Evime Hoşgeldiniz

gerçekten çok hoş ,çok beğendim tertip ve düzeninizi doğrusu,tüllerinin sadeliği de bir o kadar göz alıcı duruyor..güle güle otur canım

:1hug: Cok tesekkür ederim kizlar...her zaman diyorum, yine diyecegim...Daha güzelleri her daim sizlerin olsun!! kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyy bayıldım valla çok şanslısın rabbim sağlık mutluluk ve huzur versin evinde imşallah rabbim bana da nasip etsin bi gün evimin olmasını inşallah.çok güzel çokkkkkk...

maşallah ne güzel bi ev..
biri bana bu yatak odasını nerde bulabileceğimi sölesin nolurrrr
aşık oldum resmennnn

maşallah ne güzel bi ev..
biri bana bu yatak odasını nerde bulabileceğimi sölesin nolurrrr
aşık oldum resmennnn

Gülüm, bu gibi mobilyalar artik kendi imalathanesi olan her mobilyacida bulunuyor...renk renk, model model...bir sürü cesit var artik...bi arastir..benim aldigim yerin ismini veremiyecegim burda, cünkü isciliginden pek memnun kalmadim...titiz calismadilar..!

Güle güle can sağlığı ile oturun yatak örtünüze bayıldım.
Huzurla mutlulukla yaşayın inşallah çok beğendim düzenli tertipli bakınca insana huzur veren bir ev opuyorumnanaktan

canım evin çok güzel güle güle otur
sana bir tavsiyede bulunayım bence
duvar ünitenin içine örtü asma çünkü sporluğunu ve şıklığını bozuyo çok güzel örtüsüz daha ağır duracak eminim bay
:lepi:

Sagol canim...Evet, haklisin canim...ben zaten o dantel asmayi hic istemiyorum ama daha yeni evli oldugumuz icin canim annemin gönlünü yapiyorum...opuyorumnanaktan

Bayram´dan sonra kaldiracagim zaten...kaydirigubbakcemile3

eviniz çok güzel sağlıcakla mutlulukla oturun inşallah canım köşe takımınız çok kullanışlı görünüyor tam benim istediğim gibi büyükçe markası ne acaba

eviniz çok güzel sağlıcakla mutlulukla oturun inşallah canım köşe takımınız çok kullanışlı görünüyor tam benim istediğim gibi büyükçe markası ne acaba

Tesekkür ederim...köste takimi özel yapim, hazir degil yani...fakat artik büyük hazir mobilya satan magzalarda bir cok cesit var kose takimi konusunda...bir bakiver..! Kelebek mobilya, istikbal vs...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…