- 24 Mayıs 2016
- 192
- 225
- 103
- Konu Sahibi Huzurun mavi rengi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçüncü kattayız ama orta katta yani.Binanın çatı akarlarında bir sorun olabilir
Denemedim, bir bakayım sağ olun.Yeteri kadar havalanmiyor muhtrmelen. Bizim isyerinde var ayni sorun 3. Kat olmasina ragmen simsiyah duvarlar.
Nem alicilar kullanmayi denediniz mi? Nisbeten ise yariyor
Olsun su sızıntısı yol bulup inebiliyor o şekildeÜçüncü kattayız ama orta katta yani.
Kendi evim değil fazla masragBu daha cok yeni binalarda da oluyor
Insaat tabiriyle bina ısınmamış tam oturmamış oluyor. Biz de girişin üstünde otuurken ayni sorunu yaşadık. Camasir suyunu sulandirip silerdik. Baska yolunu bulamadik. Eger kendi evinizse kuf yapmayan ozellikli boyalar var onlari düşünebilirsiniz
Kiracıyım, sağ olun.Bu daha cok yeni binalarda da oluyor
Insaat tabiriyle bina ısınmamış tam oturmamış oluyor. Biz de girişin üstünde otuurken ayni sorunu yaşadık. Camasir suyunu sulandirip silerdik. Baska yolunu bulamadik. Eger kendi evinizse kuf yapmayan ozellikli boyalar var onlari düşünebilirsiniz
Evet gördü, birkaç yıllık bina.Eviniz yaz gördü mü?
Ust kat dolumu,oradan bir sizinti mi oluyor acaba?
Yok yağlı boya değil normal boya.Yağli boyada küf yapar.eğer yağli boya ile boyaliysa şimdi duvar nefes alamadiği için terler küf olur
Çamaşır asmıyorum, dolaplar uzakta, akvaryum bitki falan yok, haklısınız sağ olun. Pahalı işlemlere pek yanaşacağını sanmıyorum henüz duşakabini bile yaptıramadık bekliyoruz.Şimdi yatak odasında olması hiç iyi değil, havasız kalmıştır, oda sıcaklığı 16-18'dir, ya da çamaşır asıyorsun odada, veyahut dolaplarını çok fazla yakına dayıyorsun, 10 cm mesafe bırak, ya da akvaryum var? Olabilir. Bitki varsa onları da çıkar. Temizlemeye gelince, etil alkol ile temizleyebilirsin, ya da sirke ile. En kısa zamanda hallet, hasta olunca daha kötü. Bir de maddi durumunuz yerindeyse, zamanınız var ise, geçmeyecek gibi olursa, anti-küf boyaları var, tekrar geçmenizi öneririm. Onu da kiradan düşürün. Ev sahibi evine bakmalı.
Olabilir, nasıl araştırabilir acaba bir ustanın mı gelip bakması lazım?Olsun su sızıntısı yol bulup inebiliyor o şekilde
Evet.Eviniz yaz gördü mü?
O zaman etil alkol ve sirkeyle dene bakalım. Kolay gelsin.Çamaşır asmıyorum, dolaplar uzakta, akvaryum bitki falan yok, haklısınız sağ olun. Pahalı işlemlere pek yanaşacağını sanmıyorum henüz duşakabini bile yaptıramadık bekliyoruz.