- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
yoo haklısın..insanlarçok değişik allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın dediğin tarz insanları biiyorum..sizi tenzih ederek söylüyorum insanlar çok acımasız 2-3 kuruş para eline geçti mi bir şey olduk sanıyorlar.tabiki de dediğiniz gibi işi yapanın haketmesi gerek helal olması gerek aldığı paranın ve parayı verenin de o parayı elinin titremeden vermesi gerek.
sizi tenzih ederek söylüyorum insanlar çok acımasız 2-3 kuruş para eline geçti mi bir şey olduk sanıyorlar.tabiki de dediğiniz gibi işi yapanın haketmesi gerek helal olması gerek aldığı paranın ve parayı verenen de o parayı elinin titremeden vermesi gerek.
o bayana gerçekten üzüldüm içim cız etti meleği cennettedir Allah sabır versin.yoo haklısın..insanlarçok değişik allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın dediğin tarz insanları biiyorum..
yine hamile bir arkadaş vardı...kocasının ssk sı yok ikinciye hamile..
temizliğe gidiyor ve tanıdığım yaşlı bir hanımın evine...ve ogün bebeği düşmüş...
kimse kimseye acımıyor çok kötü oldu ortam..insanlar parayla sevabıda alırız sanıyorlar...
evet arkadaşım yıpranmak insanın yanına kalıyor geriye getirisi bir emekli maaşı bile olmuyor.malesef ki mecburiyetten.insanlar kendi tuvaletini temizlemeye tiksinirken başkasınınkilerini temizlerken zevk almaz herhalde.ama alınteriyle kazanılan para hep daha hayırlı olmuştur.ben okuyorum çok şükür.ve mesleğimi elime alınca biliyorum ki bende yardım için birine ihtiyaç duyucam.ama bunları bildiğim için onlar gibi davranmıycam.ve işini yapmayan insanda hakkım kalsın ona razıyım yeter ki kimsenin hakkı bende kalmasın.başımın gözümün sadakası olur derim ve ben en baştan yapacağı işleri konuşurum yapmadıysa onun suçu olur bir daha da çağırmam.yapmadı etmedi diye arkasından söylenmem.Size kesinlikle katılıyorum benim annem de yıllarca temizlik işine giderek bizi büyüttü + gittiği yerde çocuğa da bakardı ve o da birçok acımasız insanlara maruz kaldı yıllardır verdiği emekler yanına üzüntü ve yıpranma olarak kar kaldı bu durumları çok iyi biliyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyor ve katılıyorum. İnsanlar emeğin değerini bilmeli..
o bayana gerçekten üzüldüm içim cız etti meleği cennettedir Allah sabır versin.
evet arkadaşım yıpranmak insanın yanına kalıyor geriye getirisi bir emekli maaşı bile olmuyor.malesef ki mecburiyetten.insanlar kendi tuvaletini temizlemeye tiksinirken başkasınınkilerini temizlerken zevk almaz herhalde.ama alınteriyle kazanılan para hep daha hayırlı olmuştur.ben okuyorum çok şükür.ve mesleğimi elime alınca biliyorum ki bende yardım için birine ihtiyaç duyucam.ama bunları bildiğim için onlar gibi davranmıycam.ve işini yapmayan insanda hakkım kalsın ona razıyım yeter ki kimsenin hakkı bende kalmasın.başımın gözümün sadakası olur derim ve ben en baştan yapacağı işleri konuşurum yapmadıysa onun suçu olur bir daha da çağırmam.yapmadı etmedi diye arkasından söylenmem.
ama şuda bir gercek bazıları varki resmen kaşınan saygısız terbiyesiz lafını bilmeyen hadi lafıını bilmezde işi iyi olur oda yok öylelerine denk gelmemek gerek allah iyilerle karsılastırsın mübarek günlerde
canım senin hassasiyetini anlıyorum..terbiyesizliği onaylamıyorum fakat işini bilmeyen insan her meslekte vardır.
çok kötü talihsizlik olmuş acemilerdi sanırım ya ne diyim ki tabi bu konu da savunamam onları kadın uyarsaymış keşke ama olan olmuşkızkardeşimin arkadaşları namazında niyazında insanlar çok zenginlere gidiyorlar ek gelir olsun diye..hanım çok pahalı bir mutfak dolabı yaptırmış dış yüzeyi parlak olan onun dışını süngerin yeşil yeriyle ovmuşlar ve çizilmiş hepsi..sonra hanım gelince şok olmuş nasıl oldu demiş biz geldiğimizde böyşeydi demişler kadın kovmuş bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?