Evime Hoşgeldiniz

canım Evine bitttim belli çok zevkli birisin mobilyalarını nerden aldığını ÖZELDEN yazarsan özelikle yatak odanı sevinirm bide özensiz çalıştılar demişsin bu konu da tavsiye edebileceğin bir bilgi püf noktası vs. varsa yazarsan çok mutlu olurum şimdiden çok teşekür ederim ALLAH AĞıZ TADIYLA OTURMAK NASıP EYLESıN AMıNNNNNNNNNNNNN...

evinizi çok beğendim güle güle oturun ben duvar renginizi çok beğendim bizde yeni ev yaptırıyoruz ve ben duvar rengine karar veremedim ne renk olduğunu ve adını yazarsanız sevinirim

eviniz çok güzel güle güle oturun lcd plazma tv kaç ekran yazarsanız çok memnun olurum :)

evinizi çok beğendim güle güle oturun ben duvar renginizi çok beğendim bizde yeni ev yaptırıyoruz ve ben duvar rengine karar veremedim ne renk olduğunu ve adını yazarsanız sevinirim

Tesekkür ederim canim...Badana isleri ile kayinbabam ilgilenmisti..sanirim kirik beyaz olarak geciyor...!
Insallah yardimci olabilmisimdir..! opuyorumnanaktan

havluyu yerde gorunce
abdest alirken yerler islanmasin diye bizde havlu sereriz tabi yuzumuze sildimiz havlulardan degildiryerimseniben
bu arada evin cok guzel olmus canim
Allah evinde bir omur boyu agiz tadiyla oturmak nasip etsinnn...

havluyu yerde gorunce
abdest alirken yerler islanmasin diye bizde havlu sereriz tabi yuzumuze sildimiz havlulardan degildiryerimseniben
bu arada evin cok guzel olmus canim
Allah evinde bir omur boyu agiz tadiyla oturmak nasip etsinnn...

:roflol: ah canim benim, ben huyluyum bu tüylü banyo takimlarina...bu sekilde, ayak havlusu gibi ürünleri kullanabiliyorum ancak...temizlemesi ayrica cok basit..direk camasir makinasina giriyor..!

Kendimce en hijyenik yol..! zemuszemus

Çok tertipli ve düzenli bir ev. tebrik ederim. Ayrıca çok huzurlu görünüyor ama yine de şıklıktan ödün vermemişsin. Güle güle otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…