• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi ayırdım diye söylenen laflar

Hayır hata falan yapmadın . Görende huzurevine attınız sanır 7 sene çok bile dayanmışsınız

Kendi annen bile esinle aranda huzursuzluk cikariyosa gorusmezsin ilk once kendi yuvan sonra digerleri evi ayirmakla kayinvalideni sokaga atmis olmuyorsun kuzum dogru olani yaptin giden yillari kimse sana geri vermez allah esinle arana huzursuzluk vermesin allah muhabbetinizi arttirsin
amin cnm çok tşk ederim

Yani ben sunu anlayamiyorum..
Yuzunuze tabaklar firlatiliyor. 2 ay evden disari cikmiyorsunuz. beddualar okunuyor. Artik evde kulaklikla gezecek duruma gelmissiniz. Daha bilmedigimiz bir cok olay. Merak ediyorum esiniz ne diyordu bu duruma? Siz illa soyluyorsunuzdur. Ha soylemesenizde muhakkak anlardi esiniz. Lutfen cevap verirmisiniz esiniz ne yapiyordu ne tepki veriyordu? yasmin1985 yasmin1985

Yani ben sunu anlayamiyorum..
Yuzunuze tabaklar firlatiliyor. 2 ay evden disari cikmiyorsunuz. beddualar okunuyor. Artik evde kulaklikla gezecek duruma gelmissiniz. Daha bilmedigimiz bir cok olay. Merak ediyorum esiniz ne diyordu bu duruma? Siz illa soyluyorsunuzdur. Ha soylemesenizde muhakkak anlardi esiniz. Lutfen cevap verirmisiniz esiniz ne yapiyordu ne tepki veriyordu? yasmin1985 yasmin1985
cnm eşim her zaman yanımda oldu haksız durumlarda bende eşimde kendimizi koruduk.eşim hep dengeyi buldu ona hiç bir zaman kızmadım çok kez de dedi ayıralım evi diye ben dur bakalım yaşlı kadın biraz daha sabredeyim dedim özetle bu şekilde oldu.

Back
X