- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi tersgulucuk
-
Başından beri ben ve bir iki kişi gayet yapıcı yorumlar yaptık onları neden beğenmediniz peki?Üslup önemli doğru veya yanlış burası kimsenin babasının çiftliği değil ben ne konu açıyorum ne cevaplar alıyorum iki saattir ki burada gördüğüm bir çok konu var kadınlar konu açıyor yorumlar da kadınlara dalga geçerek çok cevap veren var doğru mu bu yorum yaparken düzgün yorum yapacak herkes nasıl gelirse öyle karşılık görür
Sabah sabah bi dünya parazit doldu bilmem farkında mısınız nerde boş insan var dolmuş burayaHanımefendi iyi misiniz ciddi soruyorum? Sorun eşinizin size yaşattıkları diyoruz, eşiyle sorun yaşayan bir sürü kişi var onlar niye böyle hissettimiyor diyorsunuz(nereden biliyorsanız o insanların hislerini o ayrı konu zaten)
O zaman ev değişin diyoruz kolay mı diyorsunuz ki ev değişin sözüm ironiydi anlayana.
Şimdi sihirli değneğimi gönderip bütün sorunları çözücem ben siz merak etmeyin o iş bende
Beğenmeyici ne yorum yaptım bi gösterebilir misin ?Başından beri ben ve bir iki kişi gayet yapıcı yorumlar yaptık onları neden beğenmediniz peki?
Bakın gerçek hayatta böyle, beğendiğimiz beğenmediğimiz bir sürü insan var. Hepsini dinleyip ciddiye alsak ooo ömrümüz tükenir hasta oluruz. Hakaret etmedende kendinizi ifade edebilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir çok normal anlıyorum ama düzgünce cevap verip asıl konuya odaklanabilirdiniz. Çabuk manipüle olmayın. Bunu burası içinde gerçek hayat içinde yazıyorum.Sabah sabah bi dünya parazit doldu bilmem farkında mısınız nerde boş insan var dolmuş buraya
Benim de aklım o kadar çalışıyor işte ne yapalım.Kız sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun bundan bunu mu çıkardın
Sorun eşiniz, her şey yolunda da rahat batmış gibi yazmışsınız ama eşinizle huzurunuz yok tabii ki o evde mutlu olamazsınız.
Bir önceki konusuna bakın sebep orda maalesef.
tersgulucuk eşinizle olan sorunlar yüzünden böyle hissediyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Onunla olan sorunlar çözülmeden böyle hissetmeye devam edeceksiniz maalesef.
Ev değişsede eşiniz değişmeyecek. Ayrılmayı düşünüyor musunuz peki?
Ev değiştirmek kolay mı bu devir de ? Kendi evimizken yardımcı olun da o zaman değişelim
Bütün yorumlarım burada. Siz bunlara ve diğer çözüm üreten üyelere cevap vermek yerine, başla bir üyeyle polemiğe girmeyi tercih ettiniz.Beğenmeyici ne yorum yaptım bi gösterebilir misin ?
İroni yaptı hahaha şakacı kız seniBenim de aklım o kadar çalışıyor işte ne yapalım.
Sence değişmez mi? Düşündüm ki o evden çıkarsa alkolü bırakıp kendine gelir, belki de ev iciriyordur ona, bilemeyiz ki.
Siz de bende aynı duruma düşseydiniz nasıl olurdu acaba birken iki oluyorlar üç oluyorlar konu dışına çıkıyorlar bak birde siz çıktınız mesela şimdi empatiden bu kadar yoksun musunuz gerçekten yaBütün yorumlarım burada. Siz bunlara ve diğer çözüm üreten üyelere cevap vermek yerine, başla bir üyeyle polemiğe girmeyi tercih ettiniz.
O zaman siz konu açarken sonrunuma şöyle cevap verin diye yazın biz de o cevabı verelim. Cevap da beğenmiyorsunuz. Üstelik bana da hakaret ettiniz az önce zeka yerlerde diyerek. Çok garip bir insansınız, uslubunuz da çok kötü.Hahaha gerçekten çok komik insanlar var ya biri geliyor hamile kalmamla kesin geri çekilme ile korunmuşsundur diyor sanki gözüyle görmüş gibi kendinden emingizemliasli diğeri de kesin evdendir kocişi düzelir diyo zeka yerlerde tabi Artemissisipi
Mune biz bu platforma konu açarken böyle parazitlerle mi uğraşacağız hep ? Tek ben değil birçok konuda var böyleleri kadın konu açıyor açtığı konu üzerinden yürüyüp dalga geçerek hadsizce yorum atıyorlar bana attıkları gibi burası bunların babalarının çiftliği mi konu açanı sinirlendiriyorlar konu sahibi ağızlarının payını verince nedense zorlarına gidiyor herkes dalga kinaye yaparak yorum yapabiliyor mu serbest mi bunlar burada at koşturuyor
Artemissisipi sorun evdedir kocis ondan böyledir diyo dünyanın en komik yorumunu attı tebriksss
Eski konunuzu okumuştum böyle hissetmeniz normalİyi olsa bile böyle
Ben mi empatiden yoksunum pes. Sabit fikirlilik size hiçbir şey katmaz diyicemde boşuna.Siz de bende aynı duruma düşseydiniz nasıl olurdu acaba birken iki oluyorlar üç oluyorlar konu dışına çıkıyorlar bak birde siz çıktınız mesela şimdi empatiden bu kadar yoksun musunuz gerçekten ya
Sen bana düzgün cevap mı attın işine geldiği gibi davranma her şey açık ve net kimse kimseyle konu üzerinden yürüyüp dalga geçerek yorum atamaz sen ve diğer boş üye gibi işsiz olsam sizin açtığınız attığınız her şeyi öyle stalklar önünüze getirirdim ki yerin dibine sokardım sizi hani burada benimle dalga geçiyorsunuz ya size Allah’ını yaşatırdım emin ol yaniO zaman siz konu açarken sonrunuma şöyle cevap verin diye yazın biz de o cevabı verelim. Cevap da beğenmiyorsunuz. Üstelik bana da hakaret ettiniz az önce zeka yerlerde diyerek. Çok garip bir insansınız, uslubunuz da çok kötü.
Tamam canım sen haklısın umarım sende bi konu açarsın da parazitler doluşur o zaman beni hatırlaBen mi empatiden yoksunum pes. Sabit fikirlilik size hiçbir şey katmaz diyicemde boşuna.
Aynen ev ile alakası yok sorun evliliginizdeÇözemiyorum onunla mı alakalı
Üzüldüm size hayat böyle çok zorTamam canım sen haklısın umarım sende bi konu açarsın da parazitler doluşur o zaman beni hatırla
Buranın diyanet sitesine pek bi benzer hali yok ama ?bence konu sahibi şu yorumu duymak istiyor.
size büyü yapılmış bir hocaya gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?