Evimi çok seviyorum ama

Böyle kek börek şeyler tabakta yenirse çorba filan onları nasıl yapacağım

İstanbul da yeni evlerin çoğu 40-50 m2 malum. Aman hiç yerinizden kıpırdamayın derim. Hem kiranız uygun hem de evinizden memnunsunuz.

Bim , şok vb de bile çocukluğumuzdaki aç kapa üstü formika masalardan var. Çokta alan insan var. İşi bitince toplayıp kenara koyuyor insanlar. Koltuk önüne açıp koltukta 3 kişi karşısında 2 kişi vs yüzlerce formül bulunur.

Yeter ki gönüller bir olsun. Mutluluklar dilerim.

en beğendiğim fikirlerden biri bu oldu biri de katlanır sandalye yada puf.
Gelinin masası yok ben yiyemem diyende tok gelsin madem karar verilmiştir burdan devam

İki kişiyi çok rahat ağırlarım mutfakta hani masaya 4 kimi oturunca mutfağın diğer tarafına geçmek için o iki kişinin kalkması lazım

Ama işe gitme rahatlığı manzarası konumu kirasını misafirler için değiştirmek saçma olacak.

en beğendiğim fikirlerden biri bu oldu biri de katlanır sandalye yada puf.
Gelinin masası yok ben yiyemem diyende tok gelsin madem karar verilmiştir burdan devam

Ama kendi rahatiniz icin bir çözüm düşünün. En önemlisi o.

Ikeada falan küçük alan fikirleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.

Acele etmeye bence gerek yok ama, icinize sine sine seve seve alin her şeyinizi.

Benim büyüdüğüm evde hiç masa yok biliyor musunuz annemler hala yer sofrasında yer müstakil tek katlı bir ev. Eski yapılardan. Yemek masası içinde yer var hani.

Ama hala o tahta sofrayı ortaya koyar 6 7 kişi sıralanırız bayramlarda

Benim de evim geniş olmasına rağmen salonda bir masam yok. Mutfaktaki masama 8 kişi sığabiliyor. Yemeğe gelenlerim de akrabalarım ailem olduğundan kimseye sorun olmuyor bunlar. Akıllı sehpa alayım dedim eşim sıcak bakmadı. Böyle de mutluyuz, salonum ferah ferah bana kalmış oluyor

Ama kendi rahatiniz icin bir çözüm düşünün. En önemlisi o.

Ikeada falan küçük alan fikirleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.

Acele etmeye bence gerek yok ama, icinize sine sine seve seve alin her şeyinizi.

Evet kolay çözümler bulabilirim belki koltuklarımın yönünü filan değiştirir bir şeyler bulabilirim

O iki kisi siz olursunuz o zaman sorun olmaz

Ben kendim cidden guzel bir yemek alani yapmak istiyorum, ama biz zaten 4 kisiyiz, cocuklarin arkadaşlari falan derken artik ihtiyaç bize. Siz daha yolun basindasiniz. Hic bir seye zorunlu hissetmeyin kendinizi.

Kim niye ayıplasın ki ? Yani bence ayıplanacak bir durum yok. Sevmediğiniz , sevmeyeceğiniz eşyaları eve doldurmanın anlamı yok bence.

Ben bir yere gittiğimde gittiğim insana bakarım. Tabak , çanak benim için ön planda değil.

Suplayı asla sevmedim çok mantıksız. Yemek programlarıyla bir sektöre gelir sağlama amaçlı çıktı zaten. Supla yerine büyük düz tabaklar çok daha mantıklı ve kullanışlı bence.

Bence masa filan degil asil
Sorun, dar ev zordur. 57 m2 de 3 cocuk buyutmus biri olarak tecrube konusuyor. o zaman sartlar oyleydi…oyle gerekiyordu. Masa filan vardi ama cocuklar daha rahat ediyordu yerde oyle aciyordum. Ev degisince hala yerde yemek istediler ama ben masaya gelmeyen ac kalir dedim. Cunku yere dokuluyor arada.. masa altinda hali yok ve hemen supurup siliniyo.. ama takik degilim asla illede masa illede masa diye ben gittigim
Yerde masaya degil yemege bakarim

Masa isterim ben tek başıma da olsam masa olsun lütfen.

Aynen yemek lezzetliyse her türlü gideri olur

Benim masam da 6 kişilik. Açınca 10 kişilik oluyor. Mutfakta 4 balkonda 4 kişilik iki tane daha masa var. Üçünü birleştirip taburelerle destekleyerek 20 kişilik sofra kurabiliyorum

Benim masam da 6 kişilik. Açınca 10 kişilik oluyor. Mutfakta 4 balkonda 4 kişilik iki tane daha masa var. Üçünü birleştirip taburelerle destekleyerek 20 kişilik sofra kurabiliyorum

Hey maasallah, guzel günlerde yiyin icin o masada.

Bosver ama yeni evlilere gelmesin o kadar kisi, 4 kisilik masa iyidir

Annem akıllı orta sehpa alarak çözdü o işi ayarlayınca masa oluyor iş bitince orta sehpa / koyacak yer yok salonda derseniz dikey mikey bir şekilde balkona katlar koyarsınız yada hole.

Hey maasallah, guzel günlerde yiyin icin o masada.

Bosver ama yeni evlilere gelmesin o kadar kisi, 4 kisilik masa iyidir
Ahahah 1 aylık evliydim bunu ilk yaptığımda

Biz bir arada olmayı, yemeyi içmeyi, muhabbeti seviyoruz. Misafir ağırlamayı da seviyoruz. O yüzden rahatsız olmuyorum ben hiç. Şu virüs belası bitse de yine doluşsa insanlar evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…