Evime ısınamıyorum durasım gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tersgulucuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
49
-107
1
27
3 senelik evliyim 2 yaşında da kızım var şükrolsun evimde her şeyim var içime sinmeyen bir şeyim yok fakat çok uzun zamandır ben evimden soğudum evde asla durasım gelmiyor bunalıyorum daralıyorum sürekli anneme teyzeme anneanneme kalmaya gidiyorum hatta o evleri bile daha çok benimsiyorum eskiden böyle değildim neden bu hâle geldim onu da çözemiyorum kendi içimde mesela anneme felan gittiğimde ev yuva ortamının sıcaklığını alıyorum kendimi iyi güvende hissediyorum ama kendi evimde böyle olamıyorum düşünceleriniz neler acaba psikolojik bir sıkıntım olabilir mi ?

Evinizde kötü anılarınız mi var? bu yüzden soğumuş olabilirsiniz.bazen olaylarla mekanları birbirine bağlarız ya kafamızda , o mekan bize kötü olayi çağrıştırır böyle birsey yaşıyor olabilirsiniz.

Cocuktan sonra boyle olmus olabilir mi? Evde cocukla basbasa kalmaya korkuyor/sikiliyor olup kendinizi yardim edecek yetiskinlerin yanina atmaya calisiyor olabilir misiniz?

E kocanla pek normal bir evliliğin yok, bir de üstüne koştur koştur yapılmış bir çocuk var. Normal.
Ne yapmalıydım hamile kaldığım da kürtaj mı olmalıydım ? Olan olmuş dimi hamile olduğumu duyunca bende biliyordum erken olduğunu ama kürtaj olamazdım kinayeli konuşmayı kesin sizin haddinize değil çünkü

evlenir evlenmez çocuk yapmanızdan kaynaklı. hassas birisiniz, eve ve evliliğe alışma süreniz belli ki daha uzun. keşke adapte olmayı bekleseydiniz önce.
Hamile kalmayı bilerek istemedim kazara oldu olunca da kürtaj olamazdım kıyamazdım ona daha ne yapabilirdim ki

Ev dediğiniz tugla beton.Ama içini dolduran anlam katan mutlu insanlar,huzur kahkaha sohpet degilmidir?sizin evinizde eşyalar istediğiniz gb olabilir buraya kadar tamam ama enerjisini siz ve eşiniz veriyor sorun evde degil evin içinde yaşayan bireylerde

Nasıl ne zaman düzelir şu durum bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…