Pekinikinci hamileliktede aynilarini yasadiniz mi?Tabiki geçiyor ama ilk hamileliğin bir faciaydı. Etrafındakilerde benden iğrendiler.
İkinciyi haber verdiğimde sevinç Nisa'ları duymamıştım. Hatta annem eyvah ilki gibi olmaz inşallah demişti.
Nedir bu kadınların çektiği anlamadım.
Bence evime giremiyordum aşırı derecede midem bulanıyordumerhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile ya evden gidersin camı açık bırak yada kabıdan girmeden tülbentle ağzını burnunu sar öyle gir bir süre sonra o kokuya alışıyotsun ben çözümü bunlarla aşmıştımdüşünmeye başladım lütfen fikir verin..
ağzını burnunu tülbentle sar öyle eve gir bilirsin zaman sonra alışıyosunmerhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
4 hafta sonra herşey normale dönecek.düşünsenize ben üç yaşındaki kızıma sarılamıyordum.kızımın kokusundan midem bulanıyorduşükür hepsi geçici
İkincide çok az iyiydim yani %5 daha iyiydim.Pekinikinci hamileliktede aynilarini yasadiniz mi?
Bazen farkli oluyor hamilelikte yasananlar.
Cennet annelerin ayaklari altindadir gercekten.Cok zor Allah yarfim etsin hamile ve cocuklari olanlara.
Kız kardeşim de bende kalmıştı. Sizin gibi herşeyden midesi bulanıyordu. Tabi ilk aylarda, sonra normale döndü.Evimi çok severek tuttum çok ferah gerçekten tam benim evim ama neden böyle anlamıyorum
Canimm merhaba 2018 ağustos anneleri topigine bekliyorum seni ben de oradayimmerhaba bayanlar
evde yemek pişmiyor
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Canım topige üyeyim ancak kanamam vardı sürekli düşük hikayeleri gördükçe daha sa üzüldüm ondan bi süre giremedim şimdi daha iyiyiz bakıcam inşallahCanimm merhaba 2018 ağustos anneleri topigine bekliyorum seni ben de oradayim
Anladım canim nasilsin iyisin dimi simdi? Beni tanidin mi bu aradaCanım topige üyeyim ancak kanamam vardı sürekli düşük hikayeleri gördükçe daha sa üzüldüm ondan bi süre giremedim şimdi daha iyiyiz bakıcam inşallah
Yaaa iki saattir düşünüyorum tanıdım yaAnladım canim nasilsin iyisin dimi simdi? Beni tanidin mi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?