sence peki neden böyle???Annem annem diyen erkek o kadar çok ki... anneler de pek bir mutlu.
Oğlum böyle olmaz diyen yok. Çoğu evlilik bu sebepten bitiyor.
Evlenmesin annesine düşkün erkek, otursun anasının dizinde...
Bizde düşkünüz ama yerine göre...
Anne dediğin yapıcı olmalı, yıkıcı değil. Ben de anneme bağlıyım. Gittim annemin bir ön sokağından ev aldırdım ama günlerce görüşmediğim olur. Tlf. Sesini duysam yeter, üstelik bir kızın en iyi arkadaşı olmalı annesi, en iyi dostu. Biz öyleyiz, ayrıca çoğu defa evliliğimi bitirecek olduğumda, annem engel olmuştur hep, dur kızım, yapma, sabır kızım, düzelecek . Hep iyi tarafından bakar hayata ve bana da örnek olur. tabii anne var , anne var.sence peki neden böyle???
neden anneler çocuklarının hayatlarına bu kadar müdahil bu sadece erkek anneleri için geçerli bir durum değil damatlar da bu konuda çok şikayetçi
Sanırım ayrılma konusunda çok net değilsin. Gelip senle konuşmasını bekliyorsun.Ne mi yaptim? Once sok oldum oylece kalakaldim baktim bikac dakika bos bos. Sonra esimin yastigina sarildim kokladim. Agladim. Sonra sinirden olsa gerek, genelde boyle olur tuvalette aldim solugu. Bi bardak su ictim esyalarimi toplamaya basladim. Salonda ciceklerim vardi biri kurumaya yuz tutmus onlari suladim gunes alsin diye perdeyi actim. Eve esyalarimi almak icin geldigimi ve arada cicekleri sulamasini tembihleyen bi not yazip ciktim.
SanırımEvimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.
Bende aynı fikirdeyim bi art niyet olsa herşeyini çöpe atardı yada kirlilerinide bi poşete diğer eşyalarınla kapının yanına koyardıBen kvnin yaptığında kötü bir şey göremedim. Bence boşanan, zor bir süreç yaşıyor diye oğlunun yanında olmaya çalışıyor. Sizin de çamaşırlarinizi yıkamis, istemese sizi,atardı çöpe, zahmete girmezdi. Belki gelirse temiz bulsun diye düşündü.
o boşandım mutluyum aratması ne anlamadınız mı?? sizin yazıp yazmadığınıza bakmış işte bi erkek kk ya bakıyorsa eşinin yazısını arıyordur?? anlatabildim mi boşanınca mutlu olmanızdan korkmuşEvimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.
Ben kvnin yaptığında kötü bir şey göremedim. Bence boşanan, zor bir süreç yaşıyor diye oğlunun yanında olmaya çalışıyor. Sizin de çamaşırlarinizi yıkamis, istemese sizi,atardı çöpe, zahmete girmezdi. Belki gelirse temiz bulsun diye düşündü.
Bırak yoluna baksın öyleyse. Annem sor nereye gitti dedi diye aradım diyen bir adamdan . ADAM dedim çok afedersin hayır gelmez. Düzelmez böyleleri. Eğer aradı üstüme çok düştü vs tarzı olsa evet evliliğinı düzelt derdim bırak balık baştan kokmuş bitirmek istiyorsan bitir hakkında hayırlısı olsun canım Allah güç versinKim ister yuvasi yikilsin. Ama 10 gunde bir kez aramadi. Sabah 10 da biraktim cektim kapiyi. Gece 11 de aradi. " Aramak icin cok erken bi saat " dedim. "Ben aramadim annem sor nereye gitmis" diye arattirdi dedi. Bide kapatirken iyi geceler diyor. Ikinci bi sans vermek aptallik olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?