ben de mor renkten ve bir kanalın reklam müziğinden dolayı bulantı sıkıntısı çektim.merhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Toparlayamadım canım, 9 ay kustum, ekmek yiyemedim, bir daha ömrüm boyunca su içemeyeceğim sandım.Nasıl toparladınız Peki banyolarımızdan mutfaktan.. giremiyorum resmen
Ayyy bnde oyleydim evinin pencerelerini eşin açsın ve evi nemlemdirsin ama sen 12. Haftaya kadar evinden tiksinirsin sonra evi biri temizlik yapsın deterjan koksun ev ama temizliğe sen yardım etme kız kardeşin varsa o gelsin ya da gorumcen geçiyor sonra bnde 12. Haftaya kadar kötüydüm yeni yeni toparlandim hatta istahim açıldı yine hafif bulantim var ama eskisi gibi değil az bulanıyor için zor donmdesin Allah yardımcı olsun yamerhaba bayanlar
Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Yemeğini yedikten sonra daha evin kapısının önünde coook istifra ettim çok zor bende yaşadım bunu psikolojik mi koku mu sebep bilmiyorum ama çok zor inanmerhaba bayanlar
evde yemek pişmiyor
Yaaa cansın kaptanım :) yalnız bu bulantılardan inanılmaz kilo verdim grupta kalsaydım keşkeAyyy canım benim boş ver git annene kayınvalidene keyfine bak. Geçer yakında üzülme. Onlardan sıkılınca bana gelirsin :)
Öyleyse ikinci defa daha duyun.Ilgincmis ilk defa duydum evinden midesini bulanini.
Acaba evden tasinmak icin mi mideniz bulandi
Hamilelik insani hormanlarini altust ediyor aslinda pek sasirmamak lazim.Öyleyse ikinci defa daha duyun.
Bende ilk hamileliğimde tiksinmiştim. Gerçi her şeyden tiksiniyordum ben.
Merak etmeyin geçecek. Geçene kadar annenizde yada kayınvalidenizde durun.
Tabiki geçiyor ama ilk hamileliğin bir faciaydı. Etrafındakilerde benden iğrendiler.Hamilelik insani hormanlarini altust ediyor aslinda pek sasirmamak lazim.
Sonrada geciyorsa guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?