne suçu var. allahım ya tamam oldu . valla ya sorunlu insanlar girmesinler kk ye. nerden biliyorsun tam olayı içinde misin. herkesin kendine göre haklı tarafı vardır. belki başkasına ediyorlardı kendine zannetti. yangına körükle gidilmez. yorum yapmak için yorum da yapılmaz

Ortada daha dogmamis bir Çocuk var eşimi tanırım sadece doldurduklari için böyle davrandığını düşünüyorum iki gündür sürekli özür dileyip durdu bir daha olmayacak diye ben onu tanıdım ama o beni daha taniyamamis donmemeliydim ama artık yapacak bileyim kalmadı nasıl davranmam gerektiğini dr bilmiyorum malesef

her şey yoluna girdi madem neden döndüğün için pişmansın bu kadar anlayamadım. nemli olan eşinle aranın düzelmesi değilmiydi oda olmuş işte eşinde özür dilemiş daha ne. birinin adım atması gerekiyormuş bu sen olmuşsun evliliğiniz bu kadarını hakediyor bence.

bak sana ne anlatıcam iyi dinle. yıllar önce eşimin sorumsuzluğu işsizliği yalanları yüzünden bir müddet ayrı kalma kararı aldıkki bunu ben istedim. sonra çocuğumla yapayalnız kaldım. yanımda kimsecikler yoktu. hergün ağlıyordum. sonra birgün eşimin patronunu aradım gurur yapmadım. benim aradığımı söylemeyin dedim. o nekonuştu bilmiyorum. akşam

eşim ellerinde çiçekler eve geldi. ve yıllar sonra (11 yıllık evliyim) bunu yaptığım için hiç pişman değilim:KK15:

pardon kaynatanın ne suçu var. allahım ya tamam oldu . valla ya sorunlu insanlar girmesinler kk ye. nerden biliyorsun tam olayı içinde misin. herkesin kendine göre haklı tarafı vardır. belki başkasına ediyorlardı kendine zannetti. yangına körükle gidilmez. yorum yapmak için yorum da yapılmaz

Sen bosanirsan oglumu evlendiririm sen ortada kalırsın diyen kişi kaynatam oluyor işte suç ortada

Eşim ankarada kurs gormeye gittiği icin beni memlekete 15 günlüğüne bıraktı kaynanamgille hiçbir sorun yokken sabah uyandığımda gorumceyle benim hakkimda konuşup beddua ettiğini duydum bende sinirlendim ve annemlerw gittim sonrada donmedim bunu eşime anlattım oda çok sinirlendi annesine ablasına sordu yeminleriyle yalanlariyla beni haksiz duruma düşürdü ler eşim onlara inandigi icin benden Özür dilememi istedi yoksa yüzümü göremezsin diye tehditler savurdu bende hakliyim Özür dilemem dedim kurs bittikten sonra yanıma gelip beni alacaktı ne olduysa konuşmaya bile gelmedi sonra benimle görüşmeden döndü ben yine alttan aldım evime gelmek istiyorum dedim ve dün annemle birlikte çıktım geldim şimdi çok pişmanım keşke gelmeseydim diyorum ona yalvarmis duruma düştüm bu arada 4 aylık hamileyim kaynatamda bana eğer bosanirsan ben oğlumu evlendiririm dedi ondan sonra bendeki tüm ipler koptu şimdi eve geldim eşimle aramız iyi ama keşke o gelseydi diyorum çok Üzgünüm ne dusunmeliyim bilmiyorum
Hamileymişsiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bence bu detaylara takılmayın artık, mevzu uzasaydı , siz dönmeseydiniz, eşinizde gelmeseydi boşanmayı göze alabilecekmiydiniz? Yada dönmeseydiniz ne yaşayacağınızı tahmin edebiliyormusunuz? Farklı mı olurdu bilemiyoruz, bu sebeple geleceğe bakmanızı öneririm. Geriye dönük düşünmek size fayda sağlamaz aksine zarar getirir.

Ortada daha dogmamis bir Çocuk var eşimi tanırım sadece doldurduklari için böyle davrandığını düşünüyorum iki gündür sürekli özür dileyip durdu bir daha olmayacak diye ben onu tanıdım ama o beni daha taniyamamis donmemeliydim ama artık yapacak bileyim kalmadı nasıl davranmam gerektiğini dr bilmiyorum malesef
evet doğmamış bir çocuk var ve genelde eşler gorduğum kadarıyla doğmamış olan çocuğa guvenerek ne de olsa beni terk edemez diyerek zulmediyorlar eşlerne. Bu duşuncede oşdugınuzu gostermeyin bence yani çocuk var barışalım falan demeyin ki sizi hafife almasın. Pes o kaynanaya da yemin ediyorum hiç düşünmüyorsan torununu duşun. Allaha havale edin :(

Bacı kafan mı güzel, konuyu mu anlamadın? Kaynata geline, gidersen oğlumu evlendiririm demiş. Size göre normal gelebilir, bana ters bu laflar. Ona buna sataşacağınıza konuyu adamakıllı bi okuyun önce.

O bedduaları kv ve görümce yapmış sen evini ve eşini bırakıp gitmişsin. Burada yanlış bir yol izlemişsin.
O anda kendi evine gelip yalnız kalmalıydın. Eşin de niye diye sorunca gelince anlatırım sen kursuna odaklan diye politik bir yol izleyebilirdin. Hem eşini telefonda da dolduramazlardı.

Kendi ailen ve eşinin ailesi aynı şehirdeyse ilk önce evine gelemezdin. Ama ailende bir kaç gün kalıp yine kendi evine gelmeliydin. Yani evi terketmiş gibi değil.

Eşin gelmeden eve dönmen yanlış olmuş. Ama olan oldu bir kere. Önemli olan bundan sonrası. Eşine hala kırgın olduğunu söylemelisin mesela.

Son düzenleme:
Hicte uzulme cnm.sonuctayuva kurarken ikinizde caba sarfediyorsunuz....orasi seninde evin.yuva senin de yuvan.gidecek biri varsa bu evlilikte memnun olmayan gider.o ev ikinizin, istemiyene yol ver gitsin.

Benim esimde askerdeyken,evime ciktim,dis kapiyi cekmemistim.kizim birbucuk yasindaydi.k.v.benimgeldigimi duymadi....aslinda beni cok severrrr..biliyorum.ama huyudur onun kus oldugum kisilerle konusmuyacagim.o kusse bende kusecegimmm...benimde kusmeme huyum var.ve k.pederimde her zaman der senin o huyunu cok severim diye....ve arada hic bir tartisma yok.normal gunluk islerimizi yaptik.konusuyoruz...bir girdim iceri holdeyim.odanin kapisi da aralikli,kizim yaramazlik yapti demek ki,ne yapiyim kizim senin sucun yok,senin bir kez sutun bozuk....ne yapiyim yavrum,sutun bozukk..ama defalarca siveli siveli soyluyor.....sok oldum.sanki ben o...pu.....ay sok oldummm..
Inanirmisin hic bir sey demedim.girdim iceri.ama hic konusmadim.uc gun yedim bitirdim kendimi.ve kizimi yemek yediricektim,cagiriyorum gelmiyor.bende dedim ki tabi gelmezsin,senin bir kez sutun bozuk....k.v.mutfaktan bir hisimla geldiii...hiiiii anlasildi onun icin uc gundur kussun..ne yapiyim anne ,sana,senin kizina biri oyle dese sen ne dusunursun.gulermisin.mutlu olurmusunn,sen soyle....
Ben onu oylesine soyledim dedi..hayir anne oylesine soylemedin ah ceke ceke soyledin..ben kulaklarimla soyleme tarzini duydumm.hani kizip sudu bozuk desen,kizmiyacagim,ama sen uc dort defa ah ceke ceke imali imali soyledin.soyleyis tarzindan ne demek istedigin belliydi.dedimmm..ve oyle isteee.cok kirilmistimmmm..

canm sen eşinle aranı iyi tut gerisi çokta düşünme kaynanaya da çok tavır yapma üzülürsün sonra biz kızlar asla annemizi ne olursa olsun annemiz haksızssa bile savunuyoruz erkrklerde öyle onların dediğini yapmak zorunda değilsin tamam de geç çok iç içe olmazsın ama eşin önemli onunla aran iyi olsun

Sakın onlar hakkında imalı kötü konuşma o zaman eşin hep onları haklı görür, mağdursan bunu eşine kırgınlıkla söyle kötü bişi deme , haklıyken haksız olursun. Alttan alarak konuş , aşkım keşke bir de yüzyüze görüştüğümüzde olayı benden dinleseydin diyerek başla ve devamını getirme ki onun içine bu dert olsun . Nefret ediyorum böyle insanlardan ya

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar evet benim tavrım çok önemliydi ama haksızlığa dayanamadım düşünmeden hareket etmenin cezasını çekiyorum bu benim için çok büyük ders oldu

Eşim ankarada kurs gormeye gittiği icin beni memlekete 15 günlüğüne bıraktı kaynanamgille hiçbir sorun yokken sabah uyandığımda gorumceyle benim hakkimda konuşup beddua ettiğini duydum bende sinirlendim ve annemlerw gittim sonrada donmedim bunu eşime anlattım oda çok sinirlendi annesine ablasına sordu yeminleriyle yalanlariyla beni haksiz duruma düşürdü ler eşim onlara inandigi icin benden Özür dilememi istedi yoksa yüzümü göremezsin diye tehditler savurdu bende hakliyim Özür dilemem dedim kurs bittikten sonra yanıma gelip beni alacaktı ne olduysa konuşmaya bile gelmedi sonra benimle görüşmeden döndü ben yine alttan aldım evime gelmek istiyorum dedim ve dün annemle birlikte çıktım geldim şimdi çok pişmanım keşke gelmeseydim diyorum ona yalvarmis duruma düştüm bu arada 4 aylık hamileyim kaynatamda bana eğer bosanirsan ben oğlumu evlendiririm dedi ondan sonra bendeki tüm ipler koptu şimdi eve geldim eşimle aramız iyi ama keşke o gelseydi diyorum çok Üzgünüm ne dusunmeliyim bilmiyorum
Eve gelmenizden cok evden gitmeniz hata olmus. Esjnizin ne sucu vardiki sakin sakin konussaydiniz sonucta adam bi sey yapmamis densizlik anasinda kardesinde.. olan olmus gelmissiniz artik bu saatten sonra esinizin ve ailesinin sizi cantada keklik olarak gormemeai lazim bunun icin bi seyler yapilmalii ama neyyy o_O

Back
X