Evime Hoşgeldiniz

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba kizlar,

artik bende ekliyorum evimin resimlerini...ufak tefek eksikleri tamamladik cok SÜKÜR! zemuszemus

Lütfen, ben "THE END" yazmadan yorum yazmayin..! Biraz bekletebilirim sizi..resimler var baya..! a.s.

GIRIS/ANTRE

SALON

bayıldım cnm.harika gözüküyo.özellikle salonuna. siyah ve beyaz mobilya çok severim.ALLAH güle güle huzurla oturmayı nasip etsin

ah ahh misler gibi tertemiz ve çok şirin evin canımm..
ömür boyu huzrla ve mutlulukla oturun

O salondaki aynalar ikeadan degilmi.. Bende evime almayi düsünüyorum cok hoslaropuyorumnanaktan
Evin sade ve modern... Mutluluklar..

cidden çok beğendim Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinopuyorumnanaktan
çok şık ve çok modern olmuş :lepi:

taze gelin evi kokusu alıyorum canım çok hoş sade karmaşadan uzak bir evin var rabbim huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin bu arada buzdolabın ilgimi çekti altı no frost üstü buzdolabı dimi

COK TESEKKÜR ederim kizlar..:kedi:

Daha güzelleri sizlerin ve cocuklarinizin olsun..:Saruboceq:

taze gelin evi kokusu alıyorum canım çok hoş sade karmaşadan uzak bir evin var rabbim huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin bu arada buzdolabın ilgimi çekti altı no frost üstü buzdolabı dimi

Evet canim, 2 aylik taze gelinim...zemuszemus

Tam isabet...Üst kisim buzdolabi...alt kisim 3 cekmeceli no-frost dondurucu..! kaydirigubbakcemile5

O salondaki aynalar ikeadan degilmi.. Bende evime almayi düsünüyorum cok hoslaropuyorumnanaktan
Evin sade ve modern... Mutluluklar..

Tesekkür ederim canim...! kaydirigubbakcemile5

Evet, salon´daki aynalar Ikea´dan..! Tavsiye ederim, eger almayi düsünüyorsan..! zemuszemus

no frost baya genişmiş desene çok işe yarıyo ahh ahh benim zamanımda yoktuki :gitme:

ALLAH daha iyisini sana nasip etsin leptap´cigim...kiyamam ben sana...opuyorumnanaktan

Gercekten tavsiye ederim..cok pratik oluyor..helede benim gibi bir dondurma canavari icin olmazsa olmazlardan dondurucu...:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…