Evimi temizlettim ama kadın uyuşuk çıktı:((

tuvalet banyo yok.halı koltuk silme yok.tül yıkama asma yok.sadece 1 perde ve tül astı.süpürme yok....gerisi size kalmış.yorumsuz

Bu konuyu çözmenin basit yolu var; başka temizlikçi denemek gibi...

Belli aralıklarda almanız daha mantıklı, ayda 1 kere almakla tüm evin işini halledemez haliyle..

aksaraydayım ben.haftada 1 gün tatilim olduğu için pazar günü aldım.bundan sonrada ablama gelen ablayı çağıracağım.haftada 1, yarım gün gelip toz alıp süpürüp siler.aylık 150 liraya gelir oda

cam,kapı silme dolap cifleme onlar bir günde yapılacak iş değil.biz bir bahar temizliği bayram temizliği annem ve ben iki kişi on günde bitirdik.herkes temizliği bir günde bitirseydi pasaklı kadın hiç olmazdı.valla sabah kalktım hafta başı dip köşe temizliği yaptım halıları kaldırıp çırptım kanepeleri çekip arkalarını sildim bütün bi evin bide mobilyası falandı tozlarının alımı yeni oturdum anca bitti.siz kadından büyüktemizlik yapmasını beklemişsiniz.oldu olacak birde duvarları sildirseydiniz.iki odanın camını silmek dahi insanı mahveder.siz işverenler keşke biraz daha merhametli olsa

Merhametli olunacak bir durum yok,çünkü konu sahibi o kadar merhametli ki,kadın yan gelip yatmış resmen,o çalışmış.Millet de sokaktan toplamıyor parayı,tabiki o da işini hakkıyla yapacak.

Merhametli olunacak bir durum yok,çünkü konu sahibi o kadar merhametli ki,kadın yan gelip yatmış resmen,o çalışmış.Millet de sokaktan toplamıyor parayı,tabiki o da işini hakkıyla yapacak.

biz nasıl başkasının işini yapıyosak,kahrını çekiyosak,bitmeyeceğini bildiğimiz işi bilerekte olsa yetiştirmeye çalışıyosak,mesaiye kalıyosak,onlarda bitsede gitsek moduna girmeyecek.ben astım hastasıyım ama kadın yağlı olan dolapları bile toz alır gibi silip geçtiği için ben ciflemek zorunda kaldım.cifledim ve ondan duru suyla silip kurulamasını istedim.yok ben öyle dememişim.bezle tekrar toz alır gibi silmiş.cifler dolaplara yağlanmış ve bulaşıklı gibi bi görüntü oluştu.ben tekrar suyla 2 sefer sildim bide kuruladım.halı yıkamadı,duvar silmedi,tuvalet banyo temizlemedi.sadece cam ve kapı sildi.benim evimin camlarını silmek yarım saat tutmaz.kiiiiiiiiiii devamlı evde kalmıyoruz biz.haftanın 3 5 günü babannede kalıyoruz.eve uğramıyoruz bile..kanepeleri ben süpürdüm.örtülerini ben yerleştirdim.perdeleri ben astım.mutfağın fırınını baharatlıklarını ben temizledim.güya ben elimi sürmeyecektim.kadın telefonla konuşcam diye tuvaletten çıkmadı

tam gün geldi.60 kendisine verdim.küçük kızını getirmiş yanında 5 lira ona verdim.4 tane gece ayakkabısı verdim.1 tane büyük oyuncak ayı verdim(torunum var dedi) 1 poşette yiyecek hazırladım evden.kuru erzak.yani anlayacağın ayakkabıları saymazsak yuvarlama 100 liraya geldi bi temizlikçi

Sadece ilk konuyu okudum aralarda ne söylendi bilmiyorum benim fikrim yardımcınızı değiştirin. Ya da hiç almayın zaten işin yarısından çoğunu siz yapmışsınız

temizlikçi konusunda çok ama çok şanslı olanlardanımmmmmm sağolsun gelince ütü dolap temizliği buzdolabı içi her şey ama aklınıza gelen herşeyği yapıyo tam gün 100 tl alıyo ama evim hakketten missssssssssssssssssssssssssssss oluo

yan gelip yatmasına karşılık ihya etmişsiniz kadını. gerçi hayırda karşılık beklenmez..o da aldığı parayı haketseymiş bari.
annemler alıyor bayram için.halı, koltuk,cam kapı silinir.tuvalet,banyo temizliği yerleri süpürüp siler.vitrin ve dolap içlerini ellemzler.ama akşama kadar bitirir.ince işe girmezler.keşke önceden sorsaydınız başkalarına.herkesin temizliği güzel olmaz....

Son düzenleme:
düzenli alırsanız böyle sorunlar yaşamazsınız.Bir de evinize gelen bayan sizin yapabileceğiniz işleri yapmasa daha iyi olmaz mı?Ben yapacağım küçük işlerle onun zaman kaybetmesini istemem.Kapı-cam,yer veya halı silmeyi yapsın.

Temizlikçiyi yönetmemişsin ki. Belki siler diye kendi haline bırakmışsın.Senin istediğin ve söylediğin yerleri mutlaka silmek zorunda.İşini bitirmedende bir yere gidemez.

Bize gelmez böyleleri, bende geçenlerde aldım bir tane mecburiyetten hem hamileyim hemde engelli bir bayanım saat 9o da geldi akşam 16:30 da gittiler birde iki kişi geliyorlarmış ama ben bu halimle onların yaptığını zaten yapardım, temizlikçi konusunda bende çok şanssızım diye düşündüm .

çevrenizdekilerin çalıştığı yardımcı bayanlar varsa onlara sorun. hem referansınız olur, deneme yanılma yoluna gitmemiş olursunuz. hem de daha güvenilir olur.

peki temizlikçi ne iş yapar???? o işi değil bu işi değil.söylermisin temizlikçi ne işe yarar??? ne iş yapar.tozu ben alıp yerleri ben sildikten sonra???

Senin yaptığın bu hatayı ben de çok yaptım. Ama akıllandım. Elini oyalayacak basit iş vermeyeceksin, çoğunun işine geliyor çünkü.
Ben 1 defa salon perdesi ütületip astırdım, hamile olduğum için. İnan 2 saat sürdü ütüleyip asması. Birçok işi yetiştiremedi. Artık kuru temizlemeye veriyorum, zaten o kadar çabuk kirlenmiyor.

Bir de zarar verecekleri işleri yaptırmıyorum. Mesela ocağımı çizebilir, o yüzden asla sildirmem. Metal temizleyici ile kendim nazikçe siliyorum. Kimse kimsenin eşyasına özen göstermiyor malesef. Önceden aldığım bayan, elektirkli süpürgeyi taşırken duvarlara öyle bir sürterdi ki, inan ben doğumdan evvel ev boyatmak zorunda kaldım gelen giden olur diye.

KAdın eve gelince yapacağı işleri sırala, başında durman şart değil. Sonradan kontrol edersin. Ama tabi kadının işi bitmeden, ki düzelttirme şansın olsun.

canım wc yi ve banyoyu mutlaka temizlemesi gerekirdi,ocaı tellemesi falan ince iş,bide mutfak dolapları,bulaşıklar onları ellemez

şimdi bizde de var bi tane.sabah 9da geldi yarım gün diye anlaştık.sadece silecek süpürecek toz alacak,bi mutfak halısı sildi bide kanepe.bu kadar başka halı cam vs yok.1 olunca ben bırakırım bitmese bile diyo,1 saat geçerse ekstra 10lira daha alırım diyo,tüm gün 90,yarım olunca 45e gelcek işte..amaaa o kadar çok oyalanıyo,kanepeyi bi saat sildi fazla oyalanma çekip arkasını falan silmene gerek yok diyorum,süpürürken eşyaları çektirmiyorum bile.bide çenesi o kadar düşük ki,abuk sabuk sorular sorup duruyo,bi arkadışm tavsiyesiyle aldım acil almam gerekiyodu,ama bi daha almıcam çok pazarlıkçı onun emeği geçse ben kendim zaten veririm hakkını,altında arabayla falan geldi iş yerleri varmış minneti yok yani.bide evdeki bozuk olan şeyleri tamir etmeye çalışıyo yaa!bırak işini yap işte:95:

bana yaklaşık 100 liraya mal oldu tam gün.yerlerde halı yoktu.hepsini yıkadım birazı balkonda seriliydi daha kurumamıştı.kuruyanlarıda sarıp kaldırdım .kuru yer.. perdeleri ben astım boyu kısa uzanmasın fazla diye.o sildi arkasından ben bi daha sildim.tuvalet banyayo hiç girmedi.ikna olduğum tek konu cam ve kapıların tozu gitti.ev toplandı:)....

Ben de çalışırken bir defa çağırdım, 90 TL verdim tam gün. Evim küçük, fazla eşyam yok öyle vitrindi bibloydu süs püs öyle şeylerim yoktur. Pencerelerim küçük tek cephe,tül perde de yıkatmadım, halılarım koltuklarım temiz, zaten beyaz deri çamayır suyuyla cam sil gibi yapıp bi kere siliyorum kafi. Buna rağmen elinden telefon düşmediği için akşam saat 4 - 5 gibi bitirdi işini. Eşimle dışarda işlerimiz vardı başında duramadık işini bitirdi gitti, banyoya bi baktım dokunmamış bile Yerleri nasıl silmişse basit lekeler var onlar bile duruyor. Bende çalışıyorum ya sevindim evim tertemiz oldu diye. Onun yaptığını akşam işten gelince 2 saatte yaparım ben hala acıyorum o 90 TL ye.

kusura bakmayın ama siz de bunları yapsanız bir günde bitiremezsiniz söyledikleriniz çoğu ıvır zıvırlar çok zaman alan şeyler yardmcı kadın camları kapıları siler yerleri temizler toz alır tuvaleti banyoyu temizler bukadar halılar duvarlar camlar aynı gün olacak iş değil hafta da iki gün alın ozaman düzene girer siz senelik temizliği yaptrmaya çalışmışsınz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…