Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

Annem annem diyen erkek o kadar çok ki... anneler de pek bir mutlu.
Oğlum böyle olmaz diyen yok. Çoğu evlilik bu sebepten bitiyor.
Evlenmesin annesine düşkün erkek, otursun anasının dizinde...
Bizde düşkünüz ama yerine göre...

sence peki neden böyle???
neden anneler çocuklarının hayatlarına bu kadar müdahil bu sadece erkek anneleri için geçerli bir durum değil damatlar da bu konuda çok şikayetçi

Üzüldüm ne diyeyim. Yalniz dolapta alkol var demissiniz onu anlayamadim. Bir de arama gecmisi ne alaka?

Ne kendi anneniz nede esinizin annesi sizin izniniz olmadan eve giremez... Dingonun ahiri mi orasi ? Mahremiyete saygi kalmamis ya hadi girdi diyelim neden esyalarini karistiriyor ve ayrica sen varken neden camasir yikayip utuluyor ? Sevmiyorum boyle seyleri ya herkesin evi iyi de olsa kotu de olsa kendine ozeldir kim olursa olsun senin ve esin disinda o eve anahtari sokup giremez, girmemeli...

Konuya donersek uzun zamandir sevgiliymissiniz ve nisanlanip evlenmissiniz sevmeyen erkek onca yil cikip ustune birde evlemez anlamadim bu isi...

Acaba esinin sana anlatamadigi, seninle ilgili problemleri mi vardi ki cozumu icki icip, baska kadinlarla konusmakta buldu ? Bu cozum de degil ya neyse !

Uzuldum adiniza ins hersey hakkinizda hayirlisi olur

sence peki neden böyle???
neden anneler çocuklarının hayatlarına bu kadar müdahil bu sadece erkek anneleri için geçerli bir durum değil damatlar da bu konuda çok şikayetçi
Anne dediğin yapıcı olmalı, yıkıcı değil. Ben de anneme bağlıyım. Gittim annemin bir ön sokağından ev aldırdım ama günlerce görüşmediğim olur. Tlf. Sesini duysam yeter, üstelik bir kızın en iyi arkadaşı olmalı annesi, en iyi dostu. Biz öyleyiz, ayrıca çoğu defa evliliğimi bitirecek olduğumda, annem engel olmuştur hep, dur kızım, yapma, sabır kızım, düzelecek . Hep iyi tarafından bakar hayata ve bana da örnek olur. tabii anne var , anne var.

Hata kusur aramayız biz. Oğluna, gelinine de aynıdır. Hep yapıcı, hep ılımlı, olumlu, uyumlu, olgun, pozitif. Böyle olmalı erkek annesi'de, kız annesi'de...

Kv nin çamaşırları neden yıkadığını çözemedim ama bana hiç iyi niyetli gelmedi.

Yani arayabilirdi seni, oğlu o kadar çok dinliyorsa onu, illa ona aratabilirdi.

Bence pişman olup tabiri caizse tıpış tıpış geri dönmeni bekledikleri için hiç aramadılar. Kendin döndün demek için.

Peki sen görünce bu manzzarayı naptın?
Esyalarını alıp çıktın mı yoksa evde oturdun bekledin mi?

Ne mi yaptim? Once sok oldum oylece kalakaldim baktim bikac dakika bos bos. Sonra esimin yastigina sarildim kokladim. Agladim. Sonra sinirden olsa gerek, genelde boyle olur tuvalette aldim solugu. Bi bardak su ictim esyalarimi toplamaya basladim. Salonda ciceklerim vardi biri kurumaya yuz tutmus onlari suladim gunes alsin diye perdeyi actim. Eve esyalarimi almak icin geldigimi ve arada cicekleri sulamasini tembihleyen bi not yazip ciktim.

Ćok keskin olmayın ay çok erken bu karar için. İnşallah herşey yoluna girer düzelir ve bi araya gelirsiniz. Çok üzüldüm, niçin siz gidiyorsunuz onu gonderin ayrıca .neden hep kadinlar gider anlamış değilim

Bir erkek niye kendini teselli etmek için boşanan kadınların mutluluğunu okusun ki?

Konu sahibi yıllarca bu adamı çekip mutsuz olman gerekiyordu.
Sonra da berbat evliliğine bi çocuk yapıp çocuğum için bosanmiyorum yoksa coktaan boşanmıştim diye buraya hergun konu açıp aglaman gerekiyordu.
Öyle yapsan da bosan da bosan diye tuttururlardi gerçi.
Şu hayatta öğrendiğim tek şey aklı başında hiçbir kadın emek emek kurduğu yuvasını yok yere terk etmez.
3 ayda bu kadın evi terk ediyorsa vardır elbet bi bildiği bize de saygı duymak ve hemcinsi olarak destek olmak düşer.

eşinin donlarını da yıkamış mı tövbe yarabbim.eşin sana geri dönmek isteyebilir buna hazır ol.

Ben kvnin yaptığında kötü bir şey göremedim. Bence boşanan, zor bir süreç yaşıyor diye oğlunun yanında olmaya çalışıyor. Sizin de çamaşırlarinizi yıkamis, istemese sizi,atardı çöpe, zahmete girmezdi. Belki gelirse temiz bulsun diye düşündü.

Sanırım ayrılma konusunda çok net değilsin. Gelip senle konuşmasını bekliyorsun.
Ben bakınca biraz kafasını dinlemeye çalışan bir kadın görüyorum.
Çiçeklerimi sula diye not bırakmak, dönünceye dek solmasın demek bence.

Sanırım hakkınızda hayırlısı

Bende aynı fikirdeyim bi art niyet olsa herşeyini çöpe atardı yada kirlilerinide bi poşete diğer eşyalarınla kapının yanına koyardı

o boşandım mutluyum aratması ne anlamadınız mı?? sizin yazıp yazmadığınıza bakmış işte bi erkek kk ya bakıyorsa eşinin yazısını arıyordur?? anlatabildim mi boşanınca mutlu olmanızdan korkmuş

Katılıyorum.

Bana şey gibi geldi .
'' Gelinim geri geldiğinde evi per perişan bulup bir de buna üzülmesin '' gibi ...

Sizin düşündüğünüz gibi olsaydı , sadece oğlunun çamaşırlarını yıkar seninkileri de hatta kaldırırdı

3 ayda bosanılır mı yaa, k.v niz de ayrılacağınıza ihtimal vermiyor. Yoksa poşetleyip atardı kirlileri...

Bırak yoluna baksın öyleyse. Annem sor nereye gitti dedi diye aradım diyen bir adamdan . ADAM dedim çok afedersin hayır gelmez. Düzelmez böyleleri. Eğer aradı üstüme çok düştü vs tarzı olsa evet evliliğinı düzelt derdim bırak balık baştan kokmuş bitirmek istiyorsan bitir hakkında hayırlısı olsun canım Allah güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…