Evime karışmaları.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar görümcelerinizle iyi anlaşıyosanız evinize duzeninize karışıp akıl vermesine sinir olur musunuz?

Benim görümceler okuyor farklı sehirde ama sık sık geliyolar. Altlı üstlüyüz. Biriyle pek anlaşamıyorum ama diğeriyle iyiyiz.
Sürekli bana akıl verme peşindeler.
Mesela buzdolabının üstünde fırın tepsilerim durur bazen, görünce hemen der ay onları alsana dekorasyon kötü duruyo. Kanepeye örtü sersem ' x bunları niye serdin' Akıl var mantık var kirlenmesin diye sermişimdir evde çocuk var. Böyle böyle şeyler. Tavuk yapıyorum fırında yapsaydın, fırında yapınca niye fırında yaptın tencerede severdi abim. Ya takılmakta istemiyorum ama normal mi sizce? Daha cok şey var bunun gibi.
Kv de öyle. Bana bi örtü aldı(parasını verdim) odadakini mutfağa ser bunu odaya ser dediler. Neyse odaya uyumlu diye öyle yaptım.
Bi iki gün sonra değiştirdim sinir olup .
Kv gördü " x değiştirdin mi niye' dedi.
Bende öbürü kayıyordu hemde oyle daha güzel oldu dedim. Bugünde gelmiş öbürü niye kayıyo ki felan diye üst üste sordu örtüyü inceledi. Aklınıza gelen herşeyi söyler bunu niye buraya koydun vs vs.

Ya kızlar bunlar sizce benim evimde üstümde hüküm mü kurmaya çalışıyolar?
Yani bizim evimiz bizim dediğimiz mi olur diyolar.
Yoksaa ben mi abartıyorum. Sizce normal mi? Yoksa bunlara ayar çekmenin zamani geldi mi.

Benimde 3 görümcem var ikisiyle yaşıt sayılırız biri benden büyük.Herşeyde bana akıl veriyor nişanlıyım yeni evlenicem inşallah nisanda.Yok gelinliğini şöyle yaptır böyle yaptır şu güzel olmaz beğendiğim modelleri gösteriyorum ayy bu sana olmaz biz arap mıyız böyle gelinlikler giyelim (ne alakaysa) bence şöyle olsun diye insanı demoralize ediyor.Ancak ben asla takmayacağım sizde takmayın tartışmadan cevabınızı verin.Yüzük seçmeye gidicektik kendisi dışarıda bekledi biz girdik seçtik çağırmadım bile içeri.Benden büyük de olsa yerini bilecek kusura bakmasın.Diyeceğim o ki kendinizi ezdirmeyin nasıl davranırsanız öyle gider.kv nize ben böyle seviyorum diyin olsun bitsin kendinizi ezdirmeyin cevabınızı verin mutlaka.

Böyle her şeye maydanoz olan tipler hiç çekilmiyor. Takmamak lazım, psikolojik anlamda kanıtlama derdindeler kendilerini

Haklısın bunlar hep kıskançlık ve çekememezlikten tabi en çoğu da kardeşlerini paylaşamıyorlar

Neden sürekli geliyolar ?
Açma kapıyı sonra sen git sen karış bu niye burda aa olmaz ıııı yok bononooo yap :)
Ay valla içimden geliyo ama 6 aydır evlerine adım atmadım :)) kv ile konuşmuyodum.
Bide kapiyi açmıyorum genede anlamiyolar kızımla oynamak için geliyolar sürekli. Bende okuldayken özlüyolar heralde diye bişey demiyorum ama sürekli gelmeleri can sıkıyor artık

Ay kesinlikle çok haklısınız. Baştan taviz vermemek lazım yoksa yüz buluyolar. Benimkiler hepten yüzsüz zaten.

Goruslerini önemsemeyin.Bir sure sonra vazgecerler .Muhtemelen yorum yaptıklarında sizin moraliniz bozuluyor .Onlar da devamini getiriyor .

Böyle her şeye maydanoz olan tipler hiç çekilmiyor. Takmamak lazım, psikolojik anlamda kanıtlama derdindeler kendilerini
Aynen öyle. Bide eşim gelince "abi bak nası olmuş burayı ben ayarladım felan diyor. Bişey başarmış gibi

Goruslerini önemsemeyin.Bir sure sonra vazgecerler .Muhtemelen yorum yaptıklarında sizin moraliniz bozuluyor .Onlar da devamini getiriyor .
Evet aynen öyle benim sevmediğim şeyleri anlayınca bilerek yapiyolar bazen

Bana karışmaktan çok genç kız hevesi gibi geldi

Sizi yaşları yakın görüyorlar baksana dekorasyon bozuluyor tepsi ile demiş

Ya da neden örtü örttün

Yakınım birisi örtü örtse ben de derim "hem beğenip alıyorsun sonra örtüyorsun boş ver eskisin başkaları için değil eşyalar senin için" şeklinde

Kv ye gelince neden değiştirdin demiş böyle daha iyi oldu alışmışım ya da bu odaya uygundu demek yerine garip bir bahane bulmuşsunuz onun da aklıma yatmamış didiklemiş

Mesafenizi koruyun fikirlerini sormayın rahatsız olduğunuz konuda da bahane bulmayın ben böyle istiyorum deyin ve başka konuya geçin yani tartışmaya girmeyin o konuda

Evet aynen öyle benim sevmediğim şeyleri anlayınca bilerek yapiyolar bazen
O zaman belli etmeyeceksiniz .Sinir bozucu bir sey mi dediler .Ben buna takilmiyorum ,bu benim icin onemsiz ,aman onu mu dusunecegim tarzinda cumleler kurun .Siz degil onlar sinir olsun.

hamilesin diye alınıyor olabilirmisin. kimi insan fikrini söylemekten çekinmez, yemek hususunda özellikle hiç hoşuma gitmez , yok fırında yapsaydın yok şöyle böyle. nasıl bir ayar vermeyi düşünüyorsunuz merak ettim.

3 aylık evliyim. İstisnasız her ay iki kişi için bu su faturası çok fazla diye yorum yapıyorlar. (şuan ki oturduğumuz ev eşimin ailesinin eskiden oturduğu ev. Doğal olarak fatura onların telefonuna sms olarak geliyor)

Bu cümle beni çok geriyor. Bazen napalım gusul abdestini çocuk parkına inip teyemmüm şeklinde mi alalım öneriniz nedir diye sorasım geliyor. Başka şeylerede karoşıyorlar tabi anlıyorum seni konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…