EViMi ÇEŞME OLARAK KULLANAN TEYZE

perseph0ne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
39
59
288
İstanbul
herkese merhaba...
yazacaklarım pek dert olmasa da artık canımı sıkmaya başladı. babam yaklaşık 7 ay önce su arıtması taktırdı. teyzem bizimle aynı apartmanda oturuyor ve taktırdığımız günden beri haftada en az 2 kez elinde 10 lt iki bazen 19 lt kocaman bidonlar getirip şunları doldurun deyip bırakıyor. ilk zamanlar pek bir şey demedik insanlık hali suyu bitmiştir falan diye ama resmen bizim evi çeşme olarak görüp devamlı getirmeye başladığı için sinirleniyorum. üstü kapalı şakayla bi kaç kez sende bizim evi çeşme sandın falan diye söylüyorum ama 7 aydır getiriyor. kırmadan söylemenin yolu var mı

O arıtma çok zor doluyor zaten günlük limiti 19 lt yanlış bilmiyorsam en baştan neden yüz verdiniz ki? Şebeke suyuna da para veriyoruz biz deyin. Açık açık anlatın ya kadın bulmuş valla yolunu.

Düzenleme: Ay teyzenizmiş ya aman. Ben de apartmanda bir teyze diye anladım. Kafa gitti benim. Sert cikismayin canım ama o arıtmadan başkasına su doldurmak işkence size geri su kalmıyor zor doluyor fena. Bunları söyleyin bari daha az getirsin ya da kendi taktirsin canım.

Kırmadan söyleminin bir yolu yok. Zaten bir süre sonra sizin evde de sorun olmaya başlayacak bu iş. Şöyle ki arıtıcının kartuşları daha erken dolacak zamanından önce değiştirmek zorunda kalacaksınız ve su faturanız daha yüklü gelecek çünkü arıtıcıdan geçen suyun tamamı arıtılmıyor bir kısmı atık su borusuyla atılacak.

bana dert olmadı. teyzem yani. ne var 2 bidon su doldursam. hatta ben teklif ederdim.
ama madem dert direkt söyleyin

Kırmadan söylemeye çalışmışsınız anlamamış.
Bana dert olmazdı açıkçası benim teyzem de su arıtma taktırınca akrabasına dolduruyordu ne olacak ki su bu...
ne olacak ki diyorsunuz ama biz taktırırken onlar sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler ve onlara 50 tl gelen su faturası bize 130 geliyor ne olacak sanki durumunu biraz geride bıraktık.

Bence fatura yuksek geliyor dıye acıkca soyleyin yoksa nereye kadar boyle devam edecek 7 ay kısa bir sure degıl

Bir daha getirdiğinde, arıtmada su bitmiş çok az var, dolması uzun sürüyor, başka gün doldururuz seninkileri deyin. Birkaç defa böyle yapınca anlar belki.

İyi niyet istismarı..
Teyzedir candır tamam ama fazla olmuş artık,kullanmaktır bu.
Kırmadan söylemenin yolu yok.illaki kırılacak,alıngan olur böylesi,kırılır küser,üste çıkar.bi süre küsersiniz geçer sonra.

Sonuçta teyzeniz benim teyzeme su kurban olsun nolucak ki benim hattim faturalı kardeşim yatırıyor çoğu zaman biz aramizda 3 un 5 in hesabını yapamayız kaldiki annemin kardeşlerine yaptığı hiç bir şeye karismayiz

Damacana başına para alın
hayrat değil burası teyze deyin sonuçta parayla o su bir verirsin iki verirsin ama başa cikilmazki böyle...
Apartmanda bir komsumda var arıtma 5 ltlik suyu 2 tlye doldurup satiyor
haha iyiymiş aslında.şaka bir yana öyle de demiştim artık para alıcam sizden diye ama maalesef pek üstüne alınmadı..

Kırmadan söyleminin bir yolu yok. Zaten bir süre sonra sizin evde de sorun olmaya başlayacak bu iş. Şöyle ki arıtıcının kartuşları daha erken dolacak zamanından önce değiştirmek zorunda kalacaksınız ve su faturanız daha yüklü gelecek çünkü arıtıcıdan geçen suyun tamamı arıtılmıyor bir kısmı atık su borusuyla atılacak.
evet aynen öyle kimisine göre sorun değil belki ama şimdiden bizim evde sorun olmaya başladı.annem şimdiye kadar tek kelime etmedi konuyla ilgili ancak o bile söylenmeye başladı. biz onlara sorduk taktıracak mısınız diye bizim ihtiyacımız yok dediler.

Back
X