Evime Hoşgeldiniz

evin çok şık canım tam istediğim bi tv üniten ve yatak odan var beyaz süper mobilyaların belirli bir markamı canım yoksa mobilyacılardanmı sevgiler vereliniortak şu ikea ankarada yokya gıcığım valla

Çok beğendim arkadaşım mis gibi temiz ev kokusu burnuma geldi vallahi
Huzurla ağız tadıyla oturun inşallah mutlu yuvanızda

Çok modern sade güzel olmuş cnm evin huzurla oturun inşallah.

Gözüme çarpan tek eksik banyo paspas tk birde onu serersen çok daha cici olur.

Sevgilerimle

evin çok şık canım tam istediğim bi tv üniten ve yatak odan var beyaz süper mobilyaların belirli bir markamı canım yoksa mobilyacılardanmı sevgiler vereliniortak şu ikea ankarada yokya gıcığım valla

Tesekkür ederim canim..! Ikea´dan sadece salon´daki iki aynayi ve tv ünitesinin sagli sollu yerde olan top lambalari aldik. Portmanto, kitapllik ve misafir yatagi "Istikbal". Diger ürünler buradaki bir mobilyacidan. a.s.

Çok modern sade güzel olmuş cnm evin huzurla oturun inşallah.

Gözüme çarpan tek eksik banyo paspas tk birde onu serersen çok daha cici olur.

Sevgilerimle

Cok tesekkür ederim canim..daha güzelleri sizlerin olsun! Gözünden´de birsey kacmiyormus...opuyorumnanaktan

Haklisin, renkli bir banyo paspasi belki daha hos görüntü verebilir ama ben kullanmiyorum..böyle kalin kabarik kabarik oldumu üzerine bile basamiyorum...huylaniyorum ve onlari hergün cirpmaktan nefret ediyorum..! Mutfagima bile kilim/yolluk serdirmedim..Annemi zorla ikna ettim...bosuna alma bunlari kullanmam diye! O yüzden böyle ince havlu tipleri kullaniyorum..sik sik degistirince baya temiz bir olay! Bende böyleyim iste...zemuszemus

Kizlar,

vaktinizi ayirip evime konuk oldugunuz icin tesekkür ederim...Herseyin daha güzeli sizlerin olsun!!! kaydirigubbakcemile5

Ne kadar tertipli düzenli bi ev...Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

yeni gelin evi heralde. huzurla otur insallah. tipis tipis yürüyen bebislerin olsun:)

evin çok güzel canım... Rabbim huzurla mutlulukla can sağlığıyla oturmayı nasip etsin..

klozetin önündeki pembe terliklerede bayıldım doğrusu .:))

Hayy maşallah yaa
bayıldım canım herşey çok şık çok zarif olmuş..
Güle oturunn,ağız tadıyla..
Hep böyle tertemiz ve düzenli kalsın inşallah(biraz zor oluyor da:)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…