Evimi satmalı mıyım?

kızlar son dakika haberimi sizinle paylaşmak istiorum..daha ben eşimle bu konudaki rahatsızlığımı dile getirmeden o evi kiraya verelim dedi..şimdi yeni ev alıcas eşimin köşedeki parası üstüne babasının bir miktar yardımı gerisinide kredi çekices.diğer evin kirasıylada krediyi ödiyces.evet belki hayallerimizdeki gibi bir eve sahip olamıycas ama hem uygun hemde çok cuzzi miktara ev sahibi olmuş olucas.ve bence herşeydende güseli aramızda hiç tatsızlık olmadan ve ben söylemiş olmadan onun böyle bi teklifle gelmesi çok sevindirdi beni..belki ben bu kadar uygun bir dille söyleyemeyebilrdim.kartalda uğur mumcu da çok hoş sitelerde üstelik çokda uygun fiyatlara ev bakıorus iki gündür.ikimizde ilk defa gittik oralara ama bayıldık açıkçası..oralardan almayı düşünüorus..hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim..beni çok aydınlattınız.

Çok sevindim senin adına, hatta eşinin adına. Çünkü bu tarz düşünceler insanda farklı intiba bırakabiliyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Not: Okumakta çok zorlandım concon Türkçesi olmuş biraz. Dikkat ederseniz çok daha güzel ve anlamlı olur yazdıklarınız :46:

Back