Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

İkinci bir şans istememiş ki,nasıl vereceksiniz?

Evliliğinizden çok çabuk vazgeçmişiniz...ilk zamanlar evlilik biraz zor olur...ama sonrasında rayına otururdu...demek ki hayırlısı böyleymiş.geçmişin üstüne bir sünger çekin ve yolunuza devam edin...o pişman olup size dönmüyorsa arkasından bir mendil sallayın gitsin...

Bakın kendiliğinizden tabiki tıpış tıpış geri gitmeyin aramasını adım atmasını bekleyin.Ancak gerçekten evlilik sabır işi acele kararlar vermeye gelmez.Biraz eşiniz olgunlaşmamış biri gibi geldi bana.O açıdan çabuk karar verip pişman olmayın.İlk seneler çok zor ben de yaşadım ama sonra evlilik oturuyo.Eşiniz belki de bu ilk evreyi kolay atlatamıyo evli olduğunu kabullenemiyo.

Bi kere annesiyle konusuyordu. Annesi cocuk durumumuzu sordu. Esim" anne bile bile lades demiyelim" dedi. O gun kendimi kandirilmis gibi hissettim ve arkamdan konusup ana ogul kendilerini garantiye almislar megerse.

3 yıl insan sevmediği biriyle çıkar mı
Hadi çıktı niye evlensin
Nerden çıkardın sevmediğini
Biraz daha açarmısın konuyu
Ne oldu da sabah 10 da çıktın evden
Evliliğin ilk zamanları çok zor hır gür kavga kıyamet çok olur.3 ayda hade boşanalım demek..
Bilemedim.Pişman olmakta var işin ucunda.

nasıl yani kaynanan nette senin konularını nasıla cmıs ki anlamadım

Kisaca antatiyim bardagi tasiran damlayi. Biz ilcede ikamet ediyoruz. Kv ilde. Esimin kuzeni askeriyede, izne geldi kv'ye kaliyordu. Esimj aradi hafta sonu gidecem gel goruselim diye. Bizde cuma is cikisi gittik kv'delere. Neyse kuzen zaten ortalikta yok saat 10 'da aradi esimi hadi disardayiz sende gel diye. Gitti benimkide biliyorum gec gelecekler. Saat 12.30 msj atii anahtari ayakkabinin icine koyun diye. Velhasil saat 4' te geldi. Ben uyumadim bekliyorum. Ickili, saat kac haberin varmi dedim " gec gelecem dedim ya " dedi. Yatti ama ben uyuyamadim. Aldim telefonunu. X bi kizla konusmus 7 dk. Arayan esim. Sabah sordum. O beni aradi dedi. Yalan soyleme dedim. Vatsapdan yazdi dedi. Yine yalan. En son ise girmis hayirli olsun dedim dedi. sanki hic bisey olmamis gibi sen annemle otur ben arabayi sanayiye goturecem deyince bende film koptu ve babamlarin yaninda aldim solugu.

söyle düsün bence baska kaynanan olsa bırak senin camasırlarını yıkayıp katlamayı direk cöpe atar geldiginde göremezsin bile ki bak kadın geen seni merak etmiss bence sorun kaynana degil esin olmalı ki hepımız 3 ay degil evlilige adapte süreki farklıdır ben 5 senede alıstım kimi 3 ay kimi 1 sene dur bakalım ailenin yanındasın zaten acele etme esi gelsin gitsin birazz

3 aylık evlilik nasıl biter anlamadım ben. biraz daha sabırlı hoşgörülü olabilirdiniz konuşurdunuz hiç mi çıkarken bu insanı tanımadınız ve detay yok annesiyle çocuk olayını konuştu diye mi yani ben çamaşır yıkama olayını da anlamadım kirli çamaşıt mı bırakıp gittiniz evden çekmeceden temiz alıp niye yıkasın madem bitti başka bişey demeye gerek yok

Annem de annem diyen bir eşti sorunum. Beni umursamıyordu. Ben yok muşum gibi davranıyordu. İhtiyaçlarını karşılayan biri gibi hissediyordum. Sevilmiyordum.
En doğru karar o sevgisiz ortamdan uzaklaşmak olmuş. Yaşanmışlıklar var tabi canınızı acıtacak ama zaman geçtikçe iyikiler çoğalacak. Allah hayırlı kapılar açsın.

Eğer eşinizin çamaşırları ile birlikte sizinde kirlileriniz varsa hepsini bir yıkamış olabilir.
Kk da ki yorumlarıda sizin buralarda olduğunuzu biliyorsa eşiniz o sebepten bakmış olabilir.
Yada ben bugün fazla iyimserim bilemiyorum şuanda.
Ama ayrılık açıklamanızda başka kızı aradığını okuduğumda başka birşeyler var diye düşündüm.
Bekleyin bakalım ne yapacak

Esinizin hevesi kacmis tutmus ickiliyken gecenin korunde baska bir kizi aramis babanizin evine donmussunuz bir kere bile aramamis.

Sucu kayinvalideniz atmayin tum suc esinizin. Kadinin bebek durumunu sormasi, sizin nereye gitti acaba diyerek esinize aratmasi, sizin camasirlarinizi bile yikayip utulemesi sizin evliliginizi bozmaya degil kurtarmaya calistigi sizi sevdigi dusindugunu cagristirdi bana. Evin islerini de belki siz eve illaki donersiniz ev darmadagin olmasin boyle kotu bir eve gelmeyin diye yapilmis ne biliyorsunuz?

Kayinvalideniz degil ediniz suclu bu konuda. Ama siz esinizi hala sevdiginiz icin esinize toz konduramayip sucu kayinvalideye atiyorsunuz.

3 aylık evli erkek karısını bırakıp dışarda sabaha kadar alkol alıyorsa
Evli erkek gece sokakta 7 dk bi kadını arıyorsa
Açıklama istiyorsan yalan üstüne yalan söylüyorsa
Pişkin pişkin bişey yok gibi sabah dışarı çıkıyorsa
Evet doğru karar
Üzülmeyin

Kimin ustune toz konarsa konsun. Benim üstümede olabilir. Ama kv' ye aldigimiz bi hediye geri getirilmis. Bana getirdigi havlulari katlamis kendi ceyizlerinin icine koymus. Ama ceyizlik havlu degil gundelik mutfak el havlusu. Zaten el isi kullanan biri degilim hic kullanmadim ceyizlik bisey. Giristeki halimi toplamis. Sanki ben hic donmeyecekmisim gibi anlatamiyorum galiba. Zaten donmek istemiyorum konu buraya cekilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…