Evimi sevmiyorum

tatlimay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
103
58
98
Evimizi evlenmeden önce kredi ile aldık. Güzel bi semtte güzel bi siteşe çocuk Park'ı falan gayet güzel bi site. Tabi böyle sitelerin olduğu yer market falan uzak AVM'ler var taksi ile gidiyorum. Sorun Buda değil. Evim 2+1 sıfır daire. Salonum çok küçük eşyalarımı alırken hiç içine sinmedi. Sanki 40 yıllık evli evi gibi. 4 yıllık evliyim. Eşim asla taşınmaz. Israr ediyorum satıp daha geniş bi eve çıkalım diye ama borca girmek istemiyor. Eve ne bi eşya ne bi temizlik yapasım geliyor. Öyle Hayalimdeki eve geçmeyi bekliyorum. Eşimi nasıl kandırıcam

Ev, kadinin cok zaman gecirdigi yerdir. Erkeklerin pek umru olmaz. Evini sevmiyorsan o evde asla mutlu olamazsin. Kendimden bilirim. Kirada oldugum icin degistirdim. Ev kadar lokasyon da cok onemlidir. Demem o ki evini sevmiyorsan, o evi supuresin bile gelmez.

Evimizi evlenmeden önce kredi ile aldık. Güzel bi semtte güzel bi siteşe çocuk Park'ı falan gayet güzel bi site. Tabi böyle sitelerin olduğu yer market falan uzak AVM'ler var taksi ile gidiyorum. Sorun Buda değil. Evim 2+1 sıfır daire. Salonum çok küçük eşyalarımı alırken hiç içine sinmedi. Sanki 40 yıllık evli evi gibi. 4 yıllık evliyim. Eşim asla taşınmaz. Israr ediyorum satıp daha geniş bi eve çıkalım diye ama borca girmek istemiyor. Eve ne bi eşya ne bi temizlik yapasım geliyor. Öyle Hayalimdeki eve geçmeyi bekliyorum. Eşimi nasıl kandırıcam
Bizde ev için kosturuyo ruz bi tane begendim eşim semtini sevmedi ah keşke bnmde olsa

Galiba insanoğlu doyumsuz küçücükte olsa bi evim olsun istedim. Oldu şimdi dar geliyor. Evi sevmediğim için içine eşya alasım yok. Gün boyu güneş alıyor. Sıcaktan otuulamıuor. Kinse bize gelmek istemiyor. Salon okadar küçükkü 2 kişi gelse nefes alınamıyor. Çok az eşya var. Zaten fazla eşyadan da hoşlanmam. Öle biblolar falan hiç sevmem. Derdim salonum geniş olsun bi balkonum olsun. Yıllarca borç ödeyeceğiz bari mutlu olduğum ev olsun istiyoruö

Bence fazla takmayin. Onemli olan mutlu olmak. Benim evimde esyalarim da cok guzel ama esimle kavga ettigimizde esyalar ew gozume o kadar onemsiz geliyor ki istemiyorum hic birsey mutlu olmak istiyorum. Ama ben mutluyum maddi durumumuz iyi diyorsan esi e tatli dille soyle ama surekli soyle mutlaka kabul edeceektir. Ama birden de bise olmasini bekleme yavas yavas hersey.sabret

ahhh küçük ev ne güzeldir
3+1 kiradayım
ne temizliğe yetişebiliyorum ne de her odayı kullanabiliyorum

hep gözüm mutfağı ayrı olan 1+1 lerde
gel evlerimizi değişelim
bende bi salon var 30 metrekareden büyüktür belki
ama naptım kapısını kitledim 1 senedir hiç oturmadık bile :)

Ev almak yerine eşyalarınızı mı değiştirseniz acaba? Minimal eşyalarla harikalar yaratabilirsiniz.

Küçük ve yeni evlere eski eşyalar olmuyor haklınız tahmin ediyorum.
Evde kendini göstrmiyor öyle olunca.
Eşyaları değiştirmeye bakın bence eşinin ikna etmek daha kolay olur.
Yeni gelin komşumuz varsa evini görmenizi tavsiye ederim :KK50:

Balkon da mı yok?

Bence salon ve mutfak çok önemli, keşke alırken küçüklüğü göz önünde bulundursaydınız.

Mala, eşyaya çok mu değer yüklüyoruz ki acaba?

Ne yaşamak istediğim şehirdeyim, ne de hayallerimdeki evde hayallerimdeki eşyalarla yaşıyorum.

Huzur olsun içimde, yuvamda yeter..

Onun olmadığı zamanlar da en diplerdeyim işte. .

Evi değilde eşyalari değiştirseniz. Güzel bi dekorasyonla ferah bir eviniz olur.

Ev degismektense dekorasyon degisimi kolay. Ya Allah de sevmedigin seyleri ikinci elden sat yeni dekorasyon yap gerekirse mimar yardimi al

Allahım aldatılıyorum kv şöle koca böle konularına o kadar kanalize olmuşum ki eşimi sevmiyorum diye okudum.. konu sahibi evden bahsediyor hala bekliyom konu kocaya ne zaman gelicek diye.. boşan sevmiyosan diyecektim kursağımda kaldı:-)

konu sahibi eşyalarınızı değiştirin bence de ..

Back
X