Evimi çok seviyorum ama

Mutfakta masamız var iki tane de sandalye var belirtmiştim konumda

İki berjer falan da var sanırım öyle bir foto gördüm. Berjere yer var ama yemek masasına yok. İki berjerin kapladığı alana bir yemek masası sığar tahminimce.
O kısım konik berjerler çapraz duruyor işte oraya masa koyarsam inanılmaz boğucu bi oda olacak tıkış tıkış sadece halının üzerindeki alan kalacak

Kanepelerim çok yeni 2 K ya filan gider bunlar yok parasına
çekyat bide en azından gelen 4 kişi rahat kalır

Ben de yemekleri sarma börek tarzı yaparsam olur sehpa olayı

O şekilde rahatsız olacak kişi umarım bana gelmeye kalkmaz :)

Hiç misafir gelinmesin istenen evler var muhakkak :)
Ben kendim rahat edemeyeceğim bir şekilde düzen kurmam evimde.
Misafir geldiği zaman rahat olmak isterim. Kendimden yola çıkarak yer sofrasında, elde sehpada falan ağırlamak istemem kimseyi. Tercih meselesi.

Mutfak tezgahım geniş biraz olsun çok şükür zaten o yemek masasına koyacak yemek tabakları için dolabım yok

Yeni evli bir cift için 4 kişilik masa yeterli bence, 2 kisiyi rahatca agirlarsiniz. Daha fazla misafir gelirse de gun menusune donersiniz. O da gayet güzel oluyor.

Ben büyük ve rahat masa cok severim. Benim masam hiç rahat degil, ama sira ona bir türlü gelemedi, degistiremedim. Yapacak bir sey yok, yorgana göre ayak uzatacagiz.

Kanepelerim çok yeni 2 K ya filan gider bunlar yok parasına
çekyat bide en azından gelen 4 kişi rahat kalır
Aynı oda içinde hangi dört kişi gelip,rahat rahat yatacak , yatı misafiriniz anne baba ve iki çocuktan oluşamaz ki sürekli.

Neyse dediğim gibi bunlar tercih meselesi, siz böyle uygun gördüyseniz sorun yok.

Ama ben aynı odada dört kişiyle yatarak yatıya kalmaktansa, masada akşam yemeğimi yiyip evimde yatarım.

En mantıklısı mutfak masası şuan yuvarlak kırılan çalışma masamı mutfağa koymuştum. Dikdörtgen alıp içine puf koyabilirim iki tane

Ağır misafirler sandalyede oturur biz pufta

#kudrobar gelirse o salonda tek basına yer kanepede

Misal 4 kişi dedim ya onlar detaylar

Katlanır sandalye al biri geldiğinde açarsın tek ortada durmaz.

Ben de yer sofrasi hic sevmem. Hatta öyle büyümüş olmama rağmen hic rahat edemem.

Ama kirk yilin basi kalabalik bir sogra gerektiginde de orta sehpaya veya masaya hazirlanir her sey, herkes tabagina alacagini alir kosesine cekilir, cidden herkesin 12 kisilik masasi mi var

Benim masam 6 kisilik, biz 4 kişiyiz

Misal 4 kişi dedim ya onlar detaylar
Tamam bende diyorum ki o kanepeleri alırken bunu düşünerek aldınız neticede değil mi?
Yani eşiniz bir kanepede siz bir kanepede yatmayacağınıza göre , o kanepe misafirler için alındı sonuçta.

Benim evimde öyle dört kişinin yatacağı bir oluşum yok mesela tercih meselesi dedim.

Misal 4 kişi geldi kaldı oldunuz mu 6 kişi misafirlerin kavhaltısını kanepede mi yedireceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…