evimi benimseyemiyorum psikolojim bozuldu :(

anlayışın için teşekkür ederim canım. iki tokat dediysem ağzını gözünü patlat demedım heralde. kuş kadar canı var zaten ne kadar vurabilirsin. canını azcık acıtıp yanlış yaptığın anlasın yeter. bu tokat işide son noktaya olayıdır yani. en küçük şeyde yapılmaz zaten.her anne cocuğuna vurmustur. elinin üstüne dahi olsa uyarıcı şekilde vurulur. yapmadım diyene inanmam

Taşınmaktan başka çözümünüz yok gibi görünüyor.Ama eşiniz misafir konusunda bişeler yapabilir bence, sürekli eve misafir girmesinden rahatsız olduğunu belirtebilir mesela ama sizin kendi ailenizle olan sorunu sizin kendiniz konuşmanız gerek.

işte bende bunu kastetmiştim...onlara anlatmaya çalışırsan direk istemiyorsun bizi derler diye ki öylede olmuş....dediğim gibi taşınman şartt...yoksa bütün bir hayatınız böyle geçer...ya kabulleneceksin durumu,alışacaksın buna ya da taşınacaksın....

bana göre öyle. çocuğa her istediği verilmez her istediği yapılmaz. bi şekilde öğretilir. çok kızarsam çarparım ben Çok üzgünüm çoook

arkadaşım çocuğa her istediğini ver her istediğini yapmı dedim ben? bende biliyorum öyle olmadığını....henüz evli değilim çocuğumda yok ama emin ol çocuk bakımı,çocuk psikolojisi,insan psikolojisi nedir iyi bilirim....bu konulara ilgim çok ve çok kitap,yazı okurum....ben sizin ordaki tabirinizden bahsediyorum "çak 2 tane şeklinde".....

artı çocuğa vurmadan dövüp sövmedende bişeyler anlatılabilir,maharet bunu becerebilmekte yoksa sizinki işin kolayı,dinlemiyor anlamıyor "çak iki tane" olsun bitsin...bu zihniyet yüzünden şiddet artıyor zaten...sen o çocuğa öyle yaparsan o çocukta öyle gördüğü için kendi çocuğuna hatta eşinede yapıyor ve bu böyle sürüp gidiyor.....eşini dövmeninde altında bu mantık var emin ol,anlamıyor,sinir ediyor bende çakıyorum iki tane mantığııı

:umursamaz:

nerden biliyorsun görmediğimi?? çocuk değiliz bizde herhalde...aksine bunları çok gördüğüm için karşı çıkıyorumyerimseniben

uzaydamı yaşıyor acaba kendileri ne demek oluyor? çok komiksiniz gerçekten şakkıdı

neyse konu bu değil açıklamayı yukarda yaptım zaten...

velhasılkelam sen taşın arkadaşım taşın

Son düzenleme:
bana göre öyle. çocuğa her istediği verilmez her istediği yapılmaz. bi şekilde öğretilir. çok kızarsam çarparım ben Çok üzgünüm çoook

bekar olduğunuz için sanırım çarparım vururum diye konuşuyorsunuz siz çocuğu ne olarak görüyorsunuz merak ediyorum ama çok yanlış bilesinizlmaz:

kınıyorum resmen sizi böyle şeymi olurmu ya çak iki taneymiş siz bence evlenmeyin çocukta doğurmayın bence çakacaksanız böyle iki tane yasakkelime

Konu sahibi sizinde nasıl aileniz varmış yahu ev onların diye bu kadar şey yapılırmı Allah aşkına ya hem neden tavrınızı koyamıyorsunuz anlamış değilim eşinizin tarafı yapsaydı susacakmıydınız böyle böyle anne baba olurmu yaa şaşırdım doğrusuakannehir

zor be canım gerçekten ,benimde annem gelince karışır bana ,bulaşıklar niye duruyo ,aaa camları silmemişsin ,olmaz kızım pat diye biri gelir ,ay artık sinir oluyorum bazen ama ne diyim tamam anne tamam anne diye geçiştiriyorum ki bu ayda yılda bir olan şey ,birde her dakika buna maruz kalmak gerçekten zor ..yapılacak tek şey adamakıllı konuşmak veya taşınmak ,başka çare yok..

ayrıca şu çocuğa ''çak iki tane '' olayına ise çok ama çok sinirlendim ,sayın deliboncuk nereye çakıyosunuz siz allah aşkına ,cevap çok talihsiz olmuş,hem çocuğa her istediği verilmez ,her istediği yapılmaz diye terbiye etmeye çalışıyorsunuz güya aklınızca ,hemde çakarak yapıyosunuz bu terbiyeyi ..çocuğunuz olunca bu lafınızı hatırlamanızı isterim .sizin zihniyetinizde insanlar oldukça kadınlar dayağa çok maruz kalırlar daha çoookkk...

Konu sahibesi arkadasim,Allah yardimcin olsun. Her an musait olamzsin her ne kadar anne-baban da olsa sen evli bir bayansin.

Ustun musait olur olmaz,evinde ayni sekilde..Annenize durumu ugun sekilde anlatsaniz, denemissinizdir belki ama -annecim siz bize

evinizi actiniz, cok yardimci oldunuz vs..ama evli bir bayanim sonucta gibi izah etseniz, misafir konusunu da ayni sekilde..Tatli dille annenize anlatsaniz belki anlarlar.

Bu arada bir arkadas yorum yapmis,cocugunuzu da vurmak falan..Insan dayakla terbiye edilmez ki.Cok sasirdim inanin. Tokat atmak yani

cocugun yuzune vurmak asagilik duygusu olusturur. Baska yerine de vurmaya gelince oyle poposuna, tepesine vurmakla cocuk

buyutulmez.Her terbiye yontemi denendi olmadi bir ayak kaldi.

Ilk defa alinti yaparak birisini elestiriyorum.

Ama dayanamadim.Daha once itilip,kakilmis,siddet gormus psikolojik sorunlari olan

cocuklarla uzun sure calismis birisi olarak soyluyorum.

Oyle sinirlendim mi cakarim falan diyecekseniz anne olmayin. Ama size iki tane cakildiysa

aileniz tarafindan ve bu sizin icin cok siradansa birsey diyemeyecegim.

Sizin anne olup olmamanizin beni ilgilendirmedigini cok iyi biliyorum ama ben bu konularda

cok hassasim.Yazmadan gecemedim

Sizin gibi egitimli bi insanin boyle dusunmesi uzucu.

Son düzenleme:
ay kötü olmuş canım ya haklısın kendi annen baban bile olsa insanın özeli ayrı,evi ayrı tabi .........ordan taşınmadan kurtulamazsın,konuş ailenle desem tamamen ters anlar ve olayı büyütebilirler yani .........eğer anlarlar diyosan tatlı dille bir konuşmayı dene bakalım ......

böyle sorunları hep erkek tarafının ailesinden olur diye duyardık sizin kendi aileniz olması çok zor,onlara ne kadar da anlatsanız anlamazlar çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştiremezsiniz.özel hayatınız yok anladığım kadarıyla size tek tavsiyem bir an önce ordan taşınmanız yoksa hayatınız böyle gelip geçecek

bizim evimiz halamla yanyanaydı 13 sene orda oturduk annem çok zor günler geçirdi tabi bizde onunla beraraber, ne zaman o evimizi sattık başka eve taşındık o zaman resmen yaşadığımızı anladık, tabi annemin 13 senesi üzüntü,sıkıntıyla geçti.

Taşınmanı öneririz adaş ne önericez sen bu kadar bunaldıysan zavallı esın nasıl daralmıstır kendıne yapılmasını ıstemıcegın seyı baskasınada yapma bence sen ıstermıydın onun aılesıyle yasamayı bu kadar herseye karısmalarını?bunu dusun dogru kararı verıceksındır heralde...sımdıden kolay gelsın naklıyecı telefonu verebılırıım )ıstanbuldaanadolu yakasındaysan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…