• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi ayırdım diye söylenen laflar

Yüzüme yemek fırlatan biriyle 1 gün yaşayabileceğimi zannetmiyorum. Çok sabretmişsin. Geçmiş olsun. Bu gelinlerin yanında yaşayan kv' ler neden bu kadar kaba oluyor anlamıyorum.

Yüzüme yemek fırlatan biriyle 1 gün yaşayabileceğimi zannetmiyorum. Çok sabretmişsin. Geçmiş olsun. Bu gelinlerin yanında yaşayan kv' ler neden bu kadar kaba oluyor anlamıyorum.
bende bilsem bunun cevabını rahatlık batıyor sanırım.

7 yıl ben baktım sevap işledim artık bencillik yaptığımı düşündüm ve sizin de sevaba girmeniz için bıraktım. Buyrun bakın, bana 7 yıllık sevap yeter! Deyin. Ciddi ciddi bunu söyleyin.
Çok harika bir yorum keşke bu siteyi yıllar önce keşfetseydim bukadar ezilmezdik belki

Kocanla mutlu bir yuvan olsun canım.. :) bosver artik geçmişi, gonlun rahatsa onune bak.

evet hanımlar tam 7 yıla yakın k.valdemle oturdum.o dönem k.valdemlarim akrabaları bu yıl içersinde 5 kere ya gelmişlerdir ya gelmemişlerdir evime düşünün.gelmeme sebeplerinin benimle alakalı bir durum değil bu arada.şimdi evimi ayırdım diye işitmediğim laf kalmadı.yok yalnız kalmış yok ben ilgilenmemişim.şöyle bir arkama baktığımda o yıllarda neler yaşadığımı ben bilirim bir de allah.örnek vereyim ameliyat oldu 2 buçuk ay evden çıkmadım bakmak için önüne yemek koyduğumda yemekleri suratıma fırlattı hiç suçum yokken allah belanı versin dedi yeri geldi eşimle sarılıp oturmamızı bile kıskandı benim güçlü aile bağlarımı kıskandı.ağzından tek hayırlı laf duymadım hiç.he benim hatalarım olmadı mı oldu tabiki ama bana böyle davranan bir kişiyle iletişimim nasıl olabilirdi.7 yıl boyunca tek bir odada geçirdim ömrümü sırf görmeyim diye çalışmak istedim ona göre çalışan kadınlar günahkardı çenesini dinlemeyim diye evde dolaşırken tel kulaklığıyla gezerdim düşünün artık kafayı yicektim.hele ki iki yüzlülüğü daha fazla uzatıpta sizleri sıkmak istemiyorum.insanlar sorup etmeden neden evini ayırdın yaşlı kadını sokağa attınız falan diyor.sokağa niye atalımki o kendi evinde ben kiradayım.dayanma gücüm kalmamıştı ben şimdi hata mı yaptın yani?
İnsanların ağzı, torba değil ki büzesin!

Yav he he de geç sen hayatına bak o insanları duyma tak yine kulaklığı boşver

gerçekten de öyle oldu baktım diye demiyorum bugün hasta olsa yine ben koşarım eşimin hatrına.ameliyat olduğunda o söylenen akrabaları misafir gibi geldi gitti inanın birde şimdi konuşmuyorlar mı sinir oluyorum.

Canim benim zulme riza gösteren dilsiz şeytandır..bu insanlar senin neler çektiğini emin ol iyi biliyorlar..çok üzülüyorlarsada gidip baksinlar çene yapmasinlar..zaten böyle insanlarin evine gelmediği için üzülmen değil sevinmem gerek..evine gelseler her geldiklerinde de kaynanana laf goturebilirlerdi..boylesi daha iyi boşver..keyfine bak tatlim

Yaşliyla yaşamayan bilmez konu sahibi:KK51: babaannemden biliyorum. Kimse buyuk konusmasin peygamber sabri gerekiyor bazen.. O size laf soyleyenlerin de basina gelecek hic merak etmeyin. Benim annem kv sine bebek gibi bakiyordu bir misafir geldi babaannemin geceliginin dugmesi kopmus diye anneme laf etmis acikta birakiyor vs. O soyleyen kadin kendi öz annesini bir barakaya aç sussuz kapatmiş.. Yani siz kulak asmayin birileri hep birseyler soyler:ukala:

Şimdide tak telefonun kulaklığını dahada fazla aç sesini duyma boşver canım !! :halay:Yeni yuvanda mutluluklar :KK200:

Back
X