Tabi ki satmamalısınız.
Kadınlar bu konularda çok duygusal düşünüyor malesef.
Para ve evliliği aynı cümle de geçirmek bile istemiyoruz ama bir de gerçekler var tokat gibi çarpan.
Şu an evliliğiniz de bir sorun olmadığı için,evinizi satıp alınacak eve katmakta ve her durumda eşinizle bölüşmekte bir sakınca
görmüyor olabilirsiniz.Ama hayat işte,bir gün sonrasını,bir yıl ötesini kestiremiyoruz.
Siz bu durumu daha önce de yaşamışsınız,duygular nasıl yanıltıcı,hayat nasıl şaşırtıcı biliyorsunuz.
5 dk'da değişir bütün işler...
Siz lütfen burada yazılanlardan çok fazla etkilenip eşinizle ilişkinizi bozmayın ama dikkate de alın.
Yanlış bir karar vermek üzeresiniz.
Birincisi o ev size ailenizden miras kalmadı,kendi emeğinizle de almadınız.
Bambaşka bir durum var ortada,ne yaşadıysanız yaşamışsınız ama o ev eski eşinizin vefası,
yaşadıklarınıza olan inceliği ve size gösterdiği iyi niyeti.
Miras ya da sizin çabanızla alınmış bir ev olsa eşinizin ısrarını belki bir nebze anlayabilirdim.
Tabi ki yine onaylamazdım ama neticede daha anlaşılabilir gelirdi.
Fakat ortada sizi düşünerek o evi size bırakmış başka bir erkek var.
Eşinizin bu duruma böylesine istekli olması beni de çok irite etti.
Evet çocuğunuz olacak ama lütfen çocuğunuzu evliliğinizi sağlamlaştıran bir unsur olarak görmeyin.
Değil çünkü,öyle anlar gelir ki kişisel menfaatler evlada karşı sorumlulukları bile aşar ayrılıklarda.
Burada ne babalar görüyoruz.Hepsi gerçek,hepsi hayatın içinde yaşanan olaylar
Erkekler ''ahh evladım var aldatmayım,evladım var boşansak da o ev karımın hakkı ona bırakayım''demez...
Yani bazı erkekler bunu yapmaz,hatta çoğunluk:)
Eski eşiniz bu inceliği göstermiş belli ki ihtiyacı yokmuş,ama ihtiyacı olan bir erkek için elinin tersiyle itilemeyecek bir durum bu.
Şu an eşiniz size ''çok iyi,çok fedakar,size çok düşkün,çok aşık,çok güvenilir''gelebilir.
Ama hayatta bazı gereksiz iyilikler vardır ki dünyanın en iyi adamını bile kötü yapar!
Bu yapacağınız şey de bunlardan biri.
Yapmayın!Siz zaten bir eve sahipsiniz,kirasıyla istediğiniz evde oturabilirsiniz.
Sırf kendinize ait bir evde oturmak adına,eski eşinizin size bıraktığı evi bu evliliğiniz için harcamayın.
Ve size çok samimi bir şey söyleyim,bence hayatta en acı şey ne için sevildiğini bilememektir...
Siz bunu yaparsanız kafanızda hep bir acaba kalacak.Hep ''ya biterse,o cesareti gösterir mi,o kadar çirkinleşebilir mi?''
diye kendinize soracaksınız.Cevabını belki hiç bilemeden...