Evimi temizlettim ama kadın uyuşuk çıktı:((

yoo haklısın..insanlarçok değişik allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın dediğin tarz insanları biiyorum..
yine hamile bir arkadaş vardı...kocasının ssk sı yok ikinciye hamile..
temizliğe gidiyor ve tanıdığım yaşlı bir hanımın evine...ve ogün bebeği düşmüş...
kimse kimseye acımıyor çok kötü oldu ortam..insanlar parayla sevabıda alırız sanıyorlar...

Size kesinlikle katılıyorum benim annem de yıllarca temizlik işine giderek bizi büyüttü + gittiği yerde çocuğa da bakardı ve o da birçok acımasız insanlara maruz kaldı yıllardır verdiği emekler yanına üzüntü ve yıpranma olarak kar kaldı bu durumları çok iyi biliyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyor ve katılıyorum. İnsanlar emeğin değerini bilmeli..

o bayana gerçekten üzüldüm içim cız etti meleği cennettedir Allah sabır versin.

evet arkadaşım yıpranmak insanın yanına kalıyor geriye getirisi bir emekli maaşı bile olmuyor.malesef ki mecburiyetten.insanlar kendi tuvaletini temizlemeye tiksinirken başkasınınkilerini temizlerken zevk almaz herhalde.ama alınteriyle kazanılan para hep daha hayırlı olmuştur.ben okuyorum çok şükür.ve mesleğimi elime alınca biliyorum ki bende yardım için birine ihtiyaç duyucam.ama bunları bildiğim için onlar gibi davranmıycam.ve işini yapmayan insanda hakkım kalsın ona razıyım yeter ki kimsenin hakkı bende kalmasın.başımın gözümün sadakası olur derim ve ben en baştan yapacağı işleri konuşurum yapmadıysa onun suçu olur bir daha da çağırmam.yapmadı etmedi diye arkasından söylenmem.

ama şuda bir gercek bazıları varki resmen kaşınan saygısız terbiyesiz lafını bilmeyen hadi lafıını bilmezde işi iyi olur oda yok öylelerine denk gelmemek gerek allah iyilerle karsılastırsın mübarek günlerde

İşin içinde olduğunuz için çok hassassınız sonuna kadar da katılıyorum size.. Bazen bazı insanlar birilerini parayla satın aldığını sanıyor.

İş verenler bazen çok zalim olabiliyor..

Fakat bu da tartışmasız bir gerçek ki bazende çalışanlar paralarını haketmiyorlar. Bu şekildede iş verenler madur oluyor..Çünkü yardımcı nasıl parayı kolay kazanmıyorsa , karşısındaki işverende parayı kolay kazanmıyor.

Eğer bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalı ve yine eğer bir iş yaptırılıyorsa hakkıyla davranılmalı..

Saygı konusunda ise yardımcılara daha çok saygı duyulması gerekiyor diye düşünüyorum..

Her zaman iş veren daha nazik ve daha ılımlı olmalıdır.

Bu konuda bende sıkıntı çeken birisiyim.Temizlik için eve kadın çağırıyorum,tüm işi birlikte yapıyoruz.Sonra ona parasını verip gönderip,hala temizliğe devam ediyorum.Sabah 9 akşam 6'ya kadar sadece camları ve yerleri silip hadi eyvallah diyor ki yerleri bile sadece açık yerleri siliyor.İllaki başında beklemek şunu yap bunu yap demek gerekiyor ki bu şekilde davranmakta benim hoşuma gitmiyor.Bir daha temizlikçi çağırmıyacağım diye karar alıyorum,çalışan bir bayan olduğum için mecbur kalıyorum.

kızkardeşimin arkadaşları namazında niyazında insanlar çok zenginlere gidiyorlar ek gelir olsun diye..hanım çok pahalı bir mutfak dolabı yaptırmış dış yüzeyi parlak olan onun dışını süngerin yeşil yeriyle ovmuşlar ve çizilmiş hepsi..sonra hanım gelince şok olmuş nasıl oldu demiş biz geldiğimizde böyşeydi demişler kadın kovmuş bunları..

terbiyesizliği onaylamıyorum fakat işini bilmeyen insan her meslekte vardır.

Son düzenleme:
terbiyesizliği onaylamıyorum fakat işini bilmeyen insan her meslekte vardır.
canım senin hassasiyetini anlıyorum..
bu durum farklı bir durum..
mülayim mazbut olan hep ezilir..bu dünyada gözü açık uyanıklar kazanır..
yada kazandık zanneder..mal mülk hepsi yalan herkez aynı toprağa gömülüyor ölümden kaçış yok...
birde bunu bilse insanlar...
kadınlar toplumda daha çok ezliyor sosyal hakları kısıtlı..
varlığıda yokluğuda görmüş insanım herkesimden arkadaşım var..
insanları az çok tanıdım seni anlıyorum..

çok kötü talihsizlik olmuş acemilerdi sanırım ya ne diyim ki tabi bu konu da savunamam onları kadın uyarsaymış keşke ama olan olmuş

Benim bildiğimde kaba temizliği yapar gider kadın mutfaga asla girmez sadece dolabı filan çeker altını siler
Camdı yerlerdi kapılar banyo bitti.İçinize sinmediyse bir daha almazsınız aynı kişiyi yada başta konuşun
Ben bunları bunları istiyorum yapmıycaksanız gelmeyin..
Ben birkere aldım pişman oldum Kadına parasını verdim gitti
Başlarında durmama ragmen yalap şalap yaptılar 100 lira aza değil tabii
Temiz yapsın istiyo insan kabasını yaptılar ben zamanım oldukça inceden temizledim mühim değildi
Ama 2 dak yanlız bıraktığımda gördüğüm manzara şok etti beni kap vermeme ragmen yerleri sildiği pis suyla mutfaqk dolaplarını siliyodu şok oldum
2 kişi çağırmıştım taşınıyodum tek başına başa çıkamazlar diye 2 saatte temizlik bitti..
Araştırın memnun olunan kişilerden seçin seçtiklerinizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…