- 24 Temmuz 2022
- 49
- -107
- 1
- 27
- Konu Sahibi tersgulucuk
-
Evlendiğiniz kişinin gerçek yüzünü görmüş ve soğumuşsunuz ..artık orası size "yuva" olarak gelmiyor..günlerinizi geçirdiğiniz ,barındığınız dört duvardır ev denilen yer..içindeki o sıcaklığı veren ,yuva hissiyatı veren şey fayansların ,eşyaların modeli değil yaşanmışlıklard
Bir insan bir şeye sinirlenip bu tarz yorum yapıyorsa söyletene bakın sonra yorum yapın ? İlla konu sahibi mi haksız oluyor densizin biri saçma sapan yorum yapacak ama hep konu sahipleri haksız oluyor nedense burada bir çok konuda da gördüm bunu alaycı yorum yapan bir dünya insan var ama sırf o yorum yapan diye nedense onlar haklı çıkıyor kadın bana ağzına geleni yazsın ben hee tmm cnm deyip kestirip atacak mıyım ? Siz öyle yaparsınızBoyle cumle sonuna gulucuk koyunca bi sey mi oluyor
Kimseye hakaret vs edemezsiniz
Sizin nasil bir insan oldugunuz, nasil bir evlilik icinde oldugunuz ve o eve neden alisamadiginiz ortada
Kadın bana neler neler yazıyor affedersiniz ama kör müsünüz ?Burda konuyu açan siz tavsiye isteyen siz olduğunuza göre sizi yorum yaparım başkalarına degil.yorumu yanlış buluyorsanız dogrusu yazın herkes okuyup öğrensin ama siz hakaret üzerinden asıl meseleyi bırakıp kavga ediyorsunuz
evinde-yuvanda mutlu huzurlu değilsin demek ki kendini güvende hissettiğin alana sığınmak kaçmak istiyorsun evini ev yuva olarak benimseyememişsin huzuru mutluluğu bulsaydın böyle olmazdı3 senelik evliyim 2 yaşında da kızım var şükrolsun evimde her şeyim var içime sinmeyen bir şeyim yok fakat çok uzun zamandır ben evimden soğudum evde asla durasım gelmiyor bunalıyorum daralıyorum sürekli anneme teyzeme anneanneme kalmaya gidiyorum hatta o evleri bile daha çok benimsiyorum eskiden böyle değildim neden bu hâle geldim onu da çözemiyorum kendi içimde mesela anneme felan gittiğimde ev yuva ortamının sıcaklığını alıyorum kendimi iyi güvende hissediyorum ama kendi evimde böyle olamıyorum düşünceleriniz neler acaba psikolojik bir sıkıntım olabilir mi ?
Uye size agzina geleni saymiyor ki, gercekleri soyluyor. Siz onlara katlanamayip hakaret ediyorsunuz ne yazik kiBir insan bir şeye sinirlenip bu tarz yorum yapıyorsa söyletene bakın sonra yorum yapın ? İlla konu sahibi mi haksız oluyor densizin biri saçma sapan yorum yapacak ama hep konu sahipleri haksız oluyor nedense burada bir çok konuda da gördüm bunu alaycı yorum yapan bir dünya insan var ama sırf o yorum yapan diye nedense onlar haklı çıkıyor kadın bana ağzına geleni yazsın ben hee tmm cnm deyip kestirip atacak mıyım ? Siz öyle yaparsınız
Bazı şeyler çözülse de ben ısınamam gibi geliyor bana buz gibi soğudumtersgulucuk eşinizle olan sorunlar yüzünden böyle hissediyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Onunla olan sorunlar çözülmeden böyle hissetmeye devam edeceksiniz maalesef.
Ev değişsede eşiniz değişmeyecek. Ayrılmayı düşünüyor musunuz peki?Bazı şeyler çözülse de ben ısınamam gibi geliyor bana buz gibi soğudum
Evet ama bu durum düzelir mi bilmiyoevinde-yuvanda mutlu huzurlu değilsin demek ki kendini güvende hissettiğin alana sığınmak kaçmak istiyorsun evini ev yuva olarak benimseyememişsin huzuru mutluluğu bulsaydın böyle olmazdı
kızzzzz sinsi hala burada mısınNormalde insanlar korunuyor. Heee eminim müthiş bir yöntem olan geri çekilmeyle korunmuşsundurişine gelmeyecek yorum gelince yaptığın bu çeneyi kocana yapsana? Yemez dimi?
Yorum istemiyorsan burda ulu orta konu açmayacaksın. Açıyorsan alıp yorumunu oturacaksın. Git şimdi yemediğin laf hakaret kalmayan alkolik kocişine hadi canım :)
Balkon teras bunlardan memnunum sıkıntı yokta ışıklandırmadan var maalesef şimdi yeni dairelerde odanın tüm çevresi led aydınlatma oluyor ya öyle onu pek sevmiyorum mesela ama kafaya da takmıyordum pekevde fiziki olarak sizi rahatsız eden bir şey var mı? az ışık alması, odaların loş olması, balkonsuz veya küçük balkonlu olması vs gibi?
Ne insanlar oluyor kavgalar tartışmalar olaylar görüyorum da ama evlerini benimseyebiliyorlarEski konunuza bakinca sorunun ev değil eş olduğu çok belli maalesef..
Fiziki olarak rahatsız eden kocası var bi.evde fiziki olarak sizi rahatsız eden bir şey var mı? az ışık alması, odaların loş olması, balkonsuz veya küçük balkonlu olması vs gibi?
O zaman ev değiştirin siz düzelir her şeyBalkon teras bunlardan memnunum sıkıntı yokta ışıklandırmadan var maalesef şimdi yeni dairelerde odanın tüm çevresi led aydınlatma oluyor ya öyle onu pek sevmiyorum mesela ama kafaya da takmıyordum pek
Ne insanlar oluyor kavgalar tartışmalar olaylar görüyorum da ama evlerini benimseyebiliyorlar
Üslup önemli doğru veya yanlış burası kimsenin babasının çiftliği değil ben ne konu açıyorum ne cevaplar alıyorum iki saattir ki burada gördüğüm bir çok konu var kadınlar konu açıyor yorumlar da kadınlara dalga geçerek çok cevap veren var doğru mu bu yorum yaparken düzgün yorum yapacak herkes nasıl gelirse öyle karşılık görürsizin probleminiz ev ile ilgili değil eşiniz ile ilgili maalesef bu eş ile bu evlilik devam ederse kökte-sarayda da otursan evine ısınamazsın-benimseyemezsin akşam olacak o eş bozuntusu eve gelecek kim bilir size neler yapacak söyleyecek kaygısı taşıyorsun çünkü onun olmadığı ortamda relaksın huzurlusun problemin bu ve çözümü sende
Ayrıca soru sormuşsun beğensende beğenmesende insanların yorumlarına saygı duymak zorundasın ki arkadaşta ters bir uslupla da olsa doğruyu söylemiş
Ev değiştirmek kolay mı bu devir de ? Kendi evimizken yardımcı olun da o zaman değişelimO zaman ev değiştirin siz düzelir her şey
Zaten kocası da ev yüzünden böyledir bence. Başka evde kuzu gibi, aşk dolu, merhametli, saygılı bir adama dönüşür.O zaman ev değiştirin siz düzelir her şey
Hanımefendi iyi misiniz ciddi soruyorum? Sorun eşinizin size yaşattıkları diyoruz, eşiyle sorun yaşayan bir sürü kişi var onlar niye böyle hissettimiyor diyorsunuz(nereden biliyorsanız o insanların hislerini o ayrı konu zaten)Ev değiştirmek kolay mı bu devir de ? Kendi evimizken yardımcı olun da o zaman değişelim
Zaten kocası da ev yüzünden böyledir bence. Başka evde kuzu gibi, aşk dolu, merhametli, saygılı bir adama dönüşür.
Kız sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun bundan bunu mu çıkardınZaten kocası da ev yüzünden böyledir bence. Başka evde kuzu gibi, aşk dolu, merhametli, saygılı bir adama dönüşür.
Kavgalar ve tartismalar her evlilikte olabiliyor. Ama ordada eslerin birbirine sevgi ve saygisi varsa bir sekilde tatliye baglaniyor sonora. Fiziksle veya psikolojik siddet oldugu yerde huzur olmaz. Kücük cocuklada evde insan bunalabiliyor ara sira ama bu devamli olan birsey degil bence.Ne insanlar oluyor kavgalar tartışmalar olaylar görüyorum da ama evlerini benimseyebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?