- 24 Temmuz 2022
- 49
- -107
- 1
- 27
- Konu Sahibi tersgulucuk
-
Nasıl ısınacağım eve bilmiyorumEvinizde kötü anılarınız mi var? bu yüzden soğumuş olabilirsiniz.bazen olaylarla mekanları birbirine bağlarız ya kafamızda , o mekan bize kötü olayi çağrıştırır böyle birsey yaşıyor olabilirsiniz.
Normalde insanlar korunuyor. Heee eminim müthiş bir yöntem olan geri çekilmeyle korunmuşsundurNe yapmalıydım hamile kaldığım da kürtaj mı olmalıydım ? Olan olmuş dimi hamile olduğumu duyunca bende biliyordum erken olduğunu ama kürtaj olamazdım kinayeli konuşmayı kesin sizin haddinize değil çünkü
Çözüm bekleyen sorunların farkına vararak düzelebilir istediğiniz kadar büyüklerin yanına gidin yine o yuvaya geri dönüyorsunuNasıl ne zaman düzelir şu durum bilmiyorum
Sorun eşiniz, her şey yolunda da rahat batmış gibi yazmışsınız ama eşinizle huzurunuz yok tabii ki o evde mutlu olamazsınız.3 senelik evliyim 2 yaşında da kızım var şükrolsun evimde her şeyim var içime sinmeyen bir şeyim yok fakat çok uzun zamandır ben evimden soğudum evde asla durasım gelmiyor bunalıyorum daralıyorum sürekli anneme teyzeme anneanneme kalmaya gidiyorum hatta o evleri bile daha çok benimsiyorum eskiden böyle değildim neden bu hâle geldim onu da çözemiyorum kendi içimde mesela anneme felan gittiğimde ev yuva ortamının sıcaklığını alıyorum kendimi iyi güvende hissediyorum ama kendi evimde böyle olamıyorum düşünceleriniz neler acaba psikolojik bir sıkıntım olabilir mi ?
Demek dışarıda ki hayatında kendini o kadar eksik ve ezilen bir insan olarak görüyorsun ki burada böyle konuşup kendini bi … sanıyorsun yazık sana acıyorumNormalde insanlar korunuyor. Heee eminim müthiş bir yöntem olan geri çekilmeyle korunmuşsundurişine gelmeyecek yorum gelince yaptığın bu çeneyi kocana yapsana? Yemez dimi?
Yorum istemiyorsan burda ulu orta konu açmayacaksın. Açıyorsan alıp yorumunu oturacaksın. Git şimdi yemediğin laf hakaret kalmayan alkolik kocişine hadi canım :)
Görücü usulü evlilik mi sizinki?Nasıl ısınacağım eve bilmiyorum
Konuları dizen ben değilimDemek dışarıda ki hayatında kendini o kadar eksik ve ezilen bir insan olarak görüyorsun ki burada böyle konuşup kendini bi … sanıyorsun yazık sana acıyorumyanımızda mıydın nasıl korunduğumu nereden biliyorsun bana laf yapan bi halt olsa bari
Uslubunuz çok kötü siz normal hayatta bu tarz konuşup insanlara hitap eden bir kadınsanız hiç hoş degil.Demek dışarıda ki hayatında kendini o kadar eksik ve ezilen bir insan olarak görüyorsun ki burada böyle konuşup kendini bi … sanıyorsun yazık sana acıyorumyanımızda mıydın nasıl korunduğumu nereden biliyorsun bana laf yapan bi halt olsa bari
Arkadaş özgüven patlaması yaşıyor ama o kadar ezik korkak ki profiline kısıtlama getirmişNormalde insanlar korunuyor. Heee eminim müthiş bir yöntem olan geri çekilmeyle korunmuşsundurişine gelmeyecek yorum gelince yaptığın bu çeneyi kocana yapsana? Yemez dimi?
Yorum istemiyorsan burda ulu orta konu açmayacaksın. Açıyorsan alıp yorumunu oturacaksın. Git şimdi yemediğin laf hakaret kalmayan alkolik kocişine hadi canım :)
Üye olduğun sitenin kurallarından bi habersin. Çünkü okumamışsın bile. Profil gizleyerek konuların gizleneceğini sanıyorsunArkadaş özgüven patlaması yaşıyor ama o kadar ezik korkak ki profiline kısıtlama getirmişkim bilir ne konular açtı da utanıyor
Sen kısıtlamayı kaldır da senin konuları görelim bi klavye artistliği ile olmuyor o işler tatlım ya her şey karşılıklı sende kiblendin konularına bakalım kız aç şu kısıtlamanıKonuları dizen ben değilimkib’ledim seni, hadi biraz siteden de uzaklaş bakalım otur evinde
Bir önceki konusuna bakın sebep orda maalesef.Görücü usulü evlilik mi sizinki?
Her yoruma bilmiyorum yazmaktan başka bir açıklamanız yok.
Evliliğiniz sorunlu mu ,eşiniz şiddet mi uyguluyor ne oluyor yazmayı düşünür müsünüz?
Ya gerçekten çok ezik bir insansınÜye olduğun sitenin kurallarından bi habersin. Çünkü okumamışsın bile. Profil gizleyerek konuların gizleneceğini sanıyorsunbu kadarsın işte gerçek hayatında da burda da
Herkes çuvaldızı kendine batıracak teraziyi eşit denk tutun densizin teki bana neler diyor ilk ona bakın adaletli olunUslubunuz çok kötü siz normal hayatta bu tarz konuşup insanlara hitap eden bir kadınsanız hiç hoş degil.
Çözemiyorum onunla mı alakalı
Yok bakmasam daha iyi.konu sahibi tarzı ve uslubu ile konuyu terk etmeme sebep oldu.Bir önceki konusuna balın sebep orda maalesef.
Boyle cumle sonuna gulucuk koyunca bi sey mi oluyorYa gerçekten çok ezik bir insansın
Burda konuyu açan siz tavsiye isteyen siz olduğunuza göre sizi yorum yaparım başkalarına degil.yorumu yanlış buluyorsanız dogrusu yazın herkes okuyup öğrensin ama siz hakaret üzerinden asıl meseleyi bırakıp kavga ediyorsunuzHerkes çuvaldızı kendine batıracak teraziyi eşit denk tutun densizin teki bana neler diyor ilk ona bakın adaletli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?