Evime ısınamıyorum durasım gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle cumle sonuna gulucuk koyunca bi sey mi oluyor

Kimseye hakaret vs edemezsiniz

Sizin nasil bir insan oldugunuz, nasil bir evlilik icinde oldugunuz ve o eve neden alisamadiginiz ortada
Bir insan bir şeye sinirlenip bu tarz yorum yapıyorsa söyletene bakın sonra yorum yapın ? İlla konu sahibi mi haksız oluyor densizin biri saçma sapan yorum yapacak ama hep konu sahipleri haksız oluyor nedense burada bir çok konuda da gördüm bunu alaycı yorum yapan bir dünya insan var ama sırf o yorum yapan diye nedense onlar haklı çıkıyor kadın bana ağzına geleni yazsın ben hee tmm cnm deyip kestirip atacak mıyım ? Siz öyle yaparsınız

Kadın bana neler neler yazıyor affedersiniz ama kör müsünüz ?

evinde-yuvanda mutlu huzurlu değilsin demek ki kendini güvende hissettiğin alana sığınmak kaçmak istiyorsun evini ev yuva olarak benimseyememişsin huzuru mutluluğu bulsaydın böyle olmazdı

Uye size agzina geleni saymiyor ki, gercekleri soyluyor. Siz onlara katlanamayip hakaret ediyorsunuz ne yazik ki

evde fiziki olarak sizi rahatsız eden bir şey var mı? az ışık alması, odaların loş olması, balkonsuz veya küçük balkonlu olması vs gibi?

evinde-yuvanda mutlu huzurlu değilsin demek ki kendini güvende hissettiğin alana sığınmak kaçmak istiyorsun evini ev yuva olarak benimseyememişsin huzuru mutluluğu bulsaydın böyle olmazdı
Evet ama bu durum düzelir mi bilmiyo
kızzzzz sinsi hala burada mısın her yorumda emojin var işsiz seni

evde fiziki olarak sizi rahatsız eden bir şey var mı? az ışık alması, odaların loş olması, balkonsuz veya küçük balkonlu olması vs gibi?
Balkon teras bunlardan memnunum sıkıntı yokta ışıklandırmadan var maalesef şimdi yeni dairelerde odanın tüm çevresi led aydınlatma oluyor ya öyle onu pek sevmiyorum mesela ama kafaya da takmıyordum pek
Eski konunuza bakinca sorunun ev değil eş olduğu çok belli maalesef..
Ne insanlar oluyor kavgalar tartışmalar olaylar görüyorum da ama evlerini benimseyebiliyorlar

sizin probleminiz ev ile ilgili değil eşiniz ile ilgili maalesef bu eş ile bu evlilik devam ederse köşkte-sarayda da otursan evine ısınamazsın-benimseyemezsin akşam olacak o eş bozuntusu eve gelecek kim bilir size neler yapacak söyleyecek kaygısı taşıyorsun çünkü onun olmadığı ortamda relakssın huzurlusun problemin bu ve çözümü sende
Ayrıca soru sormuşsun beğensende beğenmesende insanların yorumlarına saygı duymak zorundasın ki arkadaşta ters bir uslupla da olsa doğruyu söylemiş

O zaman ev değiştirin siz düzelir her şey

Üslup önemli doğru veya yanlış burası kimsenin babasının çiftliği değil ben ne konu açıyorum ne cevaplar alıyorum iki saattir ki burada gördüğüm bir çok konu var kadınlar konu açıyor yorumlar da kadınlara dalga geçerek çok cevap veren var doğru mu bu yorum yaparken düzgün yorum yapacak herkes nasıl gelirse öyle karşılık görür

Ev değiştirmek kolay mı bu devir de ? Kendi evimizken yardımcı olun da o zaman değişelim
Hanımefendi iyi misiniz ciddi soruyorum? Sorun eşinizin size yaşattıkları diyoruz, eşiyle sorun yaşayan bir sürü kişi var onlar niye böyle hissettimiyor diyorsunuz(nereden biliyorsanız o insanların hislerini o ayrı konu zaten)
O zaman ev değişin diyoruz kolay mı diyorsunuz ki ev değişin sözüm ironiydi anlayana.
Şimdi sihirli değneğimi gönderip bütün sorunları çözücem ben siz merak etmeyin o iş bende

Ne insanlar oluyor kavgalar tartışmalar olaylar görüyorum da ama evlerini benimseyebiliyorlar
Kavgalar ve tartismalar her evlilikte olabiliyor. Ama ordada eslerin birbirine sevgi ve saygisi varsa bir sekilde tatliye baglaniyor sonora. Fiziksle veya psikolojik siddet oldugu yerde huzur olmaz. Kücük cocuklada evde insan bunalabiliyor ara sira ama bu devamli olan birsey degil bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…