- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Böyle kek börek şeyler tabakta yenirse çorba filan onları nasıl yapacağım
Ben de yer sofrasi hic sevmem. Hatta öyle büyümüş olmama rağmen hic rahat edemem.
Ama kirk yilin basi kalabalik bir sogra gerektiginde de orta sehpaya veya masaya hazirlanir her sey, herkes tabagina alacagini alir kosesine cekilir, cidden herkesin 12 kisilik masasi mi var
Benim masam 6 kisilik, biz 4 kişiyiz
Yeni evli bir cift için 4 kişilik masa yeterli bence, 2 kisiyi rahatca agirlarsiniz. Daha fazla misafir gelirse de gun menusune donersiniz. O da gayet güzel oluyor.
Ben büyük ve rahat masa cok severim. Benim masam hiç rahat degil, ama sira ona bir türlü gelemedi, degistiremedim. Yapacak bir sey yok, yorgana göre ayak uzatacagiz.
en beğendiğim fikirlerden biri bu oldu biri de katlanır sandalye yada puf.
Gelinin masası yok ben yiyemem diyende tok gelsin mademkarar verilmiştir burdan devam
Misafiri geçtim siz nasıl masasız yemek yiyorsunuz, orayı kaçırmışım
Medeni şekilde, bir masa olmadan yemeyi düşünemiyorum, yer sofrası dedikleri büklüm büklüm, sehpayla koltuk kenarı yine büklüm büklüm ve çok rahatsız. Benim evim de küçük, stüdyo daire ama yemek masası var. Misafirliğe gittiğim bir yerde yer sofrasına oturmayı yadırgarım.
Benim de evim geniş olmasına rağmen salonda bir masam yok. Mutfaktaki masama 8 kişi sığabiliyor. Yemeğe gelenlerim de akrabalarım ailem olduğundan kimseye sorun olmuyor bunlar. Akıllı sehpa alayım dedim eşim sıcak bakmadı. Böyle de mutluyuz, salonum ferah ferah bana kalmış oluyorBen de yer sofrasi hic sevmem. Hatta öyle büyümüş olmama rağmen hic rahat edemem.
Ama kirk yilin basi kalabalik bir sogra gerektiginde de orta sehpaya veya masaya hazirlanir her sey, herkes tabagina alacagini alir kosesine cekilir, cidden herkesin 12 kisilik masasi mi var
Ama kendi rahatiniz icin bir çözüm düşünün. En önemlisi o.
Ikeada falan küçük alan fikirleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.
Acele etmeye bence gerek yok ama, icinize sine sine seve seve alin her şeyinizi.
İki kişiyi çok rahat ağırlarım mutfakta hani masaya 4 kimi oturunca mutfağın diğer tarafına geçmek için o iki kişinin kalkması lazım
Ama işe gitme rahatlığı manzarası konumu kirasını misafirler için değiştirmek saçma olacak.
Oh iyi en az 70 80 bin cepteO iki kisi siz olursunuz o zaman sorun olmaz
Ben kendim cidden guzel bir yemek alani yapmak istiyorum, ama biz zaten 4 kisiyiz, cocuklarin arkadaşlari falan derken artik ihtiyaç bize. Siz daha yolun basindasiniz. Hic bir seye zorunlu hissetmeyin kendinizi.
Bugün iş yerindeki ERKEK arkadaşa misafir için ayrı yemek takımı almayacağım dedim öyle bir şaşırdı ki suplası vs olması lazım diye. Kötü hissettim kendimi. Ben o kocaman konsolu salonumda istemiyorum içinde sadece tabak var gelen misafirlere pembe tabaklarımda servis etsem ayıplarlar mı ki
Masa isterim ben tek başıma da olsam masa olsun lütfen.En mantıklısı mutfak masası şuan yuvarlak kırılan çalışma masamı mutfağa koymuştum. Dikdörtgen alıp içine puf koyabilirim iki tane
Ağır misafirler sandalyede oturur biz pufta
#kudrobar gelirse o salonda tek basına yer kanepede
Bence masa filan degil asil
Sorun, dar ev zordur. 57 m2 de 3 cocuk buyutmus biri olarak tecrube konusuyor. o zaman sartlar oyleydi…oyle gerekiyordu. Masa filan vardi ama cocuklar daha rahat ediyordu yerde oyle aciyordum. Ev degisince hala yerde yemek istediler ama ben masaya gelmeyen ac kalir dedim. Cunku yere dokuluyor arada.. masa altinda hali yok ve hemen supurup siliniyo.. ama takik degilim asla illede masa illede masa diyeben gittigim
Yerde masaya degil yemege bakarim
Benim masam da 6 kişilik. Açınca 10 kişilik oluyor. Mutfakta 4 balkonda 4 kişilik iki tane daha masa var. Üçünü birleştirip taburelerle destekleyerek 20 kişilik sofra kurabiliyorumBen de yer sofrasi hic sevmem. Hatta öyle büyümüş olmama rağmen hic rahat edemem.
Benim masam da 6 kişilik. Açınca 10 kişilik oluyor. Mutfakta 4 balkonda 4 kişilik iki tane daha masa var. Üçünü birleştirip taburelerle destekleyerek 20 kişilik sofra kurabiliyorum
Ahahah 1 aylık evliydim bunu ilk yaptığımdaHey maasallah, guzel günlerde yiyin icin o masada.
Bosver ama yeni evlilere gelmesin o kadar kisi, 4 kisilik masa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?