- Konu Sahibi perseph0ne
Kardes krdesiyle daha iyi konusur anneniz konussun,onlar da kendilerine alsin madem.Basta kabul etmemisler ama memnun kalmis ki surekli istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında buna üçün beşin hesabını yapmak demek doğru olmaz sömürülmek demek daha doğru olur. biz taktırdığımız sırada kendilerine sorduk ihtiyaçları olmadığını söylediler. ihtiyaçları olmayan şeydi madem neden devamlı gelip istiyorlar.Sonuçta teyzeniz benim teyzeme su kurban olsun nolucak ki benim hattim faturalı kardeşim yatırıyor çoğu zaman biz aramizda 3 un 5 in hesabını yapamayız kaldiki annemin kardeşlerine yaptığı hiç bir şeye karismayiz
Ayda 160 litreyle mi oluyor sizce bu fark?ne olacak ki diyorsunuz ama biz taktırırken onlar sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler ve onlara 50 tl gelen su faturası bize 130 geliyor ne olacak sanki durumunu biraz geride bıraktık.
:))) komşu yolunu bulmuşDamacana başına para alın
hayrat değil burası teyze deyin sonuçta parayla o su bir verirsin iki verirsin ama başa cikilmazki böyle...
Apartmanda bir komsumda var arıtma 5 ltlik suyu 2 tlye doldurup satiyor
çeşmeden doldur verne olacak ki diyorsunuz ama biz taktırırken onlar sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler ve onlara 50 tl gelen su faturası bize 130 geliyor ne olacak sanki durumunu biraz geride bıraktık.
evet tadı değişik der sende filtrelerinin değişme zamanı gelmiş ama parasızlıktan değiştiremiyoruz de :)çeşmeden doldur ver