EViMi ÇEŞME OLARAK KULLANAN TEYZE

Kardes krdesiyle daha iyi konusur anneniz konussun,onlar da kendilerine alsin madem.Basta kabul etmemisler ama memnun kalmis ki surekli istiyor

Sonuçta teyzeniz benim teyzeme su kurban olsun nolucak ki benim hattim faturalı kardeşim yatırıyor çoğu zaman biz aramizda 3 un 5 in hesabını yapamayız kaldiki annemin kardeşlerine yaptığı hiç bir şeye karismayiz
aslında buna üçün beşin hesabını yapmak demek doğru olmaz sömürülmek demek daha doğru olur. biz taktırdığımız sırada kendilerine sorduk ihtiyaçları olmadığını söylediler. ihtiyaçları olmayan şeydi madem neden devamlı gelip istiyorlar.

Yerinizde olsam bende bozulurdum sonuçta fatura denen bir şey var ayrıca size de zaman kaybı teyze bu böyle zor oluyor istiyorsan söyle sana da taktıralım arıtma cihazı diye tekrar sorun belki anlar ya da her geldiğinde açmayın kapıyı duştaydım balkondaydım marketteydim diye bir süre sonra bozulur gelmez

Zaten söylemişin anlamamış. O su arıtma kıl gibi akıyor azıcık doldur doldur bitmez

anneniz ve babanız bu durumdan rahatsız değilse hiç karışmayın... annenizin kızkardeşi sonuçta incinmesini istemez.... benim ablam hergün istese sesimi çıkartmam ablam benim canım , istediği su olsun... kızımada bişey söyletmem haddini bil derim....

Teyzemin evimizden bidon bidon su alıp gittiğini hayal edince bir gülme aldı beni :KK70:

En kolay yolu yalan söylemek. Arıtma cihazının bozulduğunu söyleyin ya da doldurun diye bıraktığı bidonları doldurmayın. Suyu kullandık kalmadı bidonları dolduramadık deyin. Her seferinde bahane bulun.

Teyzeniz resmen sömürüyor sizi. Madem arıtmaya böyle muhtaçtı kendi de taktırsaymış. Annenizin yerine de kendimi koyuyorum. Kardeşim istediği kadar su alsın isterim, eminim anneniz de böyle düşünüyordur. Ama artık anneniz bile söylenmeye başladıysa demek ki teyze iyice abartmış bu işi.

ne demek dert olmaz ne saçma yorumlar bunlar sonuçta su faturası geliyor bu insan enayi değil.
bence direk söyleyin ya da cocuğuna birine desinler yada bozuldu diyin yani yalana sevk ediyorlar

Arıtma cihazı ne kadar? Pahalı değilse alıp hediye edin. Size masrafı daha az olur.

Pahalıysa, teyzenize gidip “Su arıtma cihazı takan adamlar aradı, başka taktırmak isteyen tanıdığınız var mı diye sordu. Siz de taktırın. Tek evden iki evin ihtiyacını doldurmak zor oluyor. Su faturamız da çok geliyor, yetişemiyoruz” deyin.

Hayır derse , “O zaman, bizden çıkartıp, size taktıralım. Bizim suları sen doldur, kartuşları da siz taktırın” deyin. Anlar herhalde.

Bana dert olmazdı su alt tarafı isterse her gün getirsin doldurayım. Bunun için kalp kırmaya değer mi?

Normalde onun düşünmesi lazım bunu ama sanırım sizin bunu dert etmediğinizi düşünerek hareket ediyor... Ben sizin yerinizde olsam su faturasının çok geldiğini söylerim, o geldiğinde onun gözünün göreceği şekilde masanın üzerine koyarım şaka maksadına ne kadar çok su gidiyor sanki mahalleliye veriyoruz diyerek gülerim ona doğru gider zaten laf...

Bence 19 litre vs abartı fazla. Annemin binasında karı koca yaşlı çift var. Annem doldurup veriyor onlara ama benim gözlemlediğim 5 l veriyor haftada. Her hafta olmasada 2 haftada bir mutlaka veriyor.
Miktarını konuşabilirsiniz. Resmen hayrat sanmış :)))

• Beğen
Reactions: KV_
Bence doldurun ne olacak evinizin sadakası olsun. Ancak siz uğraşmak istemiyorsanız sadece teyze buyur sen doldur diyebilirsiniz. Sonuçta başını beklemek zor olabilir.

Back
X