Hicte uzulme cnm.sonuctayuva kurarken ikinizde caba sarfediyorsunuz....orasi seninde evin.yuva senin de yuvan.gidecek biri varsa bu evlilikte memnun olmayan gider.o ev ikinizin, istemiyene yol ver gitsin.
Benim esimde askerdeyken,evime ciktim,dis kapiyi cekmemistim.kizim birbucuk yasindaydi.k.v.benimgeldigimi duymadi....aslinda beni cok severrrr..biliyorum.ama huyudur onun kus oldugum kisilerle konusmuyacagim.o kusse bende kusecegimmm...benimde kusmeme huyum var.ve k.pederimde her zaman der senin o huyunu cok severim diye....ve arada hic bir tartisma yok.normal gunluk islerimizi yaptik.konusuyoruz...bir girdim iceri holdeyim.odanin kapisi da aralikli,kizim yaramazlik yapti demek ki,ne yapiyim kizim senin sucun yok,senin bir kez sutun bozuk....ne yapiyim yavrum,sutun bozukk..ama defalarca siveli siveli soyluyor.....sok oldum.sanki ben o...pu.....ay sok oldummm..
Inanirmisin hic bir sey demedim.girdim iceri.ama hic konusmadim.uc gun yedim bitirdim kendimi.ve kizimi yemek yediricektim,cagiriyorum gelmiyor.bende dedim ki tabi gelmezsin,senin bir kez sutun bozuk....k.v.mutfaktan bir hisimla geldiii...hiiiii anlasildi onun icin uc gundur kussun..ne yapiyim anne ,sana,senin kizina biri oyle dese sen ne dusunursun.gulermisin.mutlu olurmusunn,sen soyle....
Ben onu oylesine soyledim dedi..hayir anne oylesine soylemedin ah ceke ceke soyledin..ben kulaklarimla soyleme tarzini duydumm.hani kizip sudu bozuk desen,kizmiyacagim,ama sen uc dort defa ah ceke ceke imali imali soyledin.soyleyis tarzindan ne demek istedigin belliydi.dedimmm..ve oyle isteee.cok kirilmistimmmm..