• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi ayırdım diye söylenen laflar

evet hanımlar tam 7 yıla yakın k.valdemle oturdum.o dönem k.valdemlarim akrabaları bu yıl içersinde 5 kere ya gelmişlerdir ya gelmemişlerdir evime düşünün.gelmeme sebeplerinin benimle alakalı bir durum değil bu arada.şimdi evimi ayırdım diye işitmediğim laf kalmadı.yok yalnız kalmış yok ben ilgilenmemişim.şöyle bir arkama baktığımda o yıllarda neler yaşadığımı ben bilirim bir de allah.örnek vereyim ameliyat oldu 2 buçuk ay evden çıkmadım bakmak için önüne yemek koyduğumda yemekleri suratıma fırlattı hiç suçum yokken allah belanı versin dedi yeri geldi eşimle sarılıp oturmamızı bile kıskandı benim güçlü aile bağlarımı kıskandı.ağzından tek hayırlı laf duymadım hiç.he benim hatalarım olmadı mı oldu tabiki ama bana böyle davranan bir kişiyle iletişimim nasıl olabilirdi.7 yıl boyunca tek bir odada geçirdim ömrümü sırf görmeyim diye çalışmak istedim ona göre çalışan kadınlar günahkardı çenesini dinlemeyim diye evde dolaşırken tel kulaklığıyla gezerdim düşünün artık kafayı yicektim.hele ki iki yüzlülüğü daha fazla uzatıpta sizleri sıkmak istemiyorum.insanlar sorup etmeden neden evini ayırdın yaşlı kadını sokağa attınız falan diyor.sokağa niye atalımki o kendi evinde ben kiradayım.dayanma gücüm kalmamıştı ben şimdi hata mı yaptın yani?
Boşverr söylesinlerr. Seni zaten kv söylemleri yıprtmş bide milletn yıpratmasına izin verme.

Geçmişsin evine
Kurmuşsun düzenini
Daha milletin lafını ne takıyorsun
Yav he he de geç.

Yüzüne gülüp, bi Allah razı olsun demeyen
Eziyetlere doymayan kv de derdine yansın..

Geçmişsin evine
Kurmuşsun düzenini
Daha milletin lafını ne takıyorsun
Yav he he de geç.

Yüzüne gülüp, bi Allah razı olsun demeyen
Eziyetlere doymayan kv de derdine yansın..
evet haklısınız.ben haksızlığa dayanamıyorum hiç ondan sanırım.

Canim benim zulme riza gösteren dilsiz şeytandır..bu insanlar senin neler çektiğini emin ol iyi biliyorlar..çok üzülüyorlarsada gidip baksinlar çene yapmasinlar..zaten böyle insanlarin evine gelmediği için üzülmen değil sevinmem gerek..evine gelseler her geldiklerinde de kaynanana laf goturebilirlerdi..boylesi daha iyi boşver..keyfine bak tatlim
aynen cnm ben zaten gelmemelerinden hiç şikayetçi değildim.

Yaşliyla yaşamayan bilmez konu sahibi:KK51: babaannemden biliyorum. Kimse buyuk konusmasin peygamber sabri gerekiyor bazen.. O size laf soyleyenlerin de basina gelecek hic merak etmeyin. Benim annem kv sine bebek gibi bakiyordu bir misafir geldi babaannemin geceliginin dugmesi kopmus diye anneme laf etmis acikta birakiyor vs. O soyleyen kadin kendi öz annesini bir barakaya aç sussuz kapatmiş.. Yani siz kulak asmayin birileri hep birseyler soyler:ukala:
gerçekten de öyle ya.bazen rüyadayım sanıyorum.bazen de uykumda aynı evdeyiz ayy çıldarasım geliyor niye nasıl geldi diye kabusum oluyor.

Cok iyi yapmissin.
Gec bile kalmissin.

Sana insan gibi davransaydi da sen de cikmasaydin o evden

Sana laf edenler cok seviyorlarsa kendileri alsinlar yalniz kadini yanlarina. Oyle soyle aynen sakin cekinme soyle gitsin

Hayatini yasaaaaa

Bosver

Cok iyi yapmissin.
Gec bile kalmissin.

Sana insan gibi davransaydi da sen de cikmasaydin o evden

Sana laf edenler cok seviyorlarsa kendileri alsinlar yalniz kadini yanlarina. Oyle soyle aynen sakin cekinme soyle gitsin

Hayatini yasaaaaa

Bosver
aynen öyle.çok şükür sabrımın sonunu gördüm ya.kimseyle muhattap olmucam artık

evet hanımlar tam 7 yıla yakın k.valdemle oturdum.o dönem k.valdemlarim akrabaları bu yıl içersinde 5 kere ya gelmişlerdir ya gelmemişlerdir evime düşünün.gelmeme sebeplerinin benimle alakalı bir durum değil bu arada.şimdi evimi ayırdım diye işitmediğim laf kalmadı.yok yalnız kalmış yok ben ilgilenmemişim.şöyle bir arkama baktığımda o yıllarda neler yaşadığımı ben bilirim bir de allah.örnek vereyim ameliyat oldu 2 buçuk ay evden çıkmadım bakmak için önüne yemek koyduğumda yemekleri suratıma fırlattı hiç suçum yokken allah belanı versin dedi yeri geldi eşimle sarılıp oturmamızı bile kıskandı benim güçlü aile bağlarımı kıskandı.ağzından tek hayırlı laf duymadım hiç.he benim hatalarım olmadı mı oldu tabiki ama bana böyle davranan bir kişiyle iletişimim nasıl olabilirdi.7 yıl boyunca tek bir odada geçirdim ömrümü sırf görmeyim diye çalışmak istedim ona göre çalışan kadınlar günahkardı çenesini dinlemeyim diye evde dolaşırken tel kulaklığıyla gezerdim düşünün artık kafayı yicektim.hele ki iki yüzlülüğü daha fazla uzatıpta sizleri sıkmak istemiyorum.insanlar sorup etmeden neden evini ayırdın yaşlı kadını sokağa attınız falan diyor.sokağa niye atalımki o kendi evinde ben kiradayım.dayanma gücüm kalmamıştı ben şimdi hata mı yaptın yani?

Kendi annen bile esinle aranda huzursuzluk cikariyosa gorusmezsin ilk once kendi yuvan sonra digerleri evi ayirmakla kayinvalideni sokaga atmis olmuyorsun kuzum dogru olani yaptin giden yillari kimse sana geri vermez allah esinle arana huzursuzluk vermesin allah muhabbetinizi arttirsin

Back
X