EVİMİ TERK ETMELİ MİYİM :(

mispery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
25
7
6
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, bir kaç başlık altında sohbetlerinize şahit olmuştum, çok samimi geldi, yazmak istedim.
Benim sorunum şu; 8 aylık evliyim iğrenç bir süreç geçirerek evlendim, aileler önce olur dedi sonra benim babam karşı çıktı yapamazsın dedi, sonra bir sürü sıkıntı problem yaşadık ve güç bela evlendik aileler görüşmüyor ama biz her iki tarafın ailesi ile de görüşüyoruz elbette.
Fakat 8 aydır her hafta mutlaka kavga ettik, her kavgada ilk haftadan beri boşanma muhabbetleri dile getirildi, birbirimizi çok kırdık çünkü birbirimize uygun eşler değildik aileler bunu gördü ama biz görmedik.
Birbirimizi de sevdik ben eşimi ondan çok fazla sevdim tabi o da hep bunu söyler, o istediği için kapandım ve kendime dair bir çok şeyden vazgeçtim.
Şimdi geldiğimiz son durum şu, biz bayram için birlikte onun ailesinin yanına gidecektik ve yine kavga ettik bir hafta aynı evde ruh gibi gezdik birbirimizi görmeden ve o hafta sonunda akşam yola çıkacağı gün yine çok kavga ettik ve o gitti, giderken ben dönünce bu işi bitireceğim zaten iki gün önce ailemle konuştum diyerek...
Ben de ailemin yanına geldim, annemler tekrar gitmemi istemiyor, eşim de iki hafta boyunca ailesinin yanında, ben tekrar gidip o döndüğü zaman konuşup mu ailemin yanına geleyim yoksa hiç dönmeden bir gün gidip eşyalarımı alıp evin bir köşesine not bırakıp dönmeli miyim?
Hangisi doğru bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen :(

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, bir kaç başlık altında sohbetlerinize şahit olmuştum, çok samimi geldi, yazmak istedim.
Benim sorunum şu; 8 aylık evliyim iğrenç bir süreç geçirerek evlendim, aileler önce olur dedi sonra benim babam karşı çıktı yapamazsın dedi, sonra bir sürü sıkıntı problem yaşadık ve güç bela evlendik aileler görüşmüyor ama biz her iki tarafın ailesi ile de görüşüyoruz elbette.
Fakat 8 aydır her hafta mutlaka kavga ettik, her kavgada ilk haftadan beri boşanma muhabbetleri dile getirildi, birbirimizi çok kırdık çünkü birbirimize uygun eşler değildik aileler bunu gördü ama biz görmedik.
Birbirimizi de sevdik ben eşimi ondan çok fazla sevdim tabi o da hep bunu söyler, o istediği için kapandım ve kendime dair bir çok şeyden vazgeçtim.
Şimdi geldiğimiz son durum şu, biz bayram için birlikte onun ailesinin yanına gidecektik ve yine kavga ettik bir hafta aynı evde ruh gibi gezdik birbirimizi görmeden ve o hafta sonunda akşam yola çıkacağı gün yine çok kavga ettik ve o gitti, giderken ben dönünce bu işi bitireceğim zaten iki gün önce ailemle konuştum diyerek...
Ben de ailemin yanına geldim, annemler tekrar gitmemi istemiyor, eşim de iki hafta boyunca ailesinin yanında, ben tekrar gidip o döndüğü zaman konuşup mu ailemin yanına geleyim yoksa hiç dönmeden bir gün gidip eşyalarımı alıp evin bir köşesine not bırakıp dönmeli miyim?
Hangisi doğru bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Anlaşamıyorsanız açın davanızı boşanın.
Ama öyle not bırakmak gibi arabeske bağlamak komik bence.
Arayın eşinizi,durumu anlatın,gidin başvurun mahkemeye.

Not mu onlar benim bildiğim şarkı klipleri ve filmlerde oluyor...
Olmuyorsa boşancaksınız yani.

Biz aslında mücadele etmedik bu evlilik için, çok didindik uğraştık ama sonrasında evliliği yürütmek için çaba olmadı. ilk haftadan beri de hep boşanma muhabbetleri uçuştu havada, döndüğünde açacağız davayı ama ben neden böyle karmakarışığım bilmiyorum.

olmuyorsa olmuyor, zorlamayın bence.
aileler demekki dediğiniz gibi görmüş öncesini sonrasını, ama insan yaşamadan tecrübe etmeden bilemiyor.
Eşiniz zaten demiş diyeceğini, daha fazlasına gerek yok.
Gidip eşyalarınızı toparlayın, not falan bırakmanıza da gerek yok, lise yıllarında değilsiniz.
Melankoliye girmeden, ayrılmanız en doğrusu gibi.
Karar sizin hayat sizin, kendiniz için en doğru seçimi yapacaksınızdır zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bence kendinize ait cok seyden vazgectiginiz icin mutlu degilsiniz. Keske zevk aldığınız şeylerden vazgecmeseydiniz belki şu an evliligi kurtarma cabaniz ve gücünüz olurdu.
Ben boyle bir sey icin bosanin diyemem ama hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Haklısınız. kendimi tanıyamıyorum artık, aynada bile çok farklı görünüyorum, evime döneyim mi dönmeyeyim mi onu da bilmiyorum.

olmayınca olmuyor uzatıp daha çok incinmenize gerek yok
en kısa zamanda yol verin ki
kendi hayatınızı ne kadar çabuk kurmaya başlarsanız o kadar iyi olacak sizin için

Umarım öyle olur, defalarca kapıldım tekrar tekrar denedik ama hiç kusuru hatayı kendinde aramadı her zaman ben ve ailem suçlu oldu, yoruldum artık. Terapiste gidelim dedim kaç kez ona da karşı çıktı, hiç takatim kalmadı artık, bayram sonu dönecek ne olacak nasıl olacak bilmiyorum, aynı iş yerinde çalışıyoruz üstelik. :(:işsiz:

Biz aslında mücadele etmedik bu evlilik için, çok didindik uğraştık ama sonrasında evliliği yürütmek için çaba olmadı. ilk haftadan beri de hep boşanma muhabbetleri uçuştu havada, döndüğünde açacağız davayı ama ben neden böyle karmakarışığım bilmiyorum.
Siz bence işi sadece boşanmak kurtarır gibi düşündünüz. Ben hep son bir şans verilmesi taraftarıyım. Bir kez daha oturun konuşun birbirinizi kıran davranışlarınızı sakince dile getirin derim . Ben olsam son bir kez denerdim. En kötü ihtimal bir ay geç boşanırsınız. Olmazsa artık yapacak bişey yok

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Eşimle konuştuk, Ankara'da bir aile terapisti bulduk, umarım her şey güzel olur hepimiz adına teşekkür ederim.

Back
X