İkinci bir şans istememiş ki,nasıl vereceksiniz?Kim ister yuvasi yikilsin. Ama 10 gunde bir kez aramadi. Sabah 10 da biraktim cektim kapiyi. Gece 11 de aradi. " Aramak icin cok erken bi saat " dedim. "Ben aramadim annem sor nereye gitmis" diye arattirdi dedi. Bide kapatirken iyi geceler diyor. Ikinci bi sans vermek aptallik olmaz mi?
İyi otursun işte simdi anasiyla rahatlamistir. Bakalim ne kadar mutlu huzurlu olacakAnnem de annem diyen bir eşti sorunum. Beni umursamıyordu. Ben yok muşum gibi davranıyordu. İhtiyaçlarını karşılayan biri gibi hissediyordum. Sevilmiyordum.
3 yıl insan sevmediği biriyle çıkar mı3 yıl çıktık 3 ay nişanlı kaldık. Aşktan gözü kör olanlardanım. Evlenmeden önce tabiki böyle değildi. Alışma süreci dedim. Oda ailesinden ayrıldı dedim. Zaman vermeye çalıştım. Ama yok adam, adam değil. Bende zararın neresinden dönersem kar dedim.
Bi kere annesiyle konusuyordu. Annesi cocuk durumumuzu sordu. Esim" anne bile bile lades demiyelim" dedi. O gun kendimi kandirilmis gibi hissettim ve arkamdan konusup ana ogul kendilerini garantiye almislar megerse.
nasıl yani kaynanan nette senin konularını nasıla cmıs ki anlamadımEvimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.
söyle düsün bence baska kaynanan olsa bırak senin camasırlarını yıkayıp katlamayı direk cöpe atar geldiginde göremezsin bile ki bak kadın geen seni merak etmiss bence sorun kaynana degil esin olmalı ki hepımız 3 ay degil evlilige adapte süreki farklıdır ben 5 senede alıstım kimi 3 ay kimi 1 sene dur bakalım ailenin yanındasın zaten acele etme esi gelsin gitsin birazzKim ister yuvasi yikilsin. Ama 10 gunde bir kez aramadi. Sabah 10 da biraktim cektim kapiyi. Gece 11 de aradi. " Aramak icin cok erken bi saat " dedim. "Ben aramadim annem sor nereye gitmis" diye arattirdi dedi. Bide kapatirken iyi geceler diyor. Ikinci bi sans vermek aptallik olmaz mi?
En doğru karar o sevgisiz ortamdan uzaklaşmak olmuş. Yaşanmışlıklar var tabi canınızı acıtacak ama zaman geçtikçe iyikiler çoğalacak. Allah hayırlı kapılar açsın.Annem de annem diyen bir eşti sorunum. Beni umursamıyordu. Ben yok muşum gibi davranıyordu. İhtiyaçlarını karşılayan biri gibi hissediyordum. Sevilmiyordum.
3 aylık evli erkek karısını bırakıp dışarda sabaha kadar alkol alıyorsaKisaca antatiyim bardagi tasiran damlayi. Biz ilcede ikamet ediyoruz. Kv ilde. Esimin kuzeni askeriyede, izne geldi kv'ye kaliyordu. Esimj aradi hafta sonu gidecem gel goruselim diye. Bizde cuma is cikisi gittik kv'delere. Neyse kuzen zaten ortalikta yok saat 10 'da aradi esimi hadi disardayiz sende gel diye. Gitti benimkide biliyorum gec gelecekler. Saat 12.30 msj atii anahtari ayakkabinin icine koyun diye. Velhasil saat 4' te geldi. Ben uyumadim bekliyorum. Ickili, saat kac haberin varmi dedim " gec gelecem dedim ya " dedi. Yatti ama ben uyuyamadim. Aldim telefonunu. X bi kizla konusmus 7 dk. Arayan esim. Sabah sordum. O beni aradi dedi. Yalan soyleme dedim. Vatsapdan yazdi dedi. Yine yalan. En son ise girmis hayirli olsun dedim dedi. sanki hic bisey olmamis gibi sen annemle otur ben arabayi sanayiye goturecem deyince bende film koptu ve babamlarin yaninda aldim solugu.
Kv'de bir sorun goremedim ben bildigin kv iste... Camasir yikamis. Olabiliyor oyle seyler. Esin cok ciddi bir problem yalniz. Ikinci degil ilk sansi bile haketmiyomus. Hic arkana bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?