- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
siz 1 günde ne yapmasını bekliyodunuz ki
sizin dolapları cifledi dediğiniz şeyler yada ocagın telleri falan filan bunlar ince iş
yani temizlikçinin yapacagı işler deil
o sadece camları kapıları siler tozu alır yerleri temizler ve tuvalet banyo
bi de bulasıktan bahsediyosunuz
yapmayın allah aşkına o da insan motor deil sonuçta:44:
İlk defa geldi sanırım.İlk defa temizlenecek bir evde bir günde her şeyi bitiremez ki...Düzenli olarak alırsanız işler rayına oturur.O da sizin düzeninizi öğrenir,ona göre hareket eder.Hem siz de ona yardım etmek zorunda kalmazsınız.Siz de iş yaptıktan sonra kadın almanın da pek bir mantığı yok bana göre. ://
canım sen ince işlerini yaptırmışsın kadına. onun yapması gereken işler değil ki bunlar. bunlar yapılsın istiyorsan günlük yardımcı alman lazım.
eşimde aynısını söyledi.kendin yaptıktan sonra kadına neden okadar para verdin dedi... ilk defa geldi evet.akşama kadar elinden telefon düşmedi.kızı 3 te başladı aramaya ne zaman geleceksin diye.her 10 dk da biri aradı.en sonunda söyledim.nekadar çok telefon geliyo size dedim ama yinede konuşmaktan vazgeçmedi.telefonda konuşcam diye yetiştiremedi zaten
mutfakta sadece 2 dolap gözü yerleştirdi.ben cifledim o sildi.ben tekrar üstünden duru suyla silip kuruladım.perdelerin çoğunu ben taktım.vitrini ben yerleştirdim.yerlerde halı olmadığı için sadece sildi.ben tekrar üstünden bi daha sildim...yaptığı iş sadece cam ve kapıları silmek oldu.bide salonun 6 m2 lik halısını süpürdü...tüm gün boyunca yaptığı bu
peki temizlikçi ne iş yapar???? o işi değil bu işi değil.söylermisin temizlikçi ne işe yarar??? ne iş yapar.tozu ben alıp yerleri ben sildikten sonra???
peki temizlikçi ne iş yapar???? o işi değil bu işi değil.söylermisin temizlikçi ne işe yarar??? ne iş yapar.tozu ben alıp yerleri ben sildikten sonra???
birincisi şimdiye kadar deneyip tecrübe ettiklerime göre, kimse kendi eviymiş gibi itinayla yapmıyor bu işleri... yetiştirmek gayesi ile herhalde...
ayda bir gelen yardımcı büyük işleri yapıyor; cam silme, halı-koltuk silme, tüller yıkanacaksa çıkartıp, takma... ütüsünü yapamaz....süpürme, banyo,wc temizliği.. meaisi bu işlerle bitiyor zaten...benim tecrübe ettiklerimin hiçbiri mutfaktaki ince işlere girmek istemiyorlar, vakit kısıtlı olduğundan...
işini beğendğiniz birini 15 günde bir alırsanız o zaman düzenleme, dolap yerleştirme gibi işlere de vakit ayırabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?