Evime ısınamıyorum durasım gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde insanlar korunuyor. Heee eminim müthiş bir yöntem olan geri çekilmeyle korunmuşsundur işine gelmeyecek yorum gelince yaptığın bu çeneyi kocana yapsana? Yemez dimi?

Yorum istemiyorsan burda ulu orta konu açmayacaksın. Açıyorsan alıp yorumunu oturacaksın. Git şimdi yemediğin laf hakaret kalmayan alkolik kocişine hadi canım :)

Sorun eşiniz, her şey yolunda da rahat batmış gibi yazmışsınız ama eşinizle huzurunuz yok tabii ki o evde mutlu olamazsınız.

Demek dışarıda ki hayatında kendini o kadar eksik ve ezilen bir insan olarak görüyorsun ki burada böyle konuşup kendini bi … sanıyorsun yazık sana acıyorum yanımızda mıydın nasıl korunduğumu nereden biliyorsun bana laf yapan bi halt olsa bari

Konuları dizen ben değilim kib’ledim seni, hadi biraz siteden de uzaklaş bakalım otur evinde

Uslubunuz çok kötü siz normal hayatta bu tarz konuşup insanlara hitap eden bir kadınsanız hiç hoş degil.

Arkadaş özgüven patlaması yaşıyor ama o kadar ezik korkak ki profiline kısıtlama getirmiş kim bilir ne konular açtı da utanıyor

Evlendiğiniz kişinin gerçek yüzünü görmüş ve soğumuşsunuz ..artık orası size "yuva" olarak gelmiyor..günlerinizi geçirdiğiniz ,barındığınız dört duvardır ev denilen yer..içindeki o sıcaklığı veren ,yuva hissiyatı veren şey fayansların ,eşyaların modeli değil yaşanmışlıklardır

Arkadaş özgüven patlaması yaşıyor ama o kadar ezik korkak ki profiline kısıtlama getirmiş kim bilir ne konular açtı da utanıyor
Üye olduğun sitenin kurallarından bi habersin. Çünkü okumamışsın bile. Profil gizleyerek konuların gizleneceğini sanıyorsun bu kadarsın işte gerçek hayatında da burda da

Konuları dizen ben değilim kib’ledim seni, hadi biraz siteden de uzaklaş bakalım otur evinde
Sen kısıtlamayı kaldır da senin konuları görelim bi klavye artistliği ile olmuyor o işler tatlım ya her şey karşılıklı sende kiblendin konularına bakalım kız aç şu kısıtlamanı

Görücü usulü evlilik mi sizinki?
Her yoruma bilmiyorum yazmaktan başka bir açıklamanız yok.
Evliliğiniz sorunlu mu ,eşiniz şiddet mi uyguluyor ne oluyor yazmayı düşünür müsünüz?
Bir önceki konusuna bakın sebep orda maalesef.

tersgulucuk eşinizle olan sorunlar yüzünden böyle hissediyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Onunla olan sorunlar çözülmeden böyle hissetmeye devam edeceksiniz maalesef.

Herkes çuvaldızı kendine batıracak teraziyi eşit denk tutun densizin teki bana neler diyor ilk ona bakın adaletli olun
Burda konuyu açan siz tavsiye isteyen siz olduğunuza göre sizi yorum yaparım başkalarına degil.yorumu yanlış buluyorsanız dogrusu yazın herkes okuyup öğrensin ama siz hakaret üzerinden asıl meseleyi bırakıp kavga ediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…