- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi krmzglbusra
şuan da aranız iyiyse ki öyle yazmışsın, o zaman hamile halinle bunları düşünüp durma derim, eşinin ailesiylede olabildiğince resmi dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK KÖTÜ OLMUŞ YA
aynen dediğin gibi
keşke ya daha erken alttan alsaydın
yada bekleseydin
yanlış taktik kullanmışsın
kv ne ise söylenecek söz yok
resmen gözdağı vermiş
oğlumu da evlendiririm hemen diye
işin açıkcası eşinde çok hödük
yani 4 aylık gebe eşine böyle de burnu sürtsün denmez ki
sanırım bu saatten sonra
ipleri tamamen kaybetmiş bulunuyorsun
kv zafer kazandı
kocan dediğini yaptırdı
ve malesef sende burnu sürtülen tıpış tıpış gelen taraf oldun
![]()
İyi de siz taa memleketteyken kimden duydunuz kv île görümcenin konuşmasını ve edilen bedduayı?
Hadi etti diyelim, eşinizin suçu neydi de siz evinizi terk ediyorsunuz?
Çok anlamadım, neden size beddua ediliyor, kim laf taşıyor ama, siz eşiniz ile evlisiniz. 3. şahısların size verdiği rahatsızlıktan ötürü, evinizi terk ederseniz, en çok eşinizi cezalandırmış olursunuz. Yapmayın, boşverin ne derse desinler. En fazla günahınızı almış olurlar di mi? Siz eşinizle huzurunuzu bozmayın.Memlekete gittim yalnız kalmamak için eşimin aileside benim ailemde oradalar kaynanamgilde kaldığım gün bunlar oldu
size inanmayan bir adama neden dondunuz ki![]()
Canim esinle arani iyi tut ailesiyle fazla muhatap olma seni yalanci konuma düşürüp beddua eden insanlardan olumlu bi tavir beklemen yanlis olur zaten..Ortada daha dogmamis bir Çocuk var eşimi tanırım sadece doldurduklari için böyle davrandığını düşünüyorum iki gündür sürekli özür dileyip durdu bir daha olmayacak diye ben onu tanıdım ama o beni daha taniyamamis donmemeliydim ama artık yapacak bileyim kalmadı nasıl davranmam gerektiğini dr bilmiyorum malesef
Eşinin arkasında duracagini düşünmüş konu sahibi.. Siz olsaydiniz kulaginizla size olan beddualari duyup susacak misiniz?Eşinizi tanımıyomusunuz arkanızda durmayacağını bildiğiniz eşinize hemen ailesinin sözlerini neden yetiştiriyosunuz?
ben anlam veremiyorum herşeyi eşinize neden yetiştiripte kendi huzurunuzu bozuyosunuz.
Herzaman söylediğim tek sey aman sus ağzım kendi aile huzurunu bozma.
susmayabilirdim belki ama hemen eşime yetiştirmezdim.sebebini o lafları duyduğumda kayınvalideme sakince sorardım.Eşinin arkasında duracagini düşünmüş konu sahibi.. Siz olsaydiniz kulaginizla size olan beddualari duyup susacak misiniz?
Haklisiniz ama düşünün hamilesiniz Eşiniz yokken ailesinde kalkmisiniz sabah sabah duyduğunuz ilk şey arkanizdan konuşmalar ve beddualar... Sakin kalmak o kadar kolay değildir birçok insan için..susmayabilirdim belki ama hemen eşime yetiştirmezdim.sebebini o lafları duyduğumda kayınvalideme sakince sorardım.
suan bende hamileyim arkadaşı anlıyabiliyorum.ama öfkeyle kalkan zararla oturur cümlesini tam böyle zamanlarımda hatırlamayı çok seviyorum.yani benimde kayınvalidem var ve bende çok laflarını arkamdan söylediğini duymusumdur.eşime hemen yetiştirmem neden eşim annesini atacakmı hayır olan yıne aile huzuruma olacak.çok damarıma basılmadığı sürece mecburen gayet sabırlıyım.Haklisiniz ama düşünün hamilesiniz Eşiniz yokken ailesinde kalkmisiniz sabah sabah duyduğunuz ilk şey arkanizdan konuşmalar ve beddualar... Sakin kalmak o kadar kolay değildir birçok insan için..
Sizin adiniza çok sevindim.. Çok sabirlisiniz demek ki... Ama herkes ayni sabri gösteremez bu mümkün değil..suan bende hamileyim arkadaşı anlıyabiliyorum.ama öfkeyle kalkan zararla oturur cümlesini tam böyle zamanlarımda hatırlamayı çok seviyorum.yani benimde kayınvalidem var ve bende çok laflarını arkamdan söylediğini duymusumdur.eşime hemen yetiştirmem neden eşim annesini atacakmı hayır olan yıne aile huzuruma olacak.çok damarıma basılmadığı sürece mecburen gayet sabırlıyım.