- 24 Haziran 2011
- 23.455
- 48.880
- 798
- Konu Sahibi yasmin1985
Çok üzülen evine alsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen de öyle oldu.aşılama yoluyla hamile kaldım düşük yptım sırf k.valdemim olumsuz düşünceliri çocuğumun kafası karışmasın diye daha da çocuk düşünmedim.geçekten iyi biri olsa düzenide boşveriyim hadi diyeyim ama maalesef dayanamadım artık.Ev ev ustunde olmaz zaten. Bastan ayni evde yasamayi kabul etmeseydiniz keske. Neyse simdi gec de olsa ayri eve cikabilmissiniz. Ayni evde iki ailenin bir duzende yasamasi zaten zor. Ayni banyoyu kullanmak, istedigin zaman banyo yapamak, kendine ait duzeninin olmamasi, kendi istedigini bile pisirememek, esinle yeri geldiginde tartisamamak, cocuklarini istedigin gibi yetistirememek... bir suru zorluklari var. Hic ozelin olmamasi gibi mesela...
Artik baskalarinin ne dedigini dusunmeyin. Siz yuvanizda mutluysaniz gerisini bosverin.
kimseyle yapamaz bence ama alsınlar bakalım kaç gün dayanacaklar.Çok üzülen evine alsın...
tabiki onlar da var ama fedakarlık yine yapardım yaptım da ama elimde patladı ne yazıkki.aynen bende bunu anlamiyorum.
Artik beraber yasamak nedir allah askina ... dediginoz gibi gece affedersin esinle cinsellik yasasan ne kadar rahat oluna bilirki? hicmi giklari cikmiyor bu beraber oturanlarinbanyoya
kalksan gece yarisi herkes anlicak.
Özel hayat sifir
yok hiç biriyle zaten görüşmüyorum bile gelip gittikleri yoktu.hani evimden çıkmazlar da her gün arayıp sorarsalar hadi söylensinler bir derece dicem ee neyin peşindesiniz ki sanki çok umursuyorlardı.Boyle soyleyenlere evin icinde olanlari yasayan bilir
Hersey iyi olsaydi ayrilmazdik de
Ayrica kulakligini takmaya devam et dinlemek zorunda degilsin
beraber oturmak fedakarlik degil. Kimse vay benim gelinim benimle oturuyor diye seninle övünmez... aksinetabiki onlar da var ama fedakarlık yine yapardım yaptım da ama elimde patladı ne yazıkki.
ben fedakalığımı kimse için değil eşimin hatrına yaptım zaten.beraber oturmak fedakarlik degil. Kimse vay benim gelinim benimle oturuyor diye seninle övünmez... aksine
çok şükür ben gerçekten çok rahatım.Yine iyi dayanmissiniz bence 7 yil ne demek dile kolay ben 2 ay bile dayanamamistim evden kovdu bizi vs.. Hala da susmazallahtan hemen kendi evimize ciktik. Neyse demen suki siz elinizden gelenin fazlasinu yapmissiniz vicdaniniz rahat olsun.
![]()
Gorusuyomusunuz suan kayinvalidenizle ?çok şükür ben gerçekten çok rahatım.
vallahi sizin gibi hatunlar cennetlikler. şu psikolojik işkence işkencesiyle ünlü hapishanelerde yapılmıyor.
şu erkekler bunlara değmez, altı üstü pipili varlıklar yarabbi!
keşke bir iş bulaydın ya...
yok eşime değer gerçekten dediğim gibi bir gün olsun kırmadı beni çok dedi ayıralım diye de evi ama ben hep empati yaptım ya annem olsaydı dedim sabrettim çok şükürde sabrımın sonu hayır oldu.vallahi sizin gibi hatunlar cennetlikler. şu psikolojik işkence işkencesiyle ünlü hapishanelerde yapılmıyor.
şu erkekler bunlara değmez, altı üstü pipili varlıklar yarabbi!
keşke bir iş bulaydın ya...
aynen cnm teşk ederim.Kaynana orda burda konusuyo demeki beni attilar falan diiye herkez sana kin duyuyor haliyle haksiz olarak cahilliklerie ver isterse evinin önunden gecmesinler..hayatini evini yasamaya bsk...hizmetcilikle gecmis 7 yilin bari bundan sinrasi guzel gecsin
ararsalar bir daha derim buna da.7 yıl ben baktım sevap işledim artık bencillik yaptığımı düşündüm ve sizin de sevaba girmeniz için bıraktım. Buyrun bakın, bana 7 yıllık sevap yeter! Deyin. Ciddi ciddi bunu söyleyin.
daha hiç gitmedim evine ben.eşim gidiyor telle konuşuyorlar akşamları yine eşimle slm söylüyor bana bende slm söyle diyorum hepsi bu.büyük konuşmak istemem bayram seyran da ve hastalık haricinde gitmem.evi temizletmek içinde kadın da buldum adresi veririm gider.Gorusuyomusunuz suan kayinvalidenizle ?
Gözün aydın canım öyle ahkam keserler kendileri oturmuşmu acaba çekmeyen bilmez ne yaparsan yap hep beşkarış surat gezerler yaranamasın giden 7 yılını geri getirebilirlermi acaba boş boş konuşuyolar hiç dinleme bile hep mutlu olursun inşallah[/QUOTE aynen giden yıllar geri gelse keşke