Evime Hoşgeldiniz

Evine bakınca kendimi dinlenmiş hissettim beyazlar hkim ve insana huzur veriyor canım rabbim her zaman agıt tadıyla oturmayı nasip etsin

evin çok güzel canım... Rabbim huzurla mutlulukla can sağlığıyla oturmayı nasip etsin..

klozetin önündeki pembe terliklerede bayıldım doğrusu .:))

Tesekkür ederim canim..daha güzelleri sizin olsun! esramm, o terliklere bende bitmistim..pembeye bayilirim..klozet kismina zaten hijyenik acidan ayri bir terlik ariyordum..buluncada dayanamadim tabi kaydirigubbakcemile3

Göz yormayan, herşeyi uyumlu olan evlere bayılıyoruuuum...
Gerçekten çok hoşuma gitti eviniz, zevkinize hayran kaldım, olurda birgün bende evlenirsem (Amin ) bu tarz döşemek istiyorum evimi karar verdim :)

Huzurlu, sağlıklı ve ağız tadınla oturman dileğimle :)

Tesekkür ederim canim...ALLAH daha güzellerini sana nasip etsin..:Saruboceq:

çok güzel nefis ferah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin Rabbimmm inş isteyen herkesin olur sırada benimm :.)

muhteşem canım yaaa içim açıldı walla bakarkenn
allah iyi günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

çok beğendim evini sade ve şık kaydirigubbakcemile5 misafir odası nı iyi yapmışsın bi misafir geldiği zaman hemen yatırırsın hazır yatak var oh ne güzelŞeniz güle güle otur

allah güle güle oturmak nasip etsin evin çok güzel.temiz fve erahlık veriyor .bende holdeki halılarını çok begendim hole ve mutfaga halı almayı düşünüyorum.

Günaydin hanimlarrrrr...

Iyi dilekleriniz icin coook Tesekkür ederim...daha güzelleri her daim sizlerin olsun!! opuyorumnanaktan

canım öncelikle güle güle otur evinde çok ferah olmuşş..

senden ricam mobilyalarını nereden ve nekadara aldıgınıda yazsan olurmu acaba..
köşe takımını dün alfemoda gördüm acaba sende ordanmı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…