Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

Annem de annem diyen bir eşti sorunum. Beni umursamıyordu. Ben yok muşum gibi davranıyordu. İhtiyaçlarını karşılayan biri gibi hissediyordum. Sevilmiyordum.
Bu sekilde konusuyorsaniz gerçekten de öyledir zaten.. bırakın ne halleri varsa görsünler..konuşmaya bile degmezler..güçlü olun,kaybeden o..
Çok güzel bir hayat sizi bekliyor emin olum hersey çok daha güzel olacak

ikinci bir şans ilki yetmedi, gel daha çok canımı yak demektir, annesi sor deyince arayan adama bir kez şans vermek bile çok olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra çok mutlu olun inşallah.
Belkide bu bi isarettir ama yinede yuvani yikma. Esini seviyosan biraz bekle acele etme.

Yeni mesajlarınızı. Esinizle olan sorunlarinizi bi kızı aramis olmasını hesabı kapatmasını falan konunuza ekleyin. Burda mesajlarda kalırsa o ayrıntıları göremez okuyanlar.
Evet mesela ben söylediklerimi geri aliyorim. Mantiginla hareket et. Kalbinle degil !!!

Burda kv suçlu değil ki.
Kadın en azından ex kocanıza aratmış.
Yoksa adam onu bile akıl etmiyor.
Başka kızları 7 dakika arayıp konuşucağına sizi aramayı düşünmemiş.
En doğru kararı almıssınız.

Kv niz belkide eve donme ihtimaline karsi yikamistir hani sizinkileride yikamis ya eve gelince temiz duzenli bulsun diye araniz nasil oda size ters davraniyomuydu normalde yoksa problem sadece esinizin anneci olmasimiydi

Keske hemen karar vermeseydin 3ay bir evliligi bitirmek icin cok kisa degilmi biraz daha sabredip esinin kalbini kazanmaYa calissaydin kv ye gun dogmus baksana sende ekmegine yag surmussun evliligne sahip cik bence bir yuva kolay kurulmuyor

Esinizin aratmasının sebebi ya mutlu olanlar var mı diye bakiyordur ya da seninle ilgili birşeyler, onda birşey yok da ,kv nin herşeyi yikamasının anlamı ne anlayamadım.cok mu pistiler yani ,çok gereksiz olmuş.acaba 3 ay içinde boşanmaya karar vermek doğru mu,belki düzelmesi için bir kez daha denemkte fayda vardır.bazi şeyler 10 yıl geçse de duzelmiyor aslında ama ilk zamanlar zorken sonradan sıkıntıların bittiği de oluyor

Konuyu görünce yazmadan edemedim...öncelikle siz ne istediğinize karar verin eşinizle olmak ve herşeyi yoluna koymakmı yoksa onsuz bir hayat mı?daha evliliğiniz oturmamış.ne siz onu ne de o siZi malesef ki tanıyamamış durumda ve kayınvalideniz hala sizi kabul etmemiş anlaşılan ki genelde hep böyle oluyor galiba...unutmayın ki güzel şeyler emekle olur,tatlı dille olur bazen hemen pes etmek ortaya çıkacak güzellikleri görmemize engel olabilir.biraz sabır ve zaman

KV masum diyenler, benim KV bizdeyken eşimle küsmüstük bir keresinde, KV arkamdan mutfaga gönderdi esimi git sarıl barışın diye. Normalde odun olan eşim benden özür diledi ki öyle ana kuzusu bir adam da değildir.
Şimdi bu adam madem hep annesinin sözünü dinliyor, neden karısının peşinden gitmek yerine arayıp sormuyor bile. Anneler arayı yapmaya çalışırsa yapar bir şekilde. Adam adam değil tamam da KV de çok masum görünmüyor.

Evlenmek cok ciddi bir karar, ve bir kere evlendigin zaman artik ben bu iliskiye emek verecegim demektir bence ve 3 ay her seyden vazgecmek icin cok az bir sure. Tamam coluk cocuk da yokken ayrilmak guzel ama 3 aylik esimde yanlis seyler gorursem once duzeltmeye calisirim, sevginin tatli dilinin asamayacagi kapi yok. Cocuk yapmayi da ertelerim. Birisiyle hayatimi birlestirdiysem bosanmadan once elimden gelen her seyi yapmis olmam gerek. Aramamasi da gururundan. Ote yandan Benim esim sehirdisina gittiginde aksamlari yatmadan bi yoklar onun disinda hic aramaz, onceleri cok kizardim ama yapisi oyle adamin. Ne yapayim simdi. Ben burdaki cogu insanin aksine bosanmanin en son tercih olmasi gerektigini dusunuyorum. Evlendigin insan rastgele biri degil, Allah in sana gonderdigi bir es, biraz emek vermeye deger, 3 ay cok kisa bir sure ve ben sizi de sivri dilli gordum.

Bence burada bir yanlış anlaşılma var. Kv eşyalarını zaman kaybetmeden alsın diye hazırlamış benim anladığım. Zararın neresinden dönülürse kardır. Burada ikinci şans boşa geçirilmiş zamandır.

Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor

Bundan esinin mutlu olmadığını çıkardım ben. Bosandiktan sonra tekrar mutlu olabilen var mı diye bakmış

Acele karar verme ama kesinliklede ilk adimi sen atma.3 ay çok kisa bir sure.Esiniz evlendiginin farkina varamamis.Çok sorumsuzca davranmis.Siz çok haklisiniz ama evliliginize biraz zaman verin zamanla erkekler olgunlasiyorlar.

Can'ım ilk aylarda insanlar evliliğe alışamaysbiliyor;kv ye takılmayın kimbilir ne geçti aklından da yıkadı katladı vs. Yani sıkıntılı bir durumda kv ne yapsa göze batar bence zaten. Benim de eşim uzun yıllar yalnız ve işkolik yaşamış;biz uzun sure çıkmadan evlendik;asık olduk bu arada. bu arada epey de geç evlendim 39da eşimin 2.evliliği. İlk aylarda böyle bazen gece 11de felan geliyordu işten ya sabır.ki benim de yoğun çalıştığım gayet kariyerli bir işim vardı ama dikkat ediyordum zaman ayırmaya ikimize. Sonra yine birgün iş yemeği var dedi bekle bekle 12 de bile yok bu yurtdışından misafirler falan belli içilecek iyce asabım bozuldu. Yemin ediyorum aramadım Bile atladım kendi arabama ben de çıktım gittim gece evden 2ye kadar donmedim. Ki o şehre de Yen'i gelöişim Hiç gidecek yerim olmadığını biliyor iyce telaşlanmış. Ben ne yaptım gittim bi bira içtim;üstüne kahvecilerde takıldım.gayet de eğlendim orda birileriyle tanışıp geyik muhabbetti yapıp eve döndüm.12.30da aramaya başladı bu açmadım da. 100kere felan aramıştır. Şarjım da bitti. 2de döndüm bi pislik çıkarsın da boşanayım diye. Adam tek kelime edemedi;aylarca ona rica ettim değersiz hissettim erken gel diye;hatta düşündüm benimle niye evlendi diye üzüldüm ama çözüm buymuş.insnır mısın ondan beri 7de evde;bir arkadaşıyla bir bira içecekse yüz kere haber verir; 10 kere izin ister
Demem ı ki olabilir bi kızla da konuşmuş olabilir biliyorum çok asap bozucu ama erkeklere zor bişey evlilik.neden benim gibi yıllarca yalnız rahat yaşamış bir kadın için de zor çunku.he yollarca çıksanız da bu böyle. Fazla artiz davranışlarla (misal sabah açıklama yapmadan basıp gitmeler) ilişki yürümez.isterse asık olsun çiftler.bence bir cezayı hakediyor o kesin ama düzeltebilecek kadar kendini biliyor mu farkına varabilir mi. Yani sizin ayaklarınıza bi kapansın özür dilesin.ne yaptığının farkına varsın. Öyle düşünün devamı olabileceğini. Yani hemen boşanmayın ama kesinlikle de geri adım atmayın.haklısınız çunku

Bence iyi düşün oyle karar ver kayınvalıden senın de kıyafetlerını yıkamışsa bana kalırsa art nıyet yok. Karsına alıp eşinle konuş. Sakin bir yerde buluşun. Tavrına bak. Çözebılecegınız bır sey varsa çözün. Ayrılırsanızda daha şık olur. Zor bır durum Allah yardımcın olsun.

Buraya bakmasının sebebi acaba sizin böyle bir konu açıp acmadiginizi merak etmesi olamaz mı.

3 dakikada evlenmek için karar verilse üç ayda ayrılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…