- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
kusura bakmayın ama siz de bunları yapsanız bir günde bitiremezsiniz söyledikleriniz çoğu ıvır zıvırlar çok zaman alan şeyler yardmcı kadın camları kapıları siler yerleri temizler toz alır tuvaleti banyoyu temizler bukadar halılar duvarlar camlar aynı gün olacak iş değil hafta da iki gün alın ozaman düzene girer siz senelik temizliği yaptrmaya çalışmışsınz resmen
bence kesinlikle değiştirin yardımcınızı,
değiştirme imkanınız da yoksa "ben geçen sefer memnun kalmadım, banyo tuvalet bile yıkamadın" gibisinden lafı sokun. cep telefonunu da kapatsın bi zahmet,madem yetişmiyor.
zaten yeterince fazla vermişsiniz.
ankarada da 100 e geliyorlar, cam, kapı, mutfaktaki yağ lekelerinin çıkarılması, süpürme banyo tuvalet fix tarife yapıyorlar. ben almıyorum ihtiyacım olmadı şimdilik ama alırsam da çalıştırırım başında durup.
bir de astım hastasıyım demişsiniz, halıları nası yıkadınız? ben de astım hastasıyım o yüzden soruyorum. halıları dışarda yıkatıyorum.bence o konuda da kendinizi yormayın. tertemiz yıkıyor fabrikalar.
annem temizliğe gidiyor.bi kadın yarım gün diye 25 lira verip resmen senelik temizliğini yaptırırdı.ben biliyorum eve nasıl halde geldiğini ağlayacak gibi olurdu.karşınızdakininde insan bunu unutmadan davranın.size gelen kadının sürekli telle konuşmasını tasvip etmiyorum tabikide ama halıları yıkamak duvarları silmek çok uzun iştir ve bir günde yapılmaz.karşınızdaki insan ve 1 günde yapabilcekleri sınırlı.
evet ve çalışan kadın bütün gün çalışıyor ve sigortası bile yatmıyor o gün çalıştığı için.hasta olduğunda çalışamadığı için kimse ona para vermiyor.ve buna rağmen insanlar ''temizlikçi'' sıfatıyla verdiği ayakkabıları bile muhabbet konusu yapabiliyor.kimse zorla ayakkabı verilsin bir şeyler verilsin dememiş.bi elin yaptığı iyiliği diğer el görmezmiş.eğer beğenmediysen bir daha almazsın bu kadar basit.sana katılıyorum cnm para veriyolar diye insana yaptırmadıkları kalmıyo
evet ve çalışan kadın bütün gün çalışıyor ve sigortası bile yatmıyor o gün çalıştığı için.hasta olduğunda çalışamadığı için kimse ona para vermiyor.ve buna rağmen insanlar ''temizlikçi'' sıfatıyla verdiği ayakkabıları bile muhabbet konusu yapabiliyor.kimse zorla ayakkabı verilsin bir şeyler verilsin dememiş.bi elin yaptığı iyiliği diğer el görmezmiş.eğer beğenmediysen bir daha almazsın bu kadar basit.sana katılıyorum cnm para veriyolar diye insana yaptırmadıkları kalmıyo
karşınızdaki insan size saygı duyarsa sizde ona saygı duyarsınız.karşınızdaki sizi sadece temizlik yapan bir robot olarak görürse ve sırf o gün mutfaktaki bulaşıklar yetişmedi diye parasını haketmedi tüüh param boşuna gitti diyen biri olursa karşısında o insan da ona saygı duymaz.benim çevremde bir kaç hanım var temizliğe giden ve düşüncelerini biliyorum..bir defa saygı duymuyorlar..sonra kendilerini yormadan yapıyorlar kendileri söylerdi...
allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaşım..buradakiler 25 lirayı adama yedirir vallahi..annem temizliğe gidiyor.bi kadın yarım gün diye 25 lira verip resmen senelik temizliğini yaptırırdı.ben biliyorum eve nasıl halde geldiğini ağlayacak gibi olurdu.karşınızdakininde insan bunu unutmadan davranın.size gelen kadının sürekli telle konuşmasını tasvip etmiyorum tabikide ama halıları yıkamak duvarları silmek çok uzun iştir ve bir günde yapılmaz.karşınızdaki insan ve 1 günde yapabilcekleri sınırlı.
çok çelişkili bir konu haramdan helalden anlayan kişi işçi yada işveren hata yapmaz zaten..karşınızdaki insan size saygı duyarsa sizde ona saygı duyarsınız.karşınızdaki sizi sadece temizlik yapan bir robot olarak görürse ve sırf o gün mutfaktaki bulaşıklar yetişmedi diye parasını haketmedi tüüh param boşuna gitti diyen biri olursa karşısında o insan da ona saygı duymaz.
çok çelişkili bir konu haramdan helalden anlayan kişiişçi yada işveren hata yapmaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?