Veee zooloji profesorunu okudunuz.Bir sey olmaz konu sahibesi ama iciniz rahat edecekse etrafi klorla silin.
Yarasalarin cok az bir yuzdesi kuduz hastaligi tasir. O da isirma veya vucut sivilariyla bulasir. Havadan veya temastan hastalik veya mikrop bulastirmazlar. Yarasalar gayet temiz hayvanlardir ve etraflari bocekten hasereden temizlerler. Etrafta yasiyorlarsa cok sanslisiniz evinizi bocek hasare basmaz.
Icimi rahatlattiniz gercekten iki cocugum var birisi 5 yasinda birazda onlar icin endiselendim sadece uctu saklandi o da bizden korktu acikcasi ama esim olmasa herhalde hayatta cikaramazdik cunku ben isiklari kapatmamiz gerektigini dusunemedim nedense sagolun yorumunuz icinBir sey olmaz konu sahibesi ama iciniz rahat edecekse etrafi klorla silin.
Yarasalarin cok az bir yuzdesi kuduz hastaligi tasir. O da isirma veya vucut sivilariyla bulasir. Havadan veya temastan hastalik veya mikrop bulastirmazlar. Yarasalar gayet temiz hayvanlardir ve etraflari bocekten hasereden temizlerler. Etrafta yasiyorlarsa cok sanslisiniz evinizi bocek hasare basmaz.
Veee zooloji profesorunu okudunuz.Miss Allah iyiligini versin.
Yarasa da yaramasa da girmis deyip tuy dikiyim asdasfshagdYarasa mı yaramasa mı
İğrençleşmek istiyorum asdlfç
Beni evine mi davet ediyorsun. Tamam fazla israr etme, geliyorum.Sus kızbenim evim gerçek ormanın yanında. Kazen biliyor adresimi ama ifşa edemem Ben görüyorum geceleri ağaçtan ağaca uçuyorlar. Akşam koşuya çıktığımda da gayet görüyorum ağaç tepelerinde.
Yarasa broşürünü halk sağlığı ekipleri dağıtıyor açtım okudumHava soguyunca sicak yer arayip geliyorlar iste. Ben cami hep yarim aciyorum, perdeyi cekiyorum gelmesinler diye.
Icimi rahatlattiniz gercekten iki cocugum var birisi 5 yasinda birazda onlar icin endiselendim sadece uctu saklandi o da bizden korktu acikcasi ama esim olmasa herhalde hayatta cikaramazdik cunku ben isiklari kapatmamiz gerektigini dusunemedim nedense sagolun yorumunuz icin
Bende yakindan goremedim deli gibi ucuyodu simdi de camlari kimseye actirmamaya calisiyorum ama cok sicak buralar beni dinleyen yokBende ilk defa gördüğümde korkmuştum
“Gerçek” orman:))Sus kızbenim evim gerçek ormanın yanında. Kazen biliyor adresimi ama ifşa edemem Ben görüyorum geceleri ağaçtan ağaca uçuyorlar. Akşam koşuya çıktığımda da gayet görüyorum ağaç tepelerinde.
Yarasa broşürünü halk sağlığı ekipleri dağıtıyor açtım okudumHava soguyunca sicak yer arayip geliyorlar iste. Ben cami hep yarim aciyorum, perdeyi cekiyorum gelmesinler diye.
Ben eşimin memleketindeyken görmüştüm hele uyuduğum odadaBende yakindan goremedim deli gibi ucuyodu simdi de camlari kimseye actirmamaya calisiyorum ama cok sicak buralar beni dinleyen yok
“Gerçek” orman:))
Evin yanındaki ormanı düşünemedim çorak Ankara’da. Şanslısın vesselam
Ay canım benimde evime girdi ve mutfakta ye ek yiyemiyorum yemin ederim soğudum evden Allah ın gücüne hitmesin. Yüzü hözümün önüne geldikçe huylanıyorum.i uzun süre kalıp salgı bırakması gerekiyor kakasını yapması gerekiyor iyi temizlik için okadar kalmamış. İçin rahat olsun
Ayyy gercekten kabus gibiymis allah korumus gercekten siziAnkara'ya taşınalı 1 hafta oldu. Ve ben hayatımda ilk defa anahtarı kapıda unuttum.
Akşam 19:00 civarı eve geldik. Sabah 07:30'a kadar kalmış öyle.
Üstelik eşim polis evde silah var. Aklıma geldikçe vücudum atıyor :/
Rahatlayın siz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?