Evime ısınamıyorum durasım gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başından beri ben ve bir iki kişi gayet yapıcı yorumlar yaptık onları neden beğenmediniz peki?

Sabah sabah bi dünya parazit doldu bilmem farkında mısınız nerde boş insan var dolmuş buraya

Sabah sabah bi dünya parazit doldu bilmem farkında mısınız nerde boş insan var dolmuş buraya
Bakın gerçek hayatta böyle, beğendiğimiz beğenmediğimiz bir sürü insan var. Hepsini dinleyip ciddiye alsak ooo ömrümüz tükenir hasta oluruz. Hakaret etmedende kendinizi ifade edebilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir çok normal anlıyorum ama düzgünce cevap verip asıl konuya odaklanabilirdiniz. Çabuk manipüle olmayın. Bunu burası içinde gerçek hayat içinde yazıyorum.
Son kez yine yazıcam o evi huzursuz yapan eşinizin size yaşattıkları.

Kız sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun bundan bunu mu çıkardın
Benim de aklım o kadar çalışıyor işte ne yapalım.
Sence değişmez mi? Düşündüm ki o evden çıkarsa alkolü bırakıp kendine gelir, belki de ev iciriyordur ona, bilemeyiz ki.

Sorun eşiniz, her şey yolunda da rahat batmış gibi yazmışsınız ama eşinizle huzurunuz yok tabii ki o evde mutlu olamazsınız.

Bir önceki konusuna bakın sebep orda maalesef.

tersgulucuk eşinizle olan sorunlar yüzünden böyle hissediyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Onunla olan sorunlar çözülmeden böyle hissetmeye devam edeceksiniz maalesef.

Ev değişsede eşiniz değişmeyecek. Ayrılmayı düşünüyor musunuz peki?

Ev değiştirmek kolay mı bu devir de ? Kendi evimizken yardımcı olun da o zaman değişelim

Beğenmeyici ne yorum yaptım bi gösterebilir misin ?
Bütün yorumlarım burada. Siz bunlara ve diğer çözüm üreten üyelere cevap vermek yerine, başla bir üyeyle polemiğe girmeyi tercih ettiniz.

Hahaha gerçekten çok komik insanlar var ya biri geliyor hamile kalmamla kesin geri çekilme ile korunmuşsundur diyor sanki gözüyle görmüş gibi kendinden emin gizemliasli diğeri de kesin evdendir kocişi düzelir diyo zeka yerlerde tabi Artemissisipi

Mune biz bu platforma konu açarken böyle parazitlerle mi uğraşacağız hep ? Tek ben değil birçok konuda var böyleleri kadın konu açıyor açtığı konu üzerinden yürüyüp dalga geçerek hadsizce yorum atıyorlar bana attıkları gibi burası bunların babalarının çiftliği mi konu açanı sinirlendiriyorlar konu sahibi ağızlarının payını verince nedense zorlarına gidiyor herkes dalga kinaye yaparak yorum yapabiliyor mu serbest mi bunlar burada at koşturuyor
Artemissisipi sorun evdedir kocis ondan böyledir diyo dünyanın en komik yorumunu attı tebriksss

Bütün yorumlarım burada. Siz bunlara ve diğer çözüm üreten üyelere cevap vermek yerine, başla bir üyeyle polemiğe girmeyi tercih ettiniz.
Siz de bende aynı duruma düşseydiniz nasıl olurdu acaba birken iki oluyorlar üç oluyorlar konu dışına çıkıyorlar bak birde siz çıktınız mesela şimdi empatiden bu kadar yoksun musunuz gerçekten ya

O zaman siz konu açarken sonrunuma şöyle cevap verin diye yazın biz de o cevabı verelim. Cevap da beğenmiyorsunuz. Üstelik bana da hakaret ettiniz az önce zeka yerlerde diyerek. Çok garip bir insansınız, uslubunuz da çok kötü.

Konuyla ilgili polemiğe girmek istemiyorum fakat insan gerçekten hayret ediyor. Burada gözlemlediğiniz sizi rahatsız eden genel uslup belli başlı konulara gelen tepkiler.
Çünkü biz bazı kadınlar bazı kadınların bu kadar kör olmasına dayanamıyoruz ve de anlam veremiyoruz. Neyse yaa banane sen öyle özümsemişsin.
Konuna gelecek olursak evinin enerjisini temizleyebilirsin sor google amcaya bir sürü video var. Adaçayı defne yaprağı tütsüsü yapabilirsin.
Ayrıca insanın evini sevmesi için nedenleri olması lazım heh işte senin o nedenlerin yok.
Baştan aşağı tütsülesen de sirkeli sularla yıkasan da nafile.
Senin önce kendi enerjini düzeltmen lazım.
Burada ki tutumun hayatının da yansıması. Kolaylıklar dilerim.

Siz de bende aynı duruma düşseydiniz nasıl olurdu acaba birken iki oluyorlar üç oluyorlar konu dışına çıkıyorlar bak birde siz çıktınız mesela şimdi empatiden bu kadar yoksun musunuz gerçekten ya
Ben mi empatiden yoksunum pes. Sabit fikirlilik size hiçbir şey katmaz diyicemde boşuna.

Sen bana düzgün cevap mı attın işine geldiği gibi davranma her şey açık ve net kimse kimseyle konu üzerinden yürüyüp dalga geçerek yorum atamaz sen ve diğer boş üye gibi işsiz olsam sizin açtığınız attığınız her şeyi öyle stalklar önünüze getirirdim ki yerin dibine sokardım sizi hani burada benimle dalga geçiyorsunuz ya size Allah’ını yaşatırdım emin ol yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…