- Konu Sahibi perseph0ne
Benim gözüme batmazdı teyzem sonuçta helali hoş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damacana başına para alın
hayrat değil burası teyze deyin sonuçta parayla o su bir verirsin iki verirsin ama başa cikilmazki böyle...
Apartmanda bir komsumda var arıtma 5 ltlik suyu 2 tlye doldurup satiyor
beleşci geldi biraz arıtma bozuldu deyinherkese merhaba...
yazacaklarım pek dert olmasa da artık canımı sıkmaya başladı. babam yaklaşık 7 ay önce su arıtması taktırdı. teyzem bizimle aynı apartmanda oturuyor ve taktırdığımız günden beri haftada en az 2 kez elinde 10 lt iki bazen 19 lt kocaman bidonlar getirip şunları doldurun deyip bırakıyor. ilk zamanlar pek bir şey demedik insanlık hali suyu bitmiştir falan diye ama resmen bizim evi çeşme olarak görüp devamlı getirmeye başladığı için sinirleniyorum. üstü kapalı şakayla bi kaç kez sende bizim evi çeşme sandın falan diye söylüyorum ama 7 aydır getiriyor. kırmadan söylemenin yolu var mı
safmsnız kıracaksnız kırmasssanız sömürülürsünüz.hayır diyeceksin. 7 aydır izin vermeniz büyüük saflıkherkese merhaba...
yazacaklarım pek dert olmasa da artık canımı sıkmaya başladı. babam yaklaşık 7 ay önce su arıtması taktırdı. teyzem bizimle aynı apartmanda oturuyor ve taktırdığımız günden beri haftada en az 2 kez elinde 10 lt iki bazen 19 lt kocaman bidonlar getirip şunları doldurun deyip bırakıyor. ilk zamanlar pek bir şey demedik insanlık hali suyu bitmiştir falan diye ama resmen bizim evi çeşme olarak görüp devamlı getirmeye başladığı için sinirleniyorum. üstü kapalı şakayla bi kaç kez sende bizim evi çeşme sandın falan diye söylüyorum ama 7 aydır getiriyor. kırmadan söylemenin yolu var mı
aynen böyle söyleyintabi ki teyzem benim ama onlara taktırırken sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler. hafta en az 40 litre su doldurup veriyorum sizce bu çok mu normal.
insan evladı için düşünmez bence,ayy annemler de bizim suları dolduruyor acaba böyle düşünüyor mu![]()
yahu anlayamıyorum ne olacak deyip duruyor kimi insanlar. bende ne olacak diyerek zaten hiçbir zaman geri çevirmedim ama benim takıldığım asıl nokta bizim onlara taktırırken sorup biz istemiyoruz cevabını almamız ve ısrarla 7 ay boyunca gelip bidonlarla su istemeleri.ne demek dert olmaz ne saçma yorumlar bunlar sonuçta su faturası geliyor bu insan enayi değil.
bence direk söyleyin ya da cocuğuna birine desinler yada bozuldu diyin yani yalana sevk ediyorlar
amacım kesinlikle kalp kırmak değil. ancak başta belirtmediğim için size de yazayım. biz taktırırken onlara sorduk onlar ihtiyaçları olmadığını belirttiler ihtiyacı yoktu madem neden ısrarla bidon bırakmaya devam ediyor benim kızdığım nokta bu.Bana dert olmazdı su alt tarafı isterse her gün getirsin doldurayım. Bunun için kalp kırmaya değer mi?