Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

Boşver üzülme bu kocaya müstehak değerini anlar ama geç olur biraz.

Kv bence kötü niyetli değil, iyiniyetli. Sorun eşinizde. Kv kötü olsa bence kirli çamaşırlarınızı yıkamak yerine çöpe atar veya eşyalarınızın hepsini toplardı gelince alın diye.

Bence kötü niyetle yıkamamış, sevimsiz olmuş kirlileri falan görmesi ama bence döndüğünde evi derli toplu bul diye yaptı, ilk bakışta bu geldi aklıma, ama dönmen için bir çabası arayıp sorması kızım sıkıntı nedir demesi var mı onu bilmiyorum

T Tebin
normalde olsa içmesine, geç gelmesine, kuzeniyle vakit geçirmesine hiç bişey demezdim. ama sonradan yaptıkları çok şaibeli. o kızı aramış olması, ertesi gün arabayı alıp (hiç tanıdığın olmayacağı bir yere) gidiyorum deyip çekip gitmesi.

Allahım sana geliyorum ne biçim insanlar var ya bu dengesiz adamları sen iyi insanlarla karşılaştırma ya rabbi

Hic kimse ne beni nede ailemi aramadi. Ev derlenip toplanmamisti. Burda ne yazsam anlatamam sanirim. Belkide esim dagitti bilmiyorum. Kirliler konusunada gelince esim resmi bir kurumda hergun gomlek giyiyor. Bende haftada bir yikiyorum. Cuma yikamam lazimdi ama cumartesi dononce yikarim dedim. Ama malum donmedim.

ikinci bir şans ilki yetmedi, gel daha çok canımı yak demektir, annesi sor deyince arayan adama bir kez şans vermek bile çok olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra çok mutlu olun inşallah.

Bence doğru bir karar vermişsiniz.Evliliğe hazır olmayan,hala ergenlik kafasından kurtulamamış,kıymet bilmeyen,kendi bildiğinden şaşmayan ve insanı sürekli bunalıma sürükleyen tipler bunlar.Değişeceğini sanmıyorum.

Sizi zor bir süreç bekliyor muhtemelen.Umarım atlattığınızda mutlu bir hayata kavuşursunuz.

Geçmiş olsun canım zor bir durum..

senin durumunu bilemem ama benim kv de hiç cekinmez yılar camasırları ilk cok sasırmıstım . evimde bizim kullnfıgımız kucuk banyoya girmiş klozete kadar temizlemişti . ben yokken .
senin için hayırlısı olsun

adam mutsuz demekki
yada bi foto varya bosandim mutluyum.diye
belki o fotoyu sosyal.medyada paylasip size nispet yapacakti dikkat cekmek icin o yuzden aratmistir.

Hakkınızda hayırlısı olsun ...kv senin kıyafetlerini niye yıkayıp ütülemis onu anlamadım. ...ilginç ...
Düzelme umudu yokmu hiç ...

benim kayinvalidem öyle bir şey yapsa ben mutlu olurum demek ki beni çok önemsiyor ve seviyor derdim. insan sevmediği bir insanın bırakın kıyafetlerini yıkayıp dürmeyi dokunmaz bile .

Sonuna kadar haklısınız. Sizden bu kadar çabuk vazgeçtiğine göre belkide hayatında yada gönlünde başka biri var. gecenin bir yarısında 7 dakika bir bayanla konuşması hiç masumane gelmedi bana açıkcası.

Neden yıkamış ? atabilir ,kapinin önüne koyabilirdi acaba fazla mı hassas davraniyorsunuz?
Gerçi bitmiş gitmiş . Hakkinizda hayirlisi olsun

Yeni mesajlarınızı. Esinizle olan sorunlarinizi bi kızı aramis olmasını hesabı kapatmasını falan konunuza ekleyin. Burda mesajlarda kalırsa o ayrıntıları göremez okuyanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…