Nasıl toparladınız Peki banyolarımızdan mutfaktan.. giremiyorum resmenHamilelikte olur, ben özellikle yatağımızdan iğreniyordum
Evimi çok severek tuttum çok ferah gerçekten tam benim evim ama neden böyle anlamıyorumIlgincmis ilk defa duydum evinden midesini bulanini.
Acaba evden tasinmak icin mi mideniz bulandi
Çok kötü bnde arabaya asla binemezdim arabanın içi kokardimerhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Sakin olun. Taşınmak çözüm değil. Bir, bir buçuk ay kadar böyle idare edin. Sonra azalarak geçecek. Ben de sizin gibiydim. Mutfagim buzdolabim kokar yemek yapamazdım. Gidecek yakınım da yoktu.merhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?