Evime misafir geldiğinde üzerime ağırlık çökmesi

pinkflowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
1.454
1.585
53
Kızlar merhaba saçma gelebilir ama,
evime biri geldiğinde üzerime ağırlık çöküyor aşırı bi yorgunluk iki çift laf edip muhabbet edesim gelmiyor.
Eşim de de varmış bu.
Çok sevdiğim bi arkadaşım bile geldiğinde aynı aşırı bi enerjim düşüyor.
Dışarıda sokak sokak yürüyüp gezip car car konuşuyorum arkadaşlarımla evde de kendim tekken iyiyim ama biri gelsin neredeyse uyuyakalıcam sebebi ne olabilir

Misafir gelecek diye hazırlık ve temizlik yaptığınız içindir. Nazar falan olduğunu düşünmüyorsunuz inşaallah, valla artık birilerine gidip gelmeye, hal hatır sormaya da korkar olduk kesin falancanın nazarı değdi yaftası yiyeceğiz diye.
Nazar da değil de bilmiyorum belki de iyi ağırlayayım diye panik olıyprum kendimi yoruyorumdur.
Sevdiğim insanlarda da aynı şekilde çünkü nazardan olduğunu düşünmüyorum da

Misafir gelecek diye hazırlık ve temizlik yaptığınız içindir. Nazar falan olduğunu düşünmüyorsunuz inşaallah, valla artık birilerine gidip gelmeye, hal hatır sormaya da korkar olduk kesin falancanın nazarı değdi yaftası yiyeceğiz diye.
Çok yakın çevremde böyle düşünen biri var. Bize ne zaman biri gelse çocuklar huysuzlaşıyor sonra diyor 😵‍💫 bir yere giderken komşusu görse bana nazar değdirdi diyor 😫

Bende de var o
Misafir daha gelmeden oluyor hatta
Ne hazirlasam nereden evi toparlamaya baslasam diye dusunmekten bi agirlik bi panik atak olusuyor daha mutfaga giremeden agirlik cöküyor 🥴🥴

Back
X