- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
tuvalet banyo yok.halı koltuk silme yok.tül yıkama asma yok.sadece 1 perde ve tül astı.süpürme yok....gerisi size kalmış.yorumsuz
Merhametli olunacak bir durum yok,çünkü konu sahibi o kadar merhametli ki,kadın yan gelip yatmış resmen,o çalışmış.Millet de sokaktan toplamıyor parayı,tabiki o da işini hakkıyla yapacak.
bence bütün işi siz yapmışsınız ben kadın geldiği zaman hiç birşey yapmıyorum bunun dışında vitrin içi veya fırın teli gibi ayrıntılara girmezler bunlar çok da zor iş değiller belli aralıklarla kendimiz yapabiliriz zaten. farklı birini araştır derim bir de ne kadar ücret ödedin tam gün mü geldi?
Sadece ilk konuyu okudum aralarda ne söylendi bilmiyorum benim fikrim yardımcınızı değiştirin. Ya da hiç almayın zaten işin yarısından çoğunu siz yapmışsınız
tam gün geldi.60 kendisine verdim.küçük kızını getirmiş yanında 5 lira ona verdim.4 tane gece ayakkabısı verdim.1 tane büyük oyuncak ayı verdim(torunum var dedi) 1 poşette yiyecek hazırladım evden.kuru erzak.yani anlayacağın ayakkabıları saymazsak yuvarlama 100 liraya geldi bi temizlikçi
temizlikçi konusunda çok ama çok şanslı olanlardanımmmmmmsağolsun gelince ütü dolap temizliği buzdolabı içi her şey ama aklınıza gelen herşeyği yapıyo tam gün 100 tl alıyo ama evim hakketten missssssssssssssssssssssssssssss oluo
peki temizlikçi ne iş yapar???? o işi değil bu işi değil.söylermisin temizlikçi ne işe yarar??? ne iş yapar.tozu ben alıp yerleri ben sildikten sonra???
canım wc yi ve banyoyu mutlaka temizlemesi gerekirdi,ocaı tellemesi falan ince iş,bide mutfak dolapları,bulaşıklar onları ellemez
şimdi bizde de var bi tane.sabah 9da geldi yarım gün diye anlaştık.sadece silecek süpürecek toz alacak,bi mutfak halısı sildi bide kanepe.bu kadar başka halı cam vs yok.1 olunca ben bırakırım bitmese bile diyo,1 saat geçerse ekstra 10lira daha alırım diyo,tüm gün 90,yarım olunca 45e gelcek işte..amaaa o kadar çok oyalanıyo,kanepeyi bi saat sildi fazla oyalanma çekip arkasını falan silmene gerek yok diyorum,süpürürken eşyaları çektirmiyorum bile.bide çenesi o kadar düşük ki,abuk sabuk sorular sorup duruyo,bi arkadışm tavsiyesiyle aldım acil almam gerekiyodu,ama bi daha almıcam çok pazarlıkçı onun emeği geçse ben kendim zaten veririm hakkını,altında arabayla falan geldi iş yerleri varmış minneti yok yani.bide evdeki bozuk olan şeyleri tamir etmeye çalışıyo yaa!bırak işini yap işte:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?