- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Başka hiç kimseniz yok mu? Ona vereceğinize komşuya verin anahtarı daha iyi.Selam kk kulübü nün güzel hatunları..
Benim sıkıntım şu anlamanız için detaylı anlatayım
Biz memleketimizden başka bi şehire taşındık ve orada ki evimizi kapatmadık
Her ay gidiyoruz orada kalıyoruz ev kira bu arada
İş yerimizin başında olamadığımız için eşimin kuzeninin kocası ilgileniyor iş yeriyle
Ev sahibi evi satmak istiyor ve eve müşteri getiriyor bizde bunun için anahtarı bu bahsettiğim arkadaşa mecburen bırakıyoruz
Gelelim meseleye !!
Eve geldiğimizde çoğu şeyi bıraktığım gibi bulamadım
Kumandayı mesela koydum yerde değildi ama emin olamadım
( bu arkadaş mimli bu arada karısı gece 1 de bunu bastı bi kızla vee ayrılmadı saygı duyuyorum)
Giderken fotoğraf cektim.. bingo!! Tekrar geldiğimde yatagıma kadar girilmişti yastıkta sarı saç
Eşime gösterdim anahtarı aldık almazsan söylerim karısına dedim
Anahtarı alınca tabi bu bize ters döndü bişeyler karıştırdığını anladığımızı anladı
olduğumuz ortamlara girmedi falan
Şimdi bu gelmemizde ev sahibi müşteri getirecem diye aradı
Anahtarı yine bırakmak zorunda kaldık
Sorum şu ev bıraktığım gibi değilse ben ne yapıyım ?
Kendisinimi tehtit ediyim
Karısına mı söyleyim
Kaynanasına mı söyleyim
Gerçekten çok sinirim bozuluyo bu duruma
Cevaplarınız için teşekkürler
İkilemde kaldım bende kendisine mi söyleyim karısına mı diyeBunları yapmak yerine adamı uyarmayı deneseniz daha mantıklı olmaz mı?
Ah evi alan olsa keske alan yok kiev sahibine soyleyin satiş islemlerini hizlandirsin
İnanın zor tutuyorum bende kndimi eşimin akrabaları diye ama kaçıncı oldu buHepsine söyle sonra da şikayetçi ol. Ahlaksız zampara. Ben olsam ortalığı yıkarım
vallahi ben o yatagi esyalari atardim cok mide bulandirici ya gectim ihaneti falanAh evi alan olsa keske alan yok ki
Rahat değilim valla çok sinirim bozuluyo eşime patladım kayınvaLidesine veriyoruz onuda kandırıp alıyo demek kiGerekirse baska eve cıkardım anahtarıda kımsete teslım etmezdım. Nnasıl bukadar rahatsınız yatagınızda saç bulmuşsunuz bn olsam o yatagı yakardım o adamıda! Rezıl ederdım.Ayyy cok sinirlndım. Baskası bnm yatagıma bırını atıcak onuda yatakla beraber yakardım
Kayınvalide sine vermiştik ondanda almışBaşka hiç kimseniz yok mu? Ona vereceğinize komşuya verin anahtarı daha iyi.
Emlakçıyla anlaşıp ona verseniz?
Bizde eşimle onu konuştuk gözüyle gördü bırakmadı sen söyleyince mi bırakacak diyokarısı daha önce yakalamasına rağmen ayrılmamiş desen ne olcak.siz evdeki değişiklikleri anladığınız için belki yüzü kalmamiştir bir daha yapmaya yaparsada herkese söyleyin yanına kar kalmasın
Her ay gitmemiz gerekiyo mecbur kapatamadık eviAçıp telefon ağzına geleni sayman gerek. Ne demek evine yabancı biri geliyor ve yatağında yatırıyor? Anahtar vs vermeyin. Evi de kapatın. Eşyaları vs kaldırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?