P Poouh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 5.292 8.066 148 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh #61 omergry .!.: Oda kokusu da kötü yapmaz mı ya? Ben tiksinmiş çöpe atmıştım mesela hem evdekini hem de işyerimdekini.. Ablam da koltuklarını silip duruyordu :) Bunun için taşınmak komik olur. Geçer biraz daha sabret. Benim 13. haftada bitmişti mesela. Ortalama 16 hafta kabul edilir. Geçince gidersin evine.. Genişletmek için tıkla... Nispeten biraz ferahlatıyordu bugün evime geçicem inşallah bakalım tekrar deniyorum şansımı :)
omergry .!.: Oda kokusu da kötü yapmaz mı ya? Ben tiksinmiş çöpe atmıştım mesela hem evdekini hem de işyerimdekini.. Ablam da koltuklarını silip duruyordu :) Bunun için taşınmak komik olur. Geçer biraz daha sabret. Benim 13. haftada bitmişti mesela. Ortalama 16 hafta kabul edilir. Geçince gidersin evine.. Genişletmek için tıkla... Nispeten biraz ferahlatıyordu bugün evime geçicem inşallah bakalım tekrar deniyorum şansımı :)
Virgo women Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2017 4.899 5.634 158 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh #62 Sia mia .!.: Yaaa iki saattir düşünüyorum tanıdım ya benim gibi yollardan geçmiş birini hamile olunca daha mutlu oluyorum inan ki sanki o günler hiç yaşanmamış gibi şimdi ne acılarla mücadele ediyoruz :) senin kaç haftalık canım Genişletmek için tıkla... Dimi canim yaa 11+5 olduk bugun canim.
Sia mia .!.: Yaaa iki saattir düşünüyorum tanıdım ya benim gibi yollardan geçmiş birini hamile olunca daha mutlu oluyorum inan ki sanki o günler hiç yaşanmamış gibi şimdi ne acılarla mücadele ediyoruz :) senin kaç haftalık canım Genişletmek için tıkla... Dimi canim yaa 11+5 olduk bugun canim.
esergry Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 13.303 28.202 598 41 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh #63 Sia mia .!.: Nispeten biraz ferahlatıyordu bugün evime geçicem inşallah bakalım tekrar deniyorum şansımı :) Genişletmek için tıkla... Şansın yaver gider inşallah.. Olmazsa çok da zorlama idare et bir kaç hafta.. Çubuk kraker stoklarını bitirmiştim ben 1 buçuk ayda :) İş arkadaşlarıma parfümü yasaklamıştım..
Sia mia .!.: Nispeten biraz ferahlatıyordu bugün evime geçicem inşallah bakalım tekrar deniyorum şansımı :) Genişletmek için tıkla... Şansın yaver gider inşallah.. Olmazsa çok da zorlama idare et bir kaç hafta.. Çubuk kraker stoklarını bitirmiştim ben 1 buçuk ayda :) İş arkadaşlarıma parfümü yasaklamıştım..