- 18 Mart 2021
- 11.895
- 62.145
- 548
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Akilli sehpa alın. Yemek masası oluyor kocaman, katlaninca minicik. Ufak evlerde hep ondan görüyorum artık, annemde de var çok kullanışlı. Sandalye içinde tabure alırsınız bir köşede yer kaplamaz. Balkona bile koyarsınız.Yakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.
Fakat erkek arkadaşımın üç ablası yeğenleri kuzenleri vsvs çok kalabalıklar
Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.
Gelen insanlar akşam yemeği için nasıl bir çözüm bulabilirim ? Bulabilir miyim?
İki kanepe bir koltuk tv ünitesi kitaplık tam dolduruyor.
Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.
Ikea norden masa, kapı arkasına asılan katlanır sandalyeler. Benim eski küçük evimde vardı. Misafir gelince açardım. Çekmecelerinde de misafir çatal kaşığı dururduYakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.
Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.
Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.
Hiç taşınmayın bence misafirler için. Kalabalık gelecek oldu mu bazen 3+1 eve dahi sığılmıyor. Benim de evim küçük, başıma geldi biliyorum. Parça parça misafir edeyim dedim. Gönül koydu eşimin tarafı. Neyse geldiler gördüler ebelerini. Ay ev baya küçükmüş. Ay bilemedik dediler. İlk gün ilk öğünde annem medine sofrasını tavsiye etti masaya sığmayanlar için yere açtım. Herkes oturamadı bacağı ağrıyan oldu vs. Sonra düğünlerdeki gibi yemek sırası beklediler. Masadan kalkanın yerine diğeri oturdu. Artık topluca gelmek istemiyorlar .Böyle kek börek şeyler tabakta yenirse çorba filan onları nasıl yapacağım
Söylendimi bilmiyorum ama bnm de eski evimde küçüktü mutfağa masa sığmıyordu katlanan masa almıştım balkonda dururdu yemek zamanı açılıp sonra kaldırırdım belki sizde de işe yararYakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
İki kişiye yetiyor.
Bebegin hayirli olsun papatyaAyy başkaları misafir etmek için ev mi değiştirilir gelecekleri kırk yılda bir zaten bosverin önemli olan sizin mutluluğunuz
Var canım var benım evimde 3 masa var yerı gelıyor mutfakta koca ahşap yer sofrasında misafir agırlarım sekiz kısı rahat oturur kultursuz egıtımsız de degılız yanı.Benim büyüdüğüm evde hiç masa yok biliyor musunuz annemler hala yer sofrasında yer müstakil tek katlı bir ev. Eski yapılardan. Yemek masası içinde yer var hani.
Ama hala o tahta sofrayı ortaya koyar 6 7 kişi sıralanırız bayramlarda
Yok onlar kultursuz egıtımsız oluyormus oyle dedılerYer sofrası yaparsınız olur biter. Yeter ki gönül ağırlamak istesin.
yorumları okumadım ama şöyle bir öneri yapayım. alt komşumuz salona yemek masası sığdırmak istememiş. orta sehpa almış odaya, orta sehpa yukarı kalkıyor ve yanlardan açılınca koca bir yemek masasına dönüşüyor. öyle bir şey alabilirsiniz
Madem evini seviyorsun taşınma.yer sofrası diye bişey varYakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
İki kişiye yetiyor.
Neden yadırgıyorsunuz? Evet masada daha rahat yemek yeniyor fakat şartlar elvermezse yerde de pekala sofra kurulabilir. Hatta ailece yemek yemek keyifli ve eğlenceli olabiliyor.Misafiri geçtim siz nasıl masasız yemek yiyorsunuz, orayı kaçırmışım
Medeni şekilde, bir masa olmadan yemeyi düşünemiyorum, yer sofrası dedikleri büklüm büklüm, sehpayla koltuk kenarı yine büklüm büklüm ve çok rahatsız. Benim evim de küçük, stüdyo daire ama yemek masası var. Misafirliğe gittiğim bir yerde yer sofrasına oturmayı yadırgarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?